ben geldim kimseler kalmamış anacım ya
şu anda herkes bebişlerini uyutuyorlar lütfen sessiz olalım yasakkelimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar geçmişi okuyorum gördüğüklerime cevap yazıyorum
baya uzak kaldım siteden biraz okuyayım geliyorum
hoşgelddiinn madeofhonorbayılıyorum senin şu giriş cümlelerinneeee kaydirigubbakcemile5
bız uyuyamıyoruz ama ya(
ay canım tabiya ben de diyorum ne unutuyorum
allah senden razı olsun ya ben hep onu almak istiyordum hamile kalmadan herkese diyordum kendim unuttum almayı
iyiki hatırlattın canım ya benimde randevum var gidince istiyeceğim kesin
gerçekten sağol canım yaa
buarada kızın olacakmış allah sağlıklı versin inşallah
nagiş nerelerdesin sen yaw..Bebişin nasıl merak ettik seni..ne kadarlık oldunuz siz
iyiyiz biz artık çok şükür.Zaman nasılda geçiyor.2 hafta sonra randevumuz var inş cinsiyetini öğrenirizgeldim canım yoktum annemlere gittim
14+4 olduk haırlısıyla bakalım
sen nasılsın a.s.
savol bacım gözümsün beni sizler var ettiniz
iyiyiz biz artık çok şükür.Zaman nasılda geçiyor.2 hafta sonra randevumuz var inş cinsiyetini öğreniriz
ya kızlar yarın dr randevum var gitmek istiyorum ama biyandan da beklemek istiyorum kesin cinsiyetini öğrenmek için neyapsam bilmiyorum acaba belli olurmuki kesin yoksa 1aydaha bekliyecem ondan korkuyorum
bana akıl verin
Korkunun ecele faydası yok derler. bence git için rahat etsin yoksa 1 ay kafayı yersin :) cinsiyet belli olmasa bile genel bir kontrolden geçersin ben öyle düşünüyorum canım yinede sen bilirisin tabiii.
yok canım 1ay bekliyecem demiyorum 1hafta daha geçsin diyorum eğer kesin bişey demezlerse 1aydaha bekliyecem kesin sonuç için diyorum
ooooooooooooooffffffffffff:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?