2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba güzel anneler kaç gündür giremedim bende memleketteyim şuan deprem öyle bi sarstıki bizi (( eşimde gece görevindeydi o korkuyla bebeğime bişi olcak die çok korktum allahıma bin şükür çok iyiyiz şimdi buarada bizimde ilk cinsiyet tahminimiz erkek

cnm hoşgeldin geçmiş olsun
benimde geçen hafat yapılan şlk tahmine göre oğlum olacak

Mesti cinsiyet belli mi bebişinin yanlara yayılmayan göbek oğlan derler, hadi hayırlısı...

hepinize iyi akşamlar kızlar. melekcim 10. haftada doktor acaba kız mı dedi. geçen hafta gittik 12 haftalıktım (ama ultrasonda 1 hafta ilerde gidiyor bebişim 13 haftalık çıktı) cinsiyet tahmini yapmışmıydık dedi. evet kız demiştiniz dedim. demekki sallamışım zaten o haftada belli olmaz bu bebek kesin erkek dedi. artık neye dayanarak kesin dedi bilmiyorum. hepimiz doktorun yalancılarıyız..delikafadulden

cnm hoşgeldin geçmiş olsun
benimde geçen hafat yapılan şlk tahmine göre oğlum olacak

çok teşekkür ederim canım bende 4 mayısta ikili test için gittiğimde bingöldeki doktorum daha belli olmaz dedi özel hastane olduğu halde tam 1 buçuk saat sıra bekleyip sinirden çatlamıştım zaten :bbo: burdada ölesine bi kontrol için gittim özel hastaneye aman allahım ne ilgi ne alaka tam 5 dak boyunca ultrasondan baktı detaylı bi şekilde bu kolu bu bacağı die hepsini gösterdi öylesine kıpırdak bi bebeğim varki anlatamam sürekli oynayıp takla atıyo

Kızlar yemeğimi yaptım kocamı beklirum, ayy ya bankacı eşi olmak kamyoncu eşi olmaktan farksızkaydirigubbakcemile3 Acıktık bekleyemicez sanırım:hulya:

cnm benim meleğimde çok haraketliydi
hatta dr ensesini ölçerken zoraldı ne hareketler yaptı bi görsen
bir gün önce rahatsızlandığım için gittik aslında yarındı randevum
çok korktum bişeymi oldu diye oda sanki bişey olmadı ben iyiyim anne dercesine ordan oraya zıpladı

iim çok şükür bebişde ii sen ?ama bugünlerde belim ağrıo

cnm bel ağrısı normal şu sıralar
benimde ağrıyor çünkü en önemlisi belini boş bırakma yastıkla destekle ii geliyor

Kızlar yemeğimi yaptım kocamı beklirum, ayy ya bankacı eşi olmak kamyoncu eşi olmaktan farksızkaydirigubbakcemile3 Acıktık bekleyemicez sanırım:hulya:

cnm senin lcw dan aldığın pantolonlar nasıl bende ablama aldırıcamda sen nasıl aldın bedenini yani
bide beğendinmi

Kız profil resmindeki böceği yerim ben yaaa, şimdi farkettim. Kuzuuu gamyoncuiremsu

Canım eskiye baktım da bulamadım, resim koymuştum. Lcw iyi benim için. 40 beden aldım, çok rahat.

Kız profil resmindeki böceği yerim ben yaaa, şimdi farkettim. Kuzuuu gamyoncuiremsu
canımcım senin de kız heralde dimi hayırlısı olsun inşşş
ay masallh bıttrcm demek prensn gelıyo

evet canım doktor pipisini gördü bide bacağının boyunu ölçerek erkek dedi bakalım bingöle gidince ne olur bilemem :))))

kızlar ben kendime göre hamiş pantolonu bulamadım yaaa aynı pantolonlarımı rahatlıkla giyiyorum sorun yok ama göbeğim biraz daha rahat etsin istiyorum 36 bedenlerin bile poposu çok büyük sürekli göbekten gidiyom ben popoda bişi yok buarada karnım sivri görenler erkek olduğunu anlıyoo :CüvCüv:

Canım eskiye baktım da bulamadım, resim koymuştum. Lcw iyi benim için. 40 beden aldım, çok rahat.

cnm ben bakmıştım ama çok küçük resimler pek seçemedim
belinde penye filanmı var rahatmı bide normal bedeninde 40 mı bilerek büyükmü aldın
bide kumaşları güzelmi

cnm aynı dertten müzdaribim
bende bulamadım izmire sipariş edicem
ondan meleğin kafasını şişiriyorum

ayşe Canım kumaşları biraz kalın, mevsimlik, beli falan lastikli tam hamile pantolonu. Ama bu mevsimde çok iyi oldu, üşütmüyor ve yakmıyor. 40 ı bilerek aldım, aslında geniş ama dedim ilerde kalçalardan kilo alırsam falan. 38 olsa daha iyi olurmuş bana. 60 kiloyum ya, işte böyle ben memnun kaldım....

Yakında hamile bluzlarından da alıcam LCW'nin. Bi tane siyah penye var, abiye gibi. Çok cici. Kruvaze yaka falan. 16 lira parası da bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…