2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşımın nişanında tanıştık bizde daha sonra 1yıl flört ve 1yıl da nişanlılık 9aydır da evliyiz çok seviyoruuz Şenizbide bebişmizi kucağımıza alsak sağsalima.s.

Ooooooo herkes du burda ne güzel. Ben okuldan yeni geldim, buradayım şimdilik. Sonra kesin uyurum, ve ardından başağrısı çekeceğimi bile bile...

kızlar bugün azmedicem uyumıycam ve evimi temizliycem bütün öğleden sonra uyuyorum olmazki böyle canım evde işler biriktimafoldumben

Evet arkadaşım yaaa, aynenn. Birbirimize gaz verelim ve tertemiz yapalım evimizi. Günlerdir uyku böceği gibiyim. Yüzüm şişiyor artık. Nette bile yokum farkettiyseniz:içelim:

Evet arkadaşım yaaa, aynenn. Birbirimize gaz verelim ve tertemiz yapalım evimizi. Günlerdir uyku böceği gibiyim. Yüzüm şişiyor artık. Nette bile yokum farkettiyseniz:içelim:

aa ben kararlıyım bugün bitiricem işleri toz almaya başladım.önemli olan başlayabilmek değilmi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol caycayım kan test sonucumu almadım daha...

ıdraradada hafıf enfeksyn varms suyla atarsın dedı

ya 3 lıtreye yakın ıcıyrm yıne de enfeksıyon var yahuuuuuu

Ayy evet de benim karnım aç yaa, eve gelince tek başıma oluyorum ya. ıştah miştah kalmıyo böyle olunca. Yalnızlık çok zor. Neyse mecbur bişeyler yicem bakalım. Sonra başlarım mutfaktan. Bulaşıkları makineden çıkarmak ölüm geliyo şimdi offf. bilmiyorumkismile

Canım ben yemek yiyince hemen uyuduğum için önce temizliği bitiricem sonra yemek yiycem yoksa gene rüyamda temizlik yapmak zorunda kalırım

ben geceleri düzenli uyuyorum o yüzden gündüz pek uykum gelmiyor,çok nadiren...kızlar rüyalarımda hep bebişime alışveriş yapıyorum başka bişey yok,netleşşsede alsam gerçekten:)))

canım ben dün yaptırdım. cinsiyette kesinlesti. artık kız kıyafetleri alabilirim. 5 gün sonra sonuclar cıkarmıs. 2 hafta sonrada detaylı ultrasona girecem.

hayırlı olsun prensesin canım..
ayrıntılı ultrasona 4 boyutlu ultrason cihazıyla mı bakılıyor acaba...

bel ağrısı bende de oluyor..benneyaptımki

ben geceleri düzenli uyuyorum o yüzden gündüz pek uykum gelmiyor,çok nadiren...kızlar rüyalarımda hep bebişime alışveriş yapıyorum başka bişey yok,netleşşsede alsam gerçekten:)))

ya bende alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyeti belli dğeil yaa
15 haftalık olduk artık belli olması lazım ama banane yaaa
ben erkek hissediyorum ama erkek mi acaba kız da olur tabi pembişler alırım onada tokalar etekler :) ayy sağlıklı olsunlarda
Allah ım sağlıkla doğuralım inşallah Yarabbim

sağ göğsümün kaşıntısından duramıyorum kızlar sizde de öyle oluyor mu? bir de göbeğimin orta tarafları da kaşınıyor. çatlayacam sanırım. belirti veriyor..

benim de sol göğsümün ucu kaşınıyor, hatta kabuk bağladı niye acaba, bir de emzişk döneminde ne olur hiç bilemem..Önlemimi almam lazım ama nasıl??CADIARZU

Kizlar konumuzla pek alakasi yok ama bisey sorcam, siz kocanizla nasil tanistiniz, nasil evlendiniz? Gorucu usulle mi? cok merak ediyorum.. boshayallersmile

biz üniversitede tanıştık..İkimiz de birbirimize aynı anda aşık olmuşuz..2007 Şubatta tanıştık, Mayısta nişanlandık temmuzda evlendik..bayağı hızlıyız yani...kaydirigubbakcemile3

bel ağrısı bende de oluyor..benneyaptımki

benim de sol göğsümün ucu kaşınıyor, hatta kabuk bağladı niye acaba, bir de emzişk döneminde ne olur hiç bilemem..Önlemimi almam lazım ama nasıl??CADIARZU

selam canım. hem kaşıntı hem de bel ağrısı çok kötü gerçekten. bir de üstüne mide yanması eklenince çekilmez oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…