Selam arkadaşlar hepinize .Yarın ikili testimi yaptırmaya gideceğim yaşdan dolayı biraz tedirginim açıkcası(36)Umarım herşey yolunda gider.Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.
Kızlar sizde idrar testine bakıldı mı? İdrarda proteine falan bakılıyormuş..Burda hemşireler evleri geziyorlar da bana sordu..Ben de bakılmadı dedim..
Selam arkadaşlar hepinize .Yarın ikili testimi yaptırmaya gideceğim yaşdan dolayı biraz tedirginim açıkcası(36)Umarım herşey yolunda gider.Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz.
ay peny ya ben de aynen senin gibiyim delikafadulden ama benim yemekten sonra midem cok kotu yaniyo kafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun canım yaaa. Ben de astım olmuştum, ağız spreyi kullanıyorum bir tek mecburen, antibiyotik, balgam sökücü falan da verdi kategoriler B ama ben kullanmıyorum..Nerdeyse bebeğim oksijensiz kalacaktı, nefes alamamak çok zor..Neyseki anında nefesim düzeldi..Öksürük devam..Öksürdükçe karnım geriliyor korkuyorum..
Dikkat et kendine grip atlatılır aman alt solunum yollarına inmesin..Benim bir boğaz ağrısı, öksürük astıma dönüştü, herhalde kızım olacak..bayanssulusmile
Benim Çİn takvimine göre de kız..Tabii ben Çİn takvimine inanmıyorum..
Biliyor musun tek etken erkekteki X ve Y değilmiş..Mesela kadın yumurtaladan önceki günler X'i çekermiş yani kız..Yumurtlama günü ve sonrası Y'yi çekermiş..yani erkek..Daha başka şeyler de var..Erkek veya kız olması için erkeğin kullanacağı yöntemler hatta kadının diyeti..
Mesela kadın yumurtlamadan 5-6 hafta önce kalsiyumdan zengin beslenirse X i çekermiş, proteinden zengin beslenirse Y'yi..Bana çok mantıklı geldi..Bizim yumurtalarımız seçiyor yani spermi X mi Y mi, o da yumurtanın o anki durumuna, yapısına, gününe göre değişiyor..
Bu verilere göre işte benim kızım olacak..kaydirigubbakcemile2
peny turşunun ne zararı varmış canım ?( ben o kadar çok yiyorum kiiiiiii
kızlar şu baskılı hamile tişörtlerinden net üzerinden almak istiyorum ama bulamadım sizin bilginiz varmı?
ekle bakalım göbüşeEvet mopsycim, göbeğim iyice belirginleşti. Becerebilirsem resim ekliycemkaydirigubbakcemile5
peny turşunun ne zararı varmış canım ?( ben o kadar çok yiyorum kiiiiiii
canım dün ben irtibata geçtim görüştüm daha çok yeni olduklarından siteleri yokmuş beyazlar 25 siyahlar 30 tl tutarında imiş .. önce havale olarak parayı yatırıyormuşsun ondan sonra sana kargoyla adresine yolluyorlarmış katolog yolladılar bana çok güzeller vr eşimle konuştum bende almayı istiyorum ama o o ne öyle diyoo :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?