2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar hepinize .Yarın ikili testimi yaptırmaya gideceğim yaşdan dolayı biraz tedirginim açıkcası(36)Umarım herşey yolunda gider.Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.

selam hoşgeldin..hayırlısıyla inş. sonuç iyi çıkar..Cinsiyet için daha erken ama bazı doktorlar tahmin edebiliyorlarmış, yine de yanılma payı çok olur..Ben de haftaya öğrenecem inş.kaydirigubbakcemile5

Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ilk muayenede yapılmıştı tüm tetkikler hatta idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı bende .......CADIARZU

nisanda gidicem inşallah cinsiyetini öğrenmeye 4 aylık olmuş olucaz :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Selam arkadaşlar hepinize .Yarın ikili testimi yaptırmaya gideceğim yaşdan dolayı biraz tedirginim açıkcası(36)Umarım herşey yolunda gider.Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.

Hadi hayırlısı bakalım:)) Allahın izniyle bi problem çıkmaz canım endişelenme...

ay peny ya ben de aynen senin gibiyim delikafadulden ama benim yemekten sonra midem cok kotu yaniyo kafamçokkarıştı

evet benim de midemde tuhaf şeyler oluyor bazen önceki haftalarda çok sıktı çok rahatsız oluyordum kıvranıyordum resmen bu aralar geçti neyseki, ağız tadım da yok, daha doğrusu ağzımda pis bir tat var o da geçti gibi ama arada yine oluyor.., bir ara turşuya sarıldım öğrendim ki zararlı hemen bıraktım..fisfisfis

saatlerdir bilgisayar başındayım bebişlerimize çok radyasyon gidiyor mudur?

Hiç birşey olmaz bence, yeterki aklına kötülük getirme... Annem bizide(ikizim varda) doğurduğunda 36 yaşındaymış o zamanlar test falanda yapılmazmış çok şükür iyiyiz. opuyorumnanaktan

kızlar şu baskılı hamile tişörtlerinden net üzerinden almak istiyorum ama bulamadım sizin bilginiz varmı?

Geçmiş olsun ikinizede inşallah çabuk atlatırsınız.

Çin Takvimine göre oğlum kız çıkmıştı yani tutmadı. Şimdiki hamileliğim de erkek çıkıyor. inşallah o da tutmaz. Senin yazdıklarına göre kızım olucak inşallah.ama ben yine oğlum olucakmış gibi hissediyorum. önceliklle sağlıklı sıhhatli olsunlar tabii.

kızlar şu baskılı hamile tişörtlerinden net üzerinden almak istiyorum ama bulamadım sizin bilginiz varmı?

canım dün ben irtibata geçtim görüştüm daha çok yeni olduklarından siteleri yokmuş beyazlar 25 siyahlar 30 tl tutarında imiş .. önce havale olarak parayı yatırıyormuşsun ondan sonra sana kargoyla adresine yolluyorlarmış katolog yolladılar bana çok güzeller vr eşimle konuştum bende almayı istiyorum ama o o ne öyle diyoo :)))))))

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için

Arkadaşların dediği gibi fazla tuz zararlı şişme dışında tansiyon da yapabilir Allah korusun..Gebelikte hipertansiyon çook zararlı..
Aşırı derecede turşu seviyorum olunca gözünün yaşına bakmam tabak tabak götürürüm ama artık aldırmıyorum eşime, alırsa yerim çünkü..
Çay, kahve, kola, bitki çayı hiçbirini içmiyorum, kahvaltı da çaysız olmuyor meyve suyu sıkıyorum ama iştahım kapanıyor, sütü zaten hiç içemem..o yüzden kahvaltılarım tatsızlaştı..Siz ne yapıyorsunuz..

ağustos annelerinin göbüşlerine baktım anam kocaman olmuş yaa..hem de bizden belki birkaç hafta sonra, ben de kendi göbeğim kocaman diye üzülüyordum..

hamilelikler giyilmeye başladı herhalde..Ben daha giymiyorum, zaten hamilelik gibi kazaklarım var, eteklerim de şimdilik idare ediyor..

offf ben o kadar tuzlu yiyorum ki anlatamam aşırı derecede limon tüketmeye başladım ki limonu bile tuzlayıp tuzlayıp yiyorum portakalı dersen aynı şekilde herşeyde tuz önce hiç böyle değildim canım hep tuzlu ve ekşi şeyler istiyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…