2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahın izniyle o zaman bi gelsin zaten acıdan başka hiç bişeyi düşünemicez,,kimsenin aklına bebeğinden başka bişi gelmez..Bence de izleyip de kendimizi strese sokmamak en iyisi

canım zaten doğum yapanlardan duyduğum kadarı ile o anki kasılmalardan kesik insana sinek ısırığı gibi geliyormuş....

kızlar bebekler sata göre ileri oluyor ya ultrasonda, o zaman doğum tarihi de mi öne alınıyor acaba..Benim normalde 15+0 ultrasona göre 3 gün ilerde, ben ultrasonu kendime hedef alıyorum daha büyük olması hoşuma gidiyor..

benimde annem yelek örmüş düğmelerini takmamış neden diye sorduğumda cinsiyeti belli olsun kız olursa pembe erkek olursa mavi takacakmiş ben önemsemem öyle rengi fazla şimdide beyaz bir çeket örüyor :hulya:

kızlar bu göğüs ağrıları nezamana kadar devam edicek yaa :gitme:
çok kaşınıyor ve çok agrıyor...

aman kızlar ne çok yazmışsınız öyle oku oku ancak geldim geçmişten
herkeslere tünaydın ya benim dün akşam midem o kadar yandıki uyuyamadım
inş bi daha olmaz berbat bişeydi
bu arada biz bugün 13 haftalık olduk göbüş topiğine resim koydum bakarsanız sevinirim

gördüm göbüşünü çok tatlı olmuşsun maaşallah..kaydirigubbakcemile5

Kızlar bişi soaracğım...aklıma takıldı da sızınde fıkrınızı alayım dedım..
ben 2003 yılında gözlerımı lazer amelıyatla cızdirdim...ve dün gece aklıma geldı.. normal doğum yaprsam fazla ıkınmadan gözlerımde bır zorlanma falan olurmu acaba..... varmı benım gıbı cizdiren :))

ilk hamileliğimde benimde ağrımıyordu ve şiş değildi üstelik bebeğimide 18 ay emdirdim

selam kızlar nasılsınız. sabahtan beri derse giriyorum arada girip geçmişi okuyorum. böyle böyle buraya kadar geldim. bebişleriniz nasıl. bence şimdiden doğum videoları izlememek gerek. evet orada yapılanlar şimdi bize çok korkunç gelebilir. ama doğum sırasında bebeğimizin sağlığı için ne gerekiyorsa doktorlar onu yapacaktır. doğumda herşey bebişler ve anneler için. şimdiden bu tip şeylerle kafanızı yormayın bence. isim düşünün, ne ciciler alacağınızı düşünün... güzel şeyler düşünün. benim 3 de dersim var son dersim. bitirireyim hayırlısıyla daha uzun yazışırız. selamlar...

ayy çok güzel duygulandım 15 haftadayım mide bulantılarım geçti çok şükür ama hala balık yiyemiyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…