2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımmm gamzecım kpss ıle bende 6 yıldır ugrasyrm ama beceremedm kazanamadm

ama calısmıyrm da...
anam anam hem eylül anası hem kpss gazisiyiz demekbayanssulusmilebende kursa gidiyorum ama inanıyorum kızlar bu sene iki kişi gireceğimizden bu sene olacak bu işopuyorumnanaktan

Selam güzeller, nasılsınız bakalım? 3lü testin sonucunu almayı unutmuşum bugün yaa. Neyse yarın alırım, kimler burda acaba merak etiimbilmiyorumkismile

ben burdayım melekcim
ama çok kalmam misafirlerim gelicek bugün 2 kere bayılacak gibi oldum ama iptal etmekte istemedim
zaten yabancıdadeğiller Allahtan

Ayşe ne misafiri anacığım. Kendini yorma. Gelsin kendileri yapsın baari:umursamaz: Valla kızlar ayakta çok kalmak fena yapıyor beni. Sabah bi hastane çıkışı seti sordum penyeden, battaniyesi bile vardı zıbını falan 35 tlydi. Almadım ama aslında alınabilir. Bilemiyorum

cnm komşumun annesi geldi cumayada gidecekler
çağırmasam olmaz çok ayıp olur bu haftada dra gidecektim tabi güya gidemiyorum çünkü aradan çıksın dedim hastane çıkışı alackasan güzel hatta mümkünse organik kumaşlardan al cnm adı üstünde hastanede giyecek yeni doğmuş miniğin
cildi değerli bide bol parçalı olanlardan bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…