2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lilacim ben daha once ikili test yapildi demistim ama aslinda sadece ense kalinligi olculmustu. burda ense kalinligi normalse anne adayi risk grubuna girmiyorsa ikili test yapmiyo. yani burda ense kalinligi olculduyse sorun yok olarak kabul edilyo o yuzden Tr-deki ikili test yapilmakla ayni sayilacagini dusunerek yapildi yazmistim. yani ense kalinligi olculdu yazilabilecegini bilmedim. bilmiyorumkismile kizmadin dm?

ohaoldumsmile lilacigim canim ellerine saglik tsk ederim saol,inanki cok ugrastim yolamak icin misal profime resmimi ekledim bakiyorum yok,resim anlamadim bu sayfadan cikinca geriye burayi zor buluyorum henuz sistemi cozemedim demistim teknolojik ozurlulugum tutu:=))bayanssulusmile cok saol ilgine,a.s.

kızlar doktorlarımın ikiside bana alttan bakıyo ne zaman üste geçecez acaba?

aa ne alaka cnm Ben 5. haftada ilk kez gittiğimde bile göbekten baktı seninkiler sanırım işin kolayına kaçıyor. Karından bakmadan direk ordan mı? bakıyorlar, yoksa gözükmeyincemi alttan bakılıyor.

kismet tamam canım yazdım yazdım takılma artık ona :)
buraya yazdınya ekledim listeye...
ben listeye gidiyorum kızlar....

bayanssulusmilekizlar bana musade yuzmeye gidecem bebisimle aksam gorusmek uzere,sevgilerle esen kaliniz,,bebislere iyi bakinizzzemuszemus..aksam gorusmek uzere umarim sizleri bulurum bulamasamda sabah gorusuruz sevgiyle kalin,,,,

Neden hala alttan bakarki ,
bence de söyle artık alttan bakmasın ....
hayır sıkıcı bir durum bence o pozisyon :)))

evet bide soyunman lazim falan. ben gecen alttan bakacagini bilmeden pantolonla gitmistim.. belden asagi herseyini cikart dedi belden yukari kisa bir badim vardi.. :kedi: anlayacaginiz ciplak ciplak gezdim dr-n odasinda cok rezil

evet bide soyunman lazim falan. ben gecen alttan bakacagini bilmeden pantolonla gitmistim.. belden asagi herseyini cikart dedi belden yukari kisa bir badim vardi.. :kedi: anlayacaginiz ciplak ciplak gezdim dr-n odasinda .. rezil

ay bari üzerine örtü verselerdi neymiş bunlar yaaa..ben düşük yaparken alttan bakıyordu ama örtü vardı üzerimde bir yerim görünmüyordu yani..

kismet tamam canım yazdım yazdım takılma artık ona :)
buraya yazdınya ekledim listeye...
ben listeye gidiyorum kızlar....

benide eklermisinnnnnn ben nasıl oluyor yapamadımda:uhm: kızlar alttan bakmaya gelince benimde hiç istemediğim bir durum alttan bakılan yere yatmam gerektiği zaman tansiyonum düşüyor kaç gün kendime gelemiyorum

sanırım sitede bugün bir sorun var sabhtan beri girmeyi deniyorum ama hep hata mesajı alıyorum ama nihayet girebildim merhabalar yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…