anam anam hem eylül anası hem kpss gazisiyiz demekbayanssulusmilebende kursa gidiyorum ama inanıyorum kızlar bu sene iki kişi gireceğimizden bu sene olacak bu işopuyorumnanaktanhımmm gamzecım kpss ıle bende 6 yıldır ugrasyrm ama beceremedm kazanamadm
ama calısmıyrm da...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım ama gidince görüceksin nasıl büyümüş:)ben inanamadım görünce minik balığımaopuyorumnanaktanarkadaşlar yrn doktora gidicem cinsiyetini öğrenirim inş sağlıklıdır yavrum
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım ama gidince görüceksin nasıl büyümüş:)ben inanamadım görünce minik balığımaopuyorumnanaktan
hadi bakalım inşallah öğrenirsin canım
anam anam hem eylül anası hem kpss gazisiyiz demekbayanssulusmilebende kursa gidiyorum ama inanıyorum kızlar bu sene iki kişi gireceğimizden bu sene olacak bu işopuyorumnanaktan
Ayşe ne misafiri anacığım. Kendini yorma. Gelsin kendileri yapsın baari:umursamaz: Valla kızlar ayakta çok kalmak fena yapıyor beni. Sabah bi hastane çıkışı seti sordum penyeden, battaniyesi bile vardı zıbını falan 35 tlydi. Almadım ama aslında alınabilir. Bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?