selam kızlarr,,bende yarın sabah gidiyorum doktora çok heyecanlıyım miniğimi görücemmmm...
en son gittiğimde minicik bişiydi mercimek kadar..
sonra tarama testine gittim zaten gözümün önünde doktorum kacaman kolu bi oraya çeviriyorum başımı bi buraya o o sırada karnımda dolaşan ultrason şeysini gezdiriyo (bu nasıl cümledir yahubilmiyorumkismile)
yani demem o ki hiç bişiy göremedim bebek büyüdümü nasıl bişiy oynuyomu vs.
sadece son anda hareketsiz yatan bişiy gördüm.
o kadarda çoklat yiyip gittiydim benimkinde tık yok...
biraz zaman geçsin takacam kocamı koluma dooooğru onvaka sırf cinsiyet öğrenmeye....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım bende o kadar çikolata yedim kıpırdamıyodu öyle yatıyodu bebişim hafta içi gidicem cinsiyeti görebilirsek ne mutlu bizeee-tatlicadiarzu-
cnm genelde büyükler derki kızlar tembel olurmuş
belki seninde kızın olacaktır benim meleğim 11+3 de kıpır kıpırdı dr bile çok güldü yerinde durmuyor dedi bende annesine çekmiş dedim hatta gülüştük
benimkine erkek dedi dr belki doğrudur bu hurafe
göbeği saklamayacağız canım neden saklayalım ayol aylarca uğraştık bebişi oraya koyana kadarkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan alt zayıf üst noluyor.Göbüşü nereye saklıcan canım
lcw ben pantolonlarını biraz kalın kumaş bulşdum almadım.ama bitane kot etek aldım süper ya yazın harika olacak.tam dizlerde...denizcim valla gaviscon bana mucıze gıbı geliyor , onu içtikçe boğazımda bir rahatlama hissedıyorum,keşke sende içebilseydın ..bu arada ben çok az içiyorum bır çay kaşığı dıyelım...
Çin malı konusunda sana katılıyorum LCW ya baktım kendıme uygun bişi bulamadım...henüz eskı kıyafetlerıme sığıyorum ama 1 .haftaya kadar sığamayacağım sanırım :)))
negüzel canım arabanıza kazasız belasız binmeyi nasibetsin allah.evt çocukla araba çok lazım gerçekten.bide bizim kış aylarına denk gelecek aşısı var bişeyi var nebileyim çok denk gelmiş gerçekten..güle güle kullanın:lepi:kızlar biliyomusunuz bebek nasibiyle gelir derlerdi de inanmazdım.
gerçekten rabbim evin betini bereketini bir arttırıyormuş ki şaşırdım kaldım.
araba alıyoruz inşallah :)
öyle mutluyum ki hemde borçsuz harçsız çok şükür ...
hiç hesapta yokken alamayız biz daha erken derken...
bu gün çok yoruldum önce bankaya ordan anneme sonra çarşıya sonra eczaneye vitaminlerimi almaya..
vitaminleri alırken ordaki kız demesin mi reçetenin günü geçmiş çok üzüldüm.
(Allahtan hastane karşımızda)
önce acile gittim uzman kaşesi gerek diye yapmadılar taaa polikliniklere yürüdüm orasıda öğle vakti kapalı hofffffffffffff......
1 saat hastanede bekledim öldüm açlıktan...
ha diyeceksiniz ki orada yeseydin krakerden simitten tiksindim kızlar ev yemeği istiyor canım
neyse aldım geldim bu saat oldu gözlerim kapanıyor yorgunluktan...
birde ben orda beklerken 45 yaşında hamile bi bayan vardı tekerlekli sandaliyede çok üzüldüm.
konuşamıyor bile sanırım azıcık engeli var bacaklar davul gibi şişmiş son ayıymış yanındaki bayan (annesi belki)söyledi nasıl bakacak bilmem diyor annesi.
dedim bakar bakar Rabbim bir solukta doğurmasını nasip etsin...
bu arada cinsiyet öğrenenlerin gözü aydı.
taram testleri yapanların sonuçları güzel çıksın inşallah...
bizddede öyle birşey oldu..aralık ayında bana araba aldık yılsonu indirimlerinden faydalanmak amaçlı..sonrada hamiş olduğumu öğrendik negüzel yarabbim çok şükür dedim.araba sevincini yaşarken bide üğzerine bebiş eklendi allahım dedim daha ne isterim nekadar şükretsem az ...allah herkeze iiyi günler göstersin şu 3 günlük dünyada ...herkez içinde hemen dua ederim allah kabuletsin.lilacım hayırlı olsun arabanız inşallah kazasız belasız yolv-culuklar yaaprsınız
anne baba bebiş üçlüsü olarak :)
bizde yeni ev almıştık eve tasındıgımızda 1 aylık hamile oldugumu öğrenmiştim :)
bebişim gelmeden kısmeti geldi :) Allah ım'ın ne büyük lütfu inşallah emanetlerini
güzel şekilde büyütmeyide nasib eder önce karnımızda sonra kollarımızda :CüvCüv:
ayyyyyyy kızların cinsiyet işi bitmiş isime geçmişler offfffffff bende sürekli isimlere bakıyorum ama cinsiyet belli olmadığı için ikisine birden bakmak zorunda kalıyorum ECRıN çok istemiştik eşimle onu görümcem koydu ESıLA ismini beğeniyorum Defne,Berilerkek ismi olarak Eymen,Doruk,Arda sürekli bakıyorum ama değişik olsun istiyorum
inşaaalllaaaaaaaaahh kız diyen tek kişi sensin öğreneyim bi kızsa dile benden ne dilersennnnnnn :)))))))))
ya Rabbim sağlıklı sıhhatli versin ama kayınvalidem tarafı hep erkek heperkek diye tutturunca inan istemez oldum düşün daha bebeğin cinsiyeti belli değil yelek örmüş maviden kötükedihüso böyle şey olurmu yaaa onlara inat kızım olur inşallaahhh :asigim::smiley-cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım bende o kadar çikolata yedim kıpırdamıyodu öyle yatıyodu bebişim hafta içi gidicem cinsiyeti görebilirsek ne mutlu bizeee-tatlicadiarzu-
mopsy cnm sen neiş yapıyorsun
canım bizim kendi işimiz..inşaat malzemeleri satıyoruz..seramik. vitrifiye. parke. boru falan...genelde ince iş..kaba malzeme satmıyoruz.hani inş.demirleri tupla falanda oluyor ya onlar yok..zevkli şeyler var...ben mağzada duruyorum..
sen çalışıyormusun?
cnm belki senin tedarikçindir ege seramikte çalıştım
gelirken istifa ettim burası çok küçük bi yer bırak çalışmayı ben dışarı bile çıkmıyorum
kpssye çalışıyorum inş meleğimin şansına olurda rahat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?