mrblarrrrrrrrrrr
kızlar bugün azmedicem uyumıycam ve evimi temizliycem bütün öğleden sonra uyuyorum olmazki böyle canım evde işler biriktimafoldumben
Evet arkadaşım yaaa, aynenn. Birbirimize gaz verelim ve tertemiz yapalım evimizi. Günlerdir uyku böceği gibiyim. Yüzüm şişiyor artık. Nette bile yokum farkettiyseniz:içelim:
Ayy evet de benim karnım aç yaa, eve gelince tek başıma oluyorum ya. İştah miştah kalmıyo böyle olunca. Yalnızlık çok zor. Neyse mecbur bişeyler yicem bakalım. Sonra başlarım mutfaktan. Bulaşıkları makineden çıkarmak ölüm geliyo şimdi offf. bilmiyorumkismile
canım ben dün yaptırdım. cinsiyette kesinlesti. artık kız kıyafetleri alabilirim. 5 gün sonra sonuclar cıkarmıs. 2 hafta sonrada detaylı ultrasona girecem.
günaydın kızlar.....svlkbr, butterfly, semrensu, ay_she, bnck, pinar5, chocotripi, CAYCAY76, amelie26, Angel53 hepinize günaydın. nasılsınız. ben dün çok yorulmuşum belim falan acayip ağrıdı. üstüne bir de akşam mide yanması. deli gibi oldum ya. çok fenaydım. bugün de okula gitmedim valla. izin aldım evdeyim. kahvaltımızı yaptık oğlumla hemen KK ne girdik.
ben geceleri düzenli uyuyorum o yüzden gündüz pek uykum gelmiyor,çok nadiren...kızlar rüyalarımda hep bebişime alışveriş yapıyorum başka bişey yok,netleşşsede alsam gerçekten:)))
sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..
Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile
bel ağrısı bende de oluyor..benneyaptımki
benim de sol göğsümün ucu kaşınıyor, hatta kabuk bağladı niye acaba, bir de emzişk döneminde ne olur hiç bilemem..Önlemimi almam lazım ama nasıl??CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?