2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ege vitrifiye ile seramik ayrı fabrikası çalışanı hepsi farklı
belki isminizi duymuşumdur ama ticari muhasebede borçlar muhasebesini tutuyordum
müşterilerden çok tedarikçileri tanırım yani

inşallah kpss polur canım.ben artık 30 yaşındayım yani nerdeyse yaştan kaybetme durumunageldim.bide ilk mezun olduğumda sağlık bakanlığının sıvalarına kpss ye falan girdim olmayınca üzerine gitmedim.artık geçti benden yani..
asıl mesleğim ise sağlık teknikeriyim ama hiç kendi işimi yapmadım..evlenmeden öncede gıda firmasında bölge sorumlusu olarak çalıştım 6-7 sene .şimdi yine satış ....bebişolunca uzun birsüre evde tatil yaparım sanırım bebişkoyla

cnm ege vitrifiye ile seramik ayrı fabrikası çalışanı hepsi farklı
belki isminizi duymuşumdur ama ticari muhasebede borçlar muhasebesini tutuyordum
müşterilerden çok tedarikçileri tanırım yani

hıım anladım canım..hangi şehirdesin peki sen??

cnm ne güzel şanslısın eşin çalışsın babaolmak kolaymı
sen bebişine bak sağlıkla büyüt
bebeği annenin büyütmesi çok önemli
inş meleğim kısmetiyle gelirde atamam olur

hıım anladım canım..hangi şehirdesin peki sen??

ağrının ilçesi tam bir mahrumiyet yeri sizler çok şansılısınız geçen cuma akşamı rahtsızlandım 100 km çevremde nöbetçi kadın doğumcu bulamadım düşün artık

cnm ne güzel şanslısın eşin çalışsın babaolmak kolaymı
sen bebişine bak sağlıkla büyüt
bebeği annenin büyütmesi çok önemli
inş meleğim kısmetiyle gelirde atamam olur

inşallah inşallah...ee peki bölümün ne muhasebemi ....
evt anneyle olması çok önemli imkan varsa annenın bakması gibisi yok...
bende küçükken annem çalışırdı bize bakıcı bakardı ama annesi evde olanlarta ben şok özenirdim gerçekten çocukta istiyor...

ağrının ilçesi tam bir mahrumiyet yeri sizler çok şansılısınız geçen cuma akşamı rahtsızlandım 100 km çevremde nöbetçi kadın doğumcu bulamadım düşün artık

ayy şimdi ağrı diyince tahminedebiliyorum çektiğin zorluğu..yani hiç gimedim ama tabi televizyonlardan yada çevremizde oralarda görev yapan arkadaştan koludan komşudan duyuyoruz zorlukları canım...
evt burada çok çok şanslıyız bizler...ee sen oralımısın peki...ataman olursa batıya gelin inşallah canım buralarda yaşam çok daha kolay.

cnm ben iktisat mezunuyum
benim ablam öğretmen
oğluna bakıcı bakıyor 1 1.5 yaşındayken ptsi günü ablam eve gelince üzerine atlıyordu resmen onu bıraktı diye kızıyordu ben 5 yaşındayken annem çalışmaya başladı tabi benim bakıcım yoktu benden 3 yaş büük ablam baktı sayılır küçükken çok ezildim ve çoğu şeyden mahrum büyüdüm şimdi meleğim yolda onun bişeyi eksik olmasın gözünde bişey kalmasın diye kendi ihtiyaçlarımdan kısıp kenara para koyuyorum

yok cnm ben doğma büyüme izmirliyim
eşimin mesleği icabı burdayız 2001 haziranda gidicez inş
balıkesir yalova aydın sahilde biyer istiyorum tabi inş bursada olabilir tabi

yok cnm ben doğma büyüme izmirliyim
eşimin mesleği icabı burdayız 2001 haziranda gidicez inş
balıkesir yalova aydın sahilde biyer istiyorum tabi inş bursada olabilir tabi

izmirden çık ağrıya dimi..neyse onlarda görev tabiki yurdumuz dörtbirköşesinin ayrı güzellikleri vardır mutlaka...
canım buarada ben aslen ayvalıklıyım:lepi:
hemşeri çıktık nerdeyse.:lepi:

inşallah sınavı kazanırsın canım...peki sınavı kazanınca bebğin küçücükken göreve başlayabilecekmisin??

bursa da çokgüzel gelin inşallah...gelirsen tanışırız belki..

evt cnm başlarım inş
annem gelicek böyle bi durumda
eşimle nikahtan sonra 3 günlük bi kaçamak yapmıştık ayvalığa
ben oraya bayıldım hep istediğim öyle bi yerde çalışmak çok güzel yerler ya

Kızlar bu saat oldu hala işteyim açım ve evde bir damla yemek yok

bende işteyim benimkini bekliyorum dışarda yeriz artık.canım bişi istiyordu ondan yicem.belki vedaya gideceğiz buakşam..geçen hafta eyvah eyvaha gittik çok süperdi ya tavsiye ederim yani buzamanda biraz gülüp deşarj olmak isteyenler için iyi geliyor film:lepi:

bursa da çokgüzel gelin inşallah...gelirsen tanışırız belki..

evt ev arkadaşım bursalı oda hep över bi gitmek nasip olmadı
bu sene onun düğününe gelirim diyordum nasip değilmiş ayrıldı nişanlısından
belki bigü nasip olur

Kızlar bu saat oldu hala işteyim açım ve evde bir damla yemek yok

cnm gel buyur bende yiyelim demek isterdim valla yakın olsak gelirdin ne güzel bende yalnızım eşinle biyerlerde yiyin eve gidin şimdi aç açına yemekte yapamazsın

mrb kızlar nasılsınız bilgisayar bozuktu kaç gündür giremedim özledim herşey yolunda mıopuyorumnanaktan

annen gelecekse çok iyi olur ozaman düşünmezsin çocuğum emin ellerdemi diye..iyi bari canım inş gönlüne göre olur...
ya ayvalık memleketim diye demiyorum ama bi başka güzeldir gerçekten:lepi::lepi::lepi:

kızlar ben toparlıyorum masamı.çıkarız bi 15dk.sonra..sizi çok öptüm..as cim sohbetin süperdi çok teşekkürler ayrıca...
iyiakşamlar .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…