2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suraycım ben de or-ahayim de meltem hanıma gidiyorum.. Çok memnunum.. Ben 3 doktordan sonra meltem hanımda karar kıldım...
Ultrasonda gayet detaylı bakıyor, uzun uzun anlattı... Çok da ilgili...
Hastane desen bal dök yala.. Ben çok memnun kaldım.. Perşembe günü 2li teste gidicem...

ya benim de ara ara hafif hafif tuhaf bi karın ağrım var gidip ultrasona mı girsem acaba?? ayy ne pimpirikli oldum yaaaaaa

bizde yemeğimizi yedik geldik...çay konusu açılmış kızlar ben hersabah 1 açık çay içiyorum gün içindede 4-5 bardak içiyorumdur.
kahve ise haftada 1 tane türk içiyorum.çok seviyorum çünkü
haftada 1 de kola içiyorum 1 bardak..başka zararlı alışkanlığım yok şimdilik...
ama canım bişi istedimi yüyorum geçen hafta cips yedim mesela...hımm bide çiğ köfte:mymeka:

hoşbulduk lapacım :)
kızlar ağzımdaki o iğrenç tat gitmiyor yaa iştah sıfır bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç..
acıkıyorum ama masaya oturunca yemek istemiyorum varmı böyle olan?

merhaba lilacigim sabhatan beri bu derten ben yakiniyorum haha istah yok ama masaya gelince yiyorumkaydirigubbakcemile3cok acayip bir psikoloji bu acaba psikolojikmi yapiyoruz,,sevgilerzemuszemus

mopsycim hepsine tamamda aman canım çiğ köfte sakın yeme nolur nolmaz.
ben doktoruma çiğ köfte dediğimde kesinlikle yasaklıyorum demişti.
kola bende içtim sonunda şimdi sıra sucukta cesaretimi toplıyım onuda yicem inşallah :))))

bende karnimi sanki icten itiyormus gibi acilar oluyo.. ya aslinda karnimda bi cok sey oluyor hangisi bagirsak hareketi, hangisi gaz, hangisi ne tur agri, hangizi bebek diye dinleye dinleye yorulyorum bazen. :ecrin_bebek: tecrubeli annelere sorunca zaten karinda oyle bi cok hareketin olmasi normal diyo

kısmet canım bir sayfa önce sana yazdım okumadın sanırım.
bana kilonu ve son gelişmeni yazmanı istiyorum liste için.
kilon nedir?
tarama testi yaptırdınmı ?yaptırcanmı ?

kısmet canım bir sayfa önce sana yazdım okumadın sanırım.
bana kilonu ve son gelişmeni yazmanı istiyorum liste için.
kilon nedir?
tarama testi yaptırdınmı ?yaptırcanmı ?

eyvahedigeldismilelila cok tsk ederim inanki ben teknoloji ozurluyum galiba bayanssulusmile ya sana yaziyorum ama mesajlarim nereye gidiyor bilmiyorum,sabah 7,30da yazdim iyi ahtirliyorum ama kilom suanda 71,500 vede ikili test nedemek bilmyiorum ben turkcem sanirsam bu konuda zayif ama duzenli iki hafta bir dr,dayim burda 3buyuk test yapiliyor kan tahlilleriyle birlikte,ve saglikli bebegim sakat lik yok cok sukur,iyi dedi,cumada 14haftalik oalcam ,hamileligim cok guzel gecti,umarim anlata bildim,ama ben klomen tedavisiyle kaldim bunuda belirteyim,sevgiler ikili tarama nedemek aklima takildi,annelik defterimde yzaiyor suanda kadar 6defa ultraschal yaptik vede hep normal cikti,3buyuk testi atlatim,ama kusura bakma ya yaziyorum nereye yolluyorum anlamadim:=(( bilmiyorumkismile unutmadan yasim 29,

Lil@ cım ben de cumartesi gittim doktora ikili test yaptırmayacağım cinsiyette henüz belli değil cnm :) opuyorumnanaktan

ooo süpermiş gitmeden kanım ısındı bu hasteneye saol canım teşekkür ederim ilgine.opuyorumnanaktan

tamam kısmetcim yazdım muhtemelen yapılmış büyük testlerden geçmisin vehaftan ileride olduğu için.
sevcancım senin bir kaç sayfa önceki yorumunu okudum biliyorum yani.
senin için sadece ense kalınlığı ölçüldü yazdım :)

çok mersi cnm :) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

lila canim ben yaziyorum ama sanirsam gelmiyor obur sayfada ikitane yolladim bu sayfa hariciyetindede sabah erkenden yolladim,sanirsam ben yalnis yapiyorum yada sistemde bir yalnislik var,ben 71,500 ikili tarama ne demek bilmiyorum ama suanda kadar iki hafta bir doktorumdayim annelik defterimdede 6tane ultraschal var vede burda sadece 3tane test yapiliyor kantesleriyle birlikte,ama herseyim normal insallah bu gelir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…