2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye canım nevruz olunca ne oldu ki?? Evet cildi değerli kuzumun, ya hiç çarşı gezemiyorum. Ben çabuk şişeceğim heralde. Alışveriş işini ben yapamam sanırım bakalım. Zaten derler ya kız yükü tuz yükü diye. Zor olurmuş

Hımm doğuda tabiii, şimdi haberlerde dinleyince uyandım. Anlıyorum Ayşecim, dikkat edin kendinize..

slm kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik ense kalınlığımız 1,7 çıktı ve 2 li test yaptırdık düşünmüyordum ama doktor yaptıralım birşey çıkmaz büyük ihtimelle içimiz rahat etsin dedi bende kıramadım hayırlısı artık bebşim kıpırkıpırdı yavrum allah bizlere bağışlasın inş. meleklerimizi hayırlısıyla gelsinler inş.

geçmiş olsun canım..beslenir bebişlerin üzülme..

çalış gamzecim çalış..İnş. kazanırsın..
:
inş besleniyordur:):) doktor gelişmelerini güzel buluyır zaten hayırlısıyla kucağımmıza alsaydık bebişlerimizi:) çoookk sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaa:):)
canımcım inş kazanırımmm devlete girersem bi çok rahatlıcam özel sektörde anam ağladı 3 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…