2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım normalde baş popo mesafesi ölçülüyor ama şuanda benim olduğum haftada 4 tane ölçüm aldı doktor.uyluk kemikleri .şakak kemikleri.karın çevresi.bide bişi daha vardı..bacakları uzun diye ondan dedi ama normal boyu benimki 9cm derken baş popo arası oluyor.

teşekkürler kızlar içimi rahatlattınız..demek ağrımasa da olurmuş..Ben de çok pimpirikliyim en ufak bir şeyde telaşlanıyorum..

Yaaa kızlar video falan izlemeyinnn...
Normalden bu kadar korktuysanız bi de sezeryan videosu izleyin de görün...
Krın bölgesine 7 kat kesi atılıyor.. Deri deri alti yağ dokusu iç karın kas rahim duvarı.. kese diye devam ediyor... Bebek çıktıktan sonra bunlar tek tek dikiliyor....
BU çok mu kolay sizce....

Ben Doktoruma sadece normal de olsa sezeryan da olsa doğuma giriyorsunu değil mi sorun yok dedim...
Bana kızdı, daha şimdiden bunu mu düşünüyorsun, şartlama kendini her halukarda ben giricem doğuma ama senin psikolojik ve fizyolojik durumuna bebeğin gelişimine bağlı olarak en doğrusu hangi yöntemse onu uygulayacağız dedi..

Kızlar bunları kafamıza takıp evham yapmayalım boşu boşuna herkez gibi bizde hayırlısı ile bu yoldan geçeceğiz.zemuszemus sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım gerisi boşşşş.

Kızlar bunları kafamıza takıp evham yapmayalım boşu boşuna herkez gibi bizde hayırlısı ile bu yoldan geçeceğiz.zemuszemus sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım gerisi boşşşş.

yaniii..eylülde kupayı kaldırınca her şeyi unuturuz nasılsa.:hooray:

EylÜl analarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yırım sızı napıyosunuz:)

burdan şu anafikri çıkarıyoruz kolay doğum diye bişi yokkkkkkaydirigubbakcemile3

ben gidip kahve içeceğim yoksa küttttttt gideceğim....
haftada 1 kez hakkımı şimdi kullanıyorum kayfede..hadi bayy bayy birazdan gelirim keyif yapacağım

ay canım tabiya ben de diyorum ne unutuyorum
allah senden razı olsun ya ben hep onu almak istiyordum hamile kalmadan herkese diyordum kendim unuttum almayı
iyiki hatırlattın canım ya benimde randevum var gidince istiyeceğim kesin

gerçekten sağol canım yaa

buarada kızın olacakmış allah sağlıklı versin inşallah

kızlar geçmişi okuyorum gördüğüklerime cevap yazıyorum
baya uzak kaldım siteden biraz okuyayım geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…