2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgelddiinn madeofhonorbayılıyorum senin şu giriş cümlelerinneeee kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım kızım olacak sanırım ..hayırlısı bakalım.

cd içinde rica ederim ben aldımda çok güzel oluyor..evde falanda izleyeceğişm mesela akşama özeldim bebişkoyu:ecrin_bebek:

Bebişler yavaş yavaş uyanmaya başladılar galiba dışarı çıkmanıza gerek kalmadı kızlarsempatiksalakcinni sokağa çıkıp üşütmeyin bu havada ala ala :)))

ya kızlar yarın dr randevum var gitmek istiyorum ama biyandan da beklemek istiyorum kesin cinsiyetini öğrenmek için neyapsam bilmiyorum acaba belli olurmuki kesin yoksa 1aydaha bekliyecem ondan korkuyorum
bana akıl verinkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ya kızlar yarın dr randevum var gitmek istiyorum ama biyandan da beklemek istiyorum kesin cinsiyetini öğrenmek için neyapsam bilmiyorum acaba belli olurmuki kesin yoksa 1aydaha bekliyecem ondan korkuyorum
bana akıl verin

Korkunun ecele faydası yok derler. bence git için rahat etsin yoksa 1 ay kafayı yersin :) cinsiyet belli olmasa bile genel bir kontrolden geçersin ben öyle düşünüyorum canım yinede sen bilirisin tabiii.

Korkunun ecele faydası yok derler. bence git için rahat etsin yoksa 1 ay kafayı yersin :) cinsiyet belli olmasa bile genel bir kontrolden geçersin ben öyle düşünüyorum canım yinede sen bilirisin tabiii.

yok canım 1ay bekliyecem demiyorum 1hafta daha geçsin diyorum eğer kesin bişey demezlerse 1aydaha bekliyecem kesin sonuç için diyorum
ooooooooooooooffffffffffff:teselli:

eşimi aradım şimdi napalım yarın gidelimmi diye
oda bakine bozuldu belki yapamam yarına kala bilir dedi bakalım akşama kadar neolur konuşuruz dedi olmassa cama da gideriz dedim bende bakarız dedi
neoldu fikrini dedğiştirdin dedi çatlıyacam dedim gülüyor

yok canım 1ay bekliyecem demiyorum 1hafta daha geçsin diyorum eğer kesin bişey demezlerse 1aydaha bekliyecem kesin sonuç için diyorum
ooooooooooooooffffffffffff:teselli:

nagiş cinsiyetini gösterip göstermeyeceği belli olmaz.Ama illa net olsun istiyorsan 16.haftada git.ya da şimdi gidersin 2 hafta sonra tekrar gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…