merhaba güzel anneler kaç gündür giremedim bende memleketteyim şuan deprem öyle bi sarstıki bizi(( eşimde gece görevindeydi o korkuyla bebeğime bişi olcak die çok korktum allahıma bin şükür çok iyiyiz şimdi buarada bizimde ilk cinsiyet tahminimiz erkek
Mesti cinsiyet belli mi bebişinin yanlara yayılmayan göbek oğlan derler, hadi hayırlısı...
cnm hoşgeldin geçmiş olsun
benimde geçen hafat yapılan şlk tahmine göre oğlum olacak
çok teşekkür ederim canım bende 4 mayısta ikili test için gittiğimde bingöldeki doktorum daha belli olmaz dedi özel hastane olduğu halde tam 1 buçuk saat sıra bekleyip sinirden çatlamıştım zaten :bbo: burdada ölesine bi kontrol için gittim özel hastaneye aman allahım ne ilgi ne alaka tam 5 dak boyunca ultrasondan baktı detaylı bi şekilde bu kolu bu bacağı die hepsini gösterdi öylesine kıpırdak bi bebeğim varki anlatamam sürekli oynayıp takla atıyo
iim çok şükür bebişde ii sen ?ama bugünlerde belim ağrıo
Kızlar yemeğimi yaptım kocamı beklirum, ayy ya bankacı eşi olmak kamyoncu eşi olmaktan farksızkaydirigubbakcemile3 Acıktık bekleyemicez sanırım:hulya:
çok teşekkür ederim canım bende 4 mayısta ikili test için gittiğimde bingöldeki doktorum daha belli olmaz dedi özel hastane olduğu halde tam 1 buçuk saat sıra bekleyip sinirden çatlamıştım zaten :bbo: burdada ölesine bi kontrol için gittim özel hastaneye aman allahım ne ilgi ne alaka tam 5 dak boyunca ultrasondan baktı detaylı bi şekilde bu kolu bu bacağı die hepsini gösterdi öylesine kıpırdak bi bebeğim varki anlatamam sürekli oynayıp takla atıyo
slm kızlar
ikili test sonucunu aldık her şey normalmiş zemuszemus
darısı sizin başınıza
canımcım senin de kız heralde dimi hayırlısı olsun inşşşKız profil resmindeki böceği yerim ben yaaa, şimdi farkettim. Kuzuuu gamyoncuiremsu
ay masallh bıttrcm demek prensn gelıyo
Canım eskiye baktım da bulamadım, resim koymuştum. Lcw iyi benim için. 40 beden aldım, çok rahat.
kızlar ben kendime göre hamiş pantolonu bulamadım yaaa aynı pantolonlarımı rahatlıkla giyiyorum sorun yok ama göbeğim biraz daha rahat etsin istiyorum 36 bedenlerin bile poposu çok büyük sürekli göbekten gidiyom ben popoda bişi yok buarada karnım sivri görenler erkek olduğunu anlıyoo :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?