2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya 7 den beri burdayım nerdeyse eşim gelecek, burdan kalkmadım yaaa..Neyseki yemek var evde..

kahve kola neysede çay kahvaltıda içiyorum bir iki tane ama çoook açık oluyo içinede limon sıkıyorum bir damla bence bu şekilde çokda zararı olmaz

Ben sabahlari 1 bardak cay icyom. Yoksa gercekten kahvalti olmaz.. insallah o kadarisi da zararli degildir. ama kahveyi cok ozledim ya cooook -tatlicadiarzu-

kahve kola neysede çay kahvaltıda içiyorum bir iki tane ama çoook açık oluyo içinede limon sıkıyorum bir damla bence bu şekilde çokda zararı olmaz

Ben de bazen kahvaltı da çook açık içiyorum senin gibi ne kadar iyi geliyor..Bende kansızlık da olduğundan aslında hiç içmesem en iyisi ama bazen kaçıyor bir iki bardak ama açık..

Herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum.

Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.

Seherciğim canım sanada çok üzülüyorum ama yapılacak bişey yok herşeyin hayırlısı. üzme kendini.

Bu arada test sonucu çıkan arkadaşlarımızın gözü aydınkaydirigubbakcemile5 cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımızın da gözü aydın olsun.:CüvCüv:

Kızlar geçen hafta benim için zordu baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü cuma günü de işe gidemedim çok fenaydı başımın ağrısı delirecek gibiydim bu yaşıma geldim böyle başağrısı görmedim. Minoset içtim burda bir arkadaş tavsiye etmişti sağolsun eşime Eczane den Migren Teraphy diye band varmış onu kullandım bayağı işe yaradı. Şimdi daha iyiyim inşallah bidaha olmaz.

Kızlar burada ben kilo alacağıma 1 kiloya yakın vermişimbilmiyorumkismile canım sıkılıdı bu duruma bebeğimi besleyemeyeceğimden korkuyorumklava:

hadi sevgili anneler kendinize iyi bakın bebişleriniz ve siz Allah'a emanet olun..Ben çıkıyorum..

Ben de bazen kahvaltı da çook açık içiyorum senin gibi ne kadar iyi geliyor..Bende kansızlık da olduğundan aslında hiç içmesem en iyisi ama bazen kaçıyor bir iki bardak ama açık..

evet ya o kadarda olsun çayda içmezsek artık ne oluruz -tatlicadiarzu-

bilmiyorumkismilemerhaba canim sana da hayirli gunler dilerim,ben henuz bebegimin cinsiyetini ogrenemedim:=( ben cuma gunu tam 14 haftalik olacam allahin izniyle,kiloya gelince ben ilk donem cok verdim doktorum normal dedi,suandada istahsizlik var ama bunlar normalmis zaten 4,aydan sonra her hafta yalnisim olmasa 500grm aliyormusun 4haftadada2kiloyu tamammiyormusuz,ama degisebilirde,yani korkacak durum yok ben kendimden cok korkmustum ama saglikli dedi,dr,yinede baska deneyim yasayan annelere sormak lazim.,zemuszemussaglikli olsunlarda kilo onemli deilha unutmadan ablam dogumunda 7,5 kilo aldi ve bebegi saglikli dogdu bence roluyok,sevgilerlezemuszemuszemuszemus

merhaba canım çok sağol vallahi moral verdin bana :)) sanada hayırlı hamilelik diliyorum.

günaydın güzel anneler...
anca geldim geçmişi okuya okuya..

kismet sana mesaj atmıştım okumadın sanırım bana son gelişmeni ve kilonu vermeni istiyorum..
test yaptırdınmı?
kaç kilosun?

arkadaşlar listeye girmek istiyorsunuz ama bilgilerinizi eksik veriyorsunuz
lütfen tam bilgileri verin bana sonra tek tek mesaj atmak zorunla cevap beklemek zorunda kalıyorum.
benide anlayın lütfen listenin düzenli olmasını istiyorum....

Pınarcığım merhaba Balat Or-Ahayim hastanesine gidiyorsun sanırım nasıl memnun kaldın mı ben de bu hafta sonuna meltem hn a randevu aldım gitmeyi düşünüyorum. hastane işini kesinleştşrmem lazım ya.

kızlar şu baskılı hamile tişörtlerinden net üzerinden almak istiyorum ama bulamadım sizin bilginiz varmı?

canım ebru maternity var google yaz çıkar zaten orası özellikle hamile kıyafetleri sitesi
esprili tişörtler butonuna bas harika şeyler var ama pahalı geldi bana 1 penye 49 liraymış..

bunun dışında sitemizde var bende almayı düşüüyorum yaz döneminde...
tıkla aşağıya..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/346900-super-tatli-hamis-tisortleribayildimmmm.html

evet suraycım meltem hn a gidiorum çok memnunum şuanda ilgili ve anlayışlı bi doktor,,hastane de çok iyi gerçekten çok temiz a dan z ye herkes 4*4 lük canım

hoşbulduk lapacım :)
kızlar ağzımdaki o iğrenç tat gitmiyor yaa iştah sıfır bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç..
acıkıyorum ama masaya oturunca yemek istemiyorum varmı böyle olan?

evet suraycım meltem hn a gidiorum çok memnunum şuanda ilgili ve anlayışlı bi doktor,,hastane de çok iyi gerçekten çok temiz a dan z ye herkes 4*4 lük canım

sen öyle diyorsan kesin öyledir.kaydirigubbakcemile5 Bende memnun kalırım inşallah canım. daha fazla hastane aramama gerek kalmaz umarım.yerimseniben

Ultrason cihazları nasıl renkli detaylı görüntü veriyorlarmı? ne çok çok istiyorum ya :roflol:

Oooo kızlar sabah bir bakıp çıktım, işlerim vardı.. Bi döndümki.. muhabbet almış başnı gitmiş....

İyi haftalar... ben bugün yoğunum pek katılamıycam size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…