Arkadaşların dediği gibi fazla tuz zararlı şişme dışında tansiyon da yapabilir Allah korusun..Gebelikte hipertansiyon çook zararlı..
Aşırı derecede turşu seviyorum olunca gözünün yaşına bakmam tabak tabak götürürüm ama artık aldırmıyorum eşime, alırsa yerim çünkü..
Çay, kahve, kola, bitki çayı hiçbirini içmiyorum, kahvaltı da çaysız olmuyor meyve suyu sıkıyorum ama iştahım kapanıyor, sütü zaten hiç içemem..o yüzden kahvaltılarım tatsızlaştı..Siz ne yapıyorsunuz..
kahve kola neysede çay kahvaltıda içiyorum bir iki tane ama çoook açık oluyo içinede limon sıkıyorum bir damla bence bu şekilde çokda zararı olmaz
merhaba kızlar.perşembe günü okul dönüşü yolda kanama geçirdim.bebeğin suyunun geldiğini düşündüm o anda.eve geldim her yerim kan.o anda acili aramak bile aklımdan geçmedi.doktora gittik.bebeğim ters çevrilmiş plesantada rahim ağzına düşmüş.yeni hastahaneden çıktım.teşhis plesanta previa.çok korkuyorum moralimde çok bozuk.tek tesellim sizle konuşmak.hiç gebelikte hayati tehlike aklıma gelmemişti.bide sizi bir konuda uyarmak istedim.lütfen telefonunuza hastanenizin telini ve acil numaralarını kaydedin.her an başımıza herşey gelebiliyor ve aklınızda olsun arayın.ben eşimin gelmesini bekledim.bide bu rahatsızlığı yaşayan yakınlarınız varsa bilgi verir misiniz?çok korkuyorum..
Ben de bazen kahvaltı da çook açık içiyorum senin gibi ne kadar iyi geliyor..Bende kansızlık da olduğundan aslında hiç içmesem en iyisi ama bazen kaçıyor bir iki bardak ama açık..
Herkese günaydın, güzel bir hafta diliyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir.
Seherciğim canım sanada çok üzülüyorum ama yapılacak bişey yok herşeyin hayırlısı. üzme kendini.
Bu arada test sonucu çıkan arkadaşlarımızın gözü aydınkaydirigubbakcemile5 cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımızın da gözü aydın olsun.:CüvCüv:
Kızlar geçen hafta benim için zordu baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü cuma günü de işe gidemedim çok fenaydı başımın ağrısı delirecek gibiydim bu yaşıma geldim böyle başağrısı görmedim. Minoset içtim burda bir arkadaş tavsiye etmişti sağolsun eşime Eczane den Migren Teraphy diye band varmış onu kullandım bayağı işe yaradı. Şimdi daha iyiyim inşallah bidaha olmaz.
Kızlar burada ben kilo alacağıma 1 kiloya yakın vermişimbilmiyorumkismile canım sıkılıdı bu duruma bebeğimi besleyemeyeceğimden korkuyorumklava:
bilmiyorumkismilemerhaba canim sana da hayirli gunler dilerim,ben henuz bebegimin cinsiyetini ogrenemedim:=( ben cuma gunu tam 14 haftalik olacam allahin izniyle,kiloya gelince ben ilk donem cok verdim doktorum normal dedi,suandada istahsizlik var ama bunlar normalmis zaten 4,aydan sonra her hafta yalnisim olmasa 500grm aliyormusun 4haftadada2kiloyu tamammiyormusuz,ama degisebilirde,yani korkacak durum yok ben kendimden cok korkmustum ama saglikli dedi,dr,yinede baska deneyim yasayan annelere sormak lazim.,zemuszemussaglikli olsunlarda kilo onemli deilha unutmadan ablam dogumunda 7,5 kilo aldi ve bebegi saglikli dogdu bence roluyok,sevgilerlezemuszemuszemuszemus
kızlar şu baskılı hamile tişörtlerinden net üzerinden almak istiyorum ama bulamadım sizin bilginiz varmı?
Pınarcığım merhaba Balat Or-Ahayim hastanesine gidiyorsun sanırım nasıl memnun kaldın mı ben de bu hafta sonuna meltem hn a randevu aldım gitmeyi düşünüyorum. hastane işini kesinleştşrmem lazım ya.
evet suraycım meltem hn a gidiorum çok memnunum şuanda ilgili ve anlayışlı bi doktor,,hastane de çok iyi gerçekten çok temiz a dan z ye herkes 4*4 lük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?