egenin bayisiyiz marmara bölgesinde dağıtımınada yapıyoruz aynı zamanda ..toptan da var ..firmada çalıştıysan kesin bizi bilrisin çünkü bursada tanınmış topancıyız.ama şimdi burdada demek istemiyorum tanıdık falan çıkar aa orayamı takılıyosun bilmemne derler yani takılmayan bilemez burdaki arkadaşlığı.. egenin satıyoruz vitrifiye grubunu..ama seramikte başka markamız var.
cnm ege vitrifiye ile seramik ayrı fabrikası çalışanı hepsi farklı
belki isminizi duymuşumdur ama ticari muhasebede borçlar muhasebesini tutuyordum
müşterilerden çok tedarikçileri tanırım yani
inşallah kpss polur canım.ben artık 30 yaşındayım yani nerdeyse yaştan kaybetme durumunageldim.bide ilk mezun olduğumda sağlık bakanlığının sıvalarına kpss ye falan girdim olmayınca üzerine gitmedim.artık geçti benden yani..
asıl mesleğim ise sağlık teknikeriyim ama hiç kendi işimi yapmadım..evlenmeden öncede gıda firmasında bölge sorumlusu olarak çalıştım 6-7 sene .şimdi yine satış ....bebişolunca uzun birsüre evde tatil yaparım sanırım bebişkoyla
hıım anladım canım..hangi şehirdesin peki sen??
cnm ne güzel şanslısın eşin çalışsın babaolmak kolaymı
sen bebişine bak sağlıkla büyüt
bebeği annenin büyütmesi çok önemli
inş meleğim kısmetiyle gelirde atamam olur
ağrının ilçesi tam bir mahrumiyet yeri sizler çok şansılısınız geçen cuma akşamı rahtsızlandım 100 km çevremde nöbetçi kadın doğumcu bulamadım düşün artık
inşallah inşallah...ee peki bölümün ne muhasebemi ....
evt anneyle olması çok önemli imkan varsa annenın bakması gibisi yok...
bende küçükken annem çalışırdı bize bakıcı bakardı ama annesi evde olanlarta ben şok özenirdim gerçekten çocukta istiyor...
ayy şimdi ağrı diyince tahminedebiliyorum çektiğin zorluğu..yani hiç gimedim ama tabi televizyonlardan yada çevremizde oralarda görev yapan arkadaştan koludan komşudan duyuyoruz zorlukları canım...
evt burada çok çok şanslıyız bizler...ee sen oralımısın peki...ataman olursa batıya gelin inşallah canım buralarda yaşam çok daha kolay.
yok cnm ben doğma büyüme izmirliyim
eşimin mesleği icabı burdayız 2001 haziranda gidicez inş
balıkesir yalova aydın sahilde biyer istiyorum tabi inş bursada olabilir tabi
izmirden çık ağrıya dimi..neyse onlarda görev tabiki yurdumuz dörtbirköşesinin ayrı güzellikleri vardır mutlaka...
canım buarada ben aslen ayvalıklıyım:lepi:
hemşeri çıktık nerdeyse.:lepi:
inşallah sınavı kazanırsın canım...peki sınavı kazanınca bebğin küçücükken göreve başlayabilecekmisin??
Kızlar bu saat oldu hala işteyim açım ve evde bir damla yemek yok
bursa da çokgüzel gelin inşallah...gelirsen tanışırız belki..
Kızlar bu saat oldu hala işteyim açım ve evde bir damla yemek yok
evt cnm başlarım inş
annem gelicek böyle bi durumda
eşimle nikahtan sonra 3 günlük bi kaçamak yapmıştık ayvalığa
ben oraya bayıldım hep istediğim öyle bi yerde çalışmak çok güzel yerler ya
kızlar ben toparlıyorum masamı.çıkarız bi 15dk.sonra..sizi çok öptüm..as cim sohbetin süperdi çok teşekkürler ayrıca...
iyiakşamlar .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?