canım senin kadarken gittiğimde bana sanki erkek gibi ama bu fikre çok kaptırmayın yanılma payımız yüksek oluyor dedi.şimdi oğlum desem ya değilse diyorum..valla bence tahmin yapmadan kesin sonucu söylemeleri daha iyi..ian insan daha çok meraklanıyor...bende üç hafta sonra falan öğrenicem...sağlıkla gelsinlerde geç öğrenelim napalım...el salladı demek artık kıpır kıpırlar maşallah bebişlere...
gamze_kelebek sen ikiz bekliyosun dimi?
ne güzel ya ?
eşim de hep ikiz olsa derdi
evet tatlım ikiz:):) çifte mutluluk işteee:):):) ben küçüklüğümden beri hayranım ikizlereolumunekankayizsmile
ben de herkes gibi cinsiyetlerini çoookkk merak ediyorummzemuszemus içime kız doğuyor ama kısmet bakalım 6nisanda belli olucakkaydirigubbakcemile2
kızlarrr bende alışveriş merkezine yürüyüş yaptım bi gömlek aldım döndüm.canım sıkılıyor hadi biraz sohbet edelim .koyu sohbet olsunnn
sağlıklı sıhhatli olsunlar inş....
rahat bir hamilelik geçirirsin umarım...
isim konusu çok zor kızlar ya isim bulamıyorum ben..kız ismi tabi..bitane beğeniyorum 3 günde sıkılıyorum....şimdi yine bi isime taktım sıkılmazsam koyarım belki.bide bulduğum isimleri birisi beğenmeyince hemen soğuyorum.
selam kızlar
ben de bugün dr gidicektim gidemedim miydem yine kötü oldu kendimi hiç iyi hissetmedim daha yeni kalktım
kızlar bilen yok mu? doktor ense kalınlığını eliyle yazdı. ultrason çıktısında yazmıyor di mi?
insan bebeği gelişmediği için daha önce kürtaj olunca böyle pimpirikli oluyor
canim benim al sana dunyada bulunmayan iki isim,bu iki isim kurani kerimde en buyuk ayetlerden birisidir,misal ilki duha (DUHANA) kiz ismi duha suresinden geliyor, ikincisi havila (HAVILA) kurani kerimde 4buyuk irmkatan birinde bulunan altin sehrinin adina havila deniliyor ,ben sozum var kendime erkek olursa DENIZCAN kizim olursa sadece DENIZ koyacam yoksa koyardim,ben arastirmayi seviyorum ama su duha yada duhana ismine bayiliyorum kendime sozum olmasa koyardim,ama iyice bak bu iki isim asla asla ama asla yok,,ha birde elida ELIDA cok sevdigim isimlerden bir bayandan duymustum bu isimi kiz ismi,sevgiler ya aklima takildi belki hosuna gider ama anlamlari buyuk iki isim ve dunyada yok,,opuyorumnanaktan
canım bende de ultrason çıktısında yazmıodu benim gebelik kartım var ona yazdı ense kalınlığını bi problem yoktur tatlım kalbini ferah tuttt
kızlar bilen yok mu? doktor ense kalınlığını eliyle yazdı. ultrason çıktısında yazmıyor di mi?
insan bebeği gelişmediği için daha önce kürtaj olunca böyle pimpirikli oluyor
elle yazıldı canım..sizin burunkemiği ölçüldümü??benimde o ölçülmedi.
ay-shecim sende de oluyor demekki.. Hamilelik maskesi bumuymuş acaba bilmiyorum ki...
Bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil daha 2li teste gidicem bugün, belki belli olur
bencede kesinleşsin de öle alın kızlar benim önce erkek dediler sonrada kesin kız dediler cinsiyeti farketmez ama insan bi fikre alışınca diğerne adepte olmak zor oluor.iyiki kıyafet almamışım:)aşağıdaki resmi bile değiştirmedimkaydirigubbakcemile3
kızlar ben rahatsızlığımdan dolayı sürekli yatıyorum.ayağa kalkınca kıramp tarzı ağrı oluyo sizede oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?