2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin şehir efsanesii =)))))
valla ben bile takip edemiyoruummm =)) çok hızlı, çok pozitif, çok cici, çok anaç, çok bilgili, çok sportif.... çook... harikayız yyaaavvvvv =))))

selam kızlar şekerleme yaptım geldim. şimdi de pazara gidiyorum. biraz sebze falan bişeyler alayım. görüşürüz canlarım...

kızlar ben sürekli yatıyorum wc haricinde:çok üzgünüm:çok sıkıcı.sorunsuz hamilelik yaşayanlar kıymetini bilin.benim yerimede gezinyerimseniben

kızlar ben sürekli yatıyorum wc haricinde:çok üzgünüm:çok sıkıcı.sorunsuz hamilelik yaşayanlar kıymetini bilin.benim yerimede gezinyerimseniben

Canım Allah yardımcın olsun umarım bu durum uzun sürmez sende hamileliğin tadını çıkarısın.

selam kızlar,
ikili testi başka bir doktora yaptırıp geldim.
nt : 0,8 mm yazıyor. kan testi sonucu haftaya...
usg çıktısında nt ibaresi yok, doktor ölçüp eliyle yazmış. sizlerde de böyle mi? ben usg çıktısında da yazar sanıyordum.
hayırlısı olsun inşaallah...

Selamlar ..bugün çalışıyorum yaa..başka bi firmadayım arada okuyorum sızı sadece ... ama takıpteyım...
dun kegel egzersızlerını araştırdım...
doğumdan sonra özellıkle normalden sonra genışleme olduğu takdırde...bu kasları çalıştırarak gerı eskı halıne döndürebiliyi amaç edınıyor. ve doğumada katkısı oluyormuş. aslında normal haytta da kullanmayı bılmek lazım ilişkide zevk alabilmek için....
bu arada okudum ama ben hiç uygulayamıyorum...
tek öğrendiğim '' affedersiniz çişinizi yaprken arada tutup tutup bırakırsanız bu kasları kullanmayı öğrenirmişsiniz''

tabı hamıle iken yapmak sakıncalımı değilmi bilemıyorum onuda araştırmak lazım...,
sizinle paylaşmak istedim.

iyiler amelie umarım senin bebişte iyidir?sendemi eskişehirdesin?sen hangi doktora gidiyosun?

evet eskişehirdeyim.ben ramazan bayırlı'ya gidiyorum.sakarya hastanesinde.eltimin ablsının doktoru ramazan beymiş çok memnundular.aslında en baştan ona gidecektik ama anadoludan sakaryaya geçti 1-2 ay ulaşamadık.bari beklemeyelim diyip aslan beye gittik.doğuşta.ama memnun kalmadım.sonra metin acu'ya gittim.iyi bir doktor ama biraz pahalı gelmişti.ramazan beyin sakaryada başladığını duyunca da ona başladım.
senhangi doktora gidiyorsun?

ben turgay şenere gidiyorum canım

Kızlar temizliği bitirdim geldim. Burası dopdolu yine maaşallah. Hadi bakalım iyi muhabbetlerboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…