2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yazında giyilir demi cnm ben diyimde bi tane siyah alsın ablam
bu böyle olmaz hala eskilerim oluyor ama meleğimi sıkmak istemiyorum
evde zaten eşofmanla geziyorumda gezmeye giderkende güzel bişeyler giymek gerek

melekcim ben bunu tchibo dan aldım 36 olmasına rağmen oldukça büyük iyice şişince giyerim artık

Ay ben netten hiçbişey almadım daha, eşim beceri,r öyle şeyleri, gelsin de bi bakalım. Şimdi bitmiş, geliyomuş.

kızlar evde fast food hazırlıyorum artık. Ama üzerine ketçap ve mayonez döküyorum. Bişe olurmu yaaa

Haftada veya 15 günde bir yiyorum. Evde göz göre görerek yapıyorum. Bu kadarlık da olsun di mi? Neyse öptüm sizi güzeller. Görüşürüz

mayonezler cıg yumurta ıle yapıldgı ıcın hamılelere zarar dıye bılıyrm kaydirigubbakcemile ohaoldumsmile

günaydın bugün açılışı ben yaptım.Hadi ama uyanın kızlar benim bugün kan sonuçlarım çıkacak çok heycanlıyım ve umarım herşey yolundadır.

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktancay cay kan sonuçları güzel çıkar hayırlısıyla inş.

günaydın şekerler...bende busabah zor kalktım.dünakşam vedaya gittik sinemadan çık eve gel yat derken 1 oldu saat.sabahta 7de kalktım zar zor..
buakşamda işçıkışı istanbula gideceğiz bakalım.1 gece otelde kalıcaz ertsi günüde gezeriz diyoruz istanbulda...ama nereye gitsek ..ya şu akvaryum gibi biryer açılmış kocaman balıklar falan varmış giden varmı güzelmi acaba....bide minyatürkmü ne o nasıl..gidenler ne tavsiye eder bize gezmek için..semtler yakınmı birbirine...bi tavsiyede bulunun istanbullular .nereleri gezelim biz pazar günü???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…