2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a.s.merhaba canim tsklr ilgine ya haklisin gec ogrenelim temiz olsun ve saglikli olsun ne tesaduf benimkiside 3hafta sonra felan yine randevum opuyorumnanaktanneyse hayirli evlatlar olsunda,dilerim allahim yavrunu saglicakla zamaninda kaydirigubbakcemile5kucagina almayi nasip eder, sevgilerle opuyorumnanaktan

gamze_kelebek sen ikiz bekliyosun dimi?
ne güzel ya ?
eşim de hep ikiz olsa derdi

evet tatlım ikiz:):) çifte mutluluk işteee:):):) ben küçüklüğümden beri hayranım ikizlereolumunekankayizsmile
ben de herkes gibi cinsiyetlerini çoookkk merak ediyorummzemuszemus içime kız doğuyor ama kısmet bakalım 6nisanda belli olucakkaydirigubbakcemile2

sağlıklı sıhhatli olsunlar inş....
rahat bir hamilelik geçirirsin umarım...

kızlarrr bende alışveriş merkezine yürüyüş yaptım bi gömlek aldım döndüm.canım sıkılıyor hadi biraz sohbet edelim .koyu sohbet olsunnn

kizlar fazla duramiyacam misafirim gelcek daha beni yemek bekliyor:=))SAGLICAKLA KALINIZ unutmadan bugun dr,sordumki ozellikle saga mi yatmali diye dediki kendinizi nasil rahata hisediyorsaniz oyle uyuyun,cigerle yada bebegin sikismasiyla alakasi yok dedi,ilginize duyurmak istedim,cunki bebek bulundugu sivida kendini zaten ayarliyormus yani,oyle dedi dr,teyze boshayallersmile simdilik iyi aksamlar,ayy mutfak beni bekliyor,,,

isim konusu çok zor kızlar ya isim bulamıyorum ben..kız ismi tabi..bitane beğeniyorum 3 günde sıkılıyorum....şimdi yine bi isime taktım sıkılmazsam koyarım belki.bide bulduğum isimleri birisi beğenmeyince hemen soğuyorum.

selam kızlar
ben de bugün dr gidicektim gidemedim miydem yine kötü oldu kendimi hiç iyi hissetmedim daha yeni kalktım

kızlarrr bende alışveriş merkezine yürüyüş yaptım bi gömlek aldım döndüm.canım sıkılıyor hadi biraz sohbet edelim .koyu sohbet olsunnn

merhaba hayirli olsun gule gule giy tatli annes,yakisir simdik sana o tatli bebisinle:CüvCüv:ben tam cikiyordum bacim yazdin,ama ben mecbur cikacam acik briakcam okurum ymeek tuzlu olur ne me lazim misafire rezil olurum yoksa herif yemesede olur zemuszemushahahhacok fenayim demi? ama sizin yazdiklairnizi aksam yada gece muhakak okuyacam sevgilerle kendien iyi bak arkadasimmkaydirigubbakcemile5

kızlar bilen yok mu? doktor ense kalınlığını eliyle yazdı. ultrason çıktısında yazmıyor di mi?
insan bebeği gelişmediği için daha önce kürtaj olunca böyle pimpirikli oluyor

canim benim al sana dunyada bulunmayan iki isim,bu iki isim kurani kerimde en buyuk ayetlerden birisidir,misal ilki duha (DUHANA) kiz ismi duha suresinden geliyor, ikincisi havila (HAVILA) kurani kerimde 4buyuk irmkatan birinde bulunan altin sehrinin adina havila deniliyor ,ben sozum var kendime erkek olursa DENIZCAN kizim olursa sadece DENIZ koyacam yoksa koyardim,ben arastirmayi seviyorum ama su duha yada duhana ismine bayiliyorum kendime sozum olmasa koyardim,ama iyice bak bu iki isim asla asla ama asla yok,,ha birde elida ELIDA cok sevdigim isimlerden bir bayandan duymustum bu isimi kiz ismi,sevgiler ya aklima takildi belki hosuna gider ama anlamlari buyuk iki isim ve dunyada yok,,opuyorumnanaktan

selam kızlar
ben de bugün dr gidicektim gidemedim miydem yine kötü oldu kendimi hiç iyi hissetmedim daha yeni kalktım

canım geçmiş olsun şu mide problemi olmasa ne güzel olucak şu hamilelikkk:):)inşallah bir an önce kurtuluruz mide probleminden:Saruboceq::Saruboceq: dikkat et bebişimizeee keşke gitseydin dr a belki bişiler önerirdi gerçi öle insan kötüyken evden çıkası gelmio zaten dimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar bilen yok mu? doktor ense kalınlığını eliyle yazdı. ultrason çıktısında yazmıyor di mi?

canım bende de ultrason çıktısında yazmıodu benim gebelik kartım var ona yazdı ense kalınlığını bi problem yoktur tatlım kalbini ferah tuttt

çok değişikmiş valla...bikaç gün söyliyeyim bakayım nasıl gelcek.ilk kez duyunce değişik geldi.

elle yazıldı canım..sizin burunkemiği ölçüldümü??benimde o ölçülmedi.

ay-shecim sende de oluyor demekki.. Hamilelik maskesi bumuymuş acaba bilmiyorum ki...
Bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil daha 2li teste gidicem bugün, belki belli olur

16. haftadan sonra vücüdun güneş gören yerlerinde kahverengi lekeler oluyomus...
sanırım ona diyolar hamılelık maskesi diye
benım kırmızılıklarım 10 haftada başladı 12 gibi geçti 1-2 haftadır yok sadece
sol gözümün üstünde kaldı azıcık geçmiyo o da ama kimse farketmıyo göstermesm :)

cinsiyet anlaşılmaısnı bekle kesinleşmesini bekle var ya ilahi mekanizma
bebişler doğmadan sabır taşı oluyoruz ki sabrımız artsın diye ondna galiba
ayy bebeğim benim aklıam geldi o kordonuyla oynayan minicik elleri Allah ım ya
çok göresim geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…