ben herakşam 9da yataktayım:)yatakta olmasa salon koltuğunda uyuyorum..sonra 2de bi uyanıyorum sabaha kadar uyu uyan 100kere kalkıyorum.bi tuhaf oldum...
gündüzleride çok uykum oluyor.gece 9a kadar zor dayanıyorum
penycim neden sordun canım.
yakınmışız ben de Viranşehirdeyim maalesef..
sen ne kadardır ordasın. tayin falan isteyebilir misin?
2.senem..Eşim köyde görev yapıyor böylece daha çok puan biriktirmiş oluyor..Eşim sayesinde 3 sene sonra gideriz belki ama iyi bir yere gitmek için biz 4 sene daha burda olmayı göze aldık..
Aslında alışmakta sorun yaşamadım evden işe işten eve ...
merhaba guzel anneler nasilsiniz bebeislernasil? ya ben bugun dr,daydim bebegim cinsiyetini ogrenemedim:=(( bagirsagi kordonu engeledi kemikleri gostermiyorms yau cok uzgunum ya,saglikli olsun sorun yok ama merak iste? aranizda ogrenen oldumu? ben tam :ecrin_bebek:13+6 ve cikmadi ya:=9 ama bana ell salladi cok tatliydi yauu:=)) agladim heyecandan allahim herkeze bebegini kucagina almayi nasip etsin amin,:ecrin_bebek: sevgilerle
merhaba guzel anneler nasilsiniz bebeislernasil? ya ben bugun dr,daydim bebegim cinsiyetini ogrenemedim:=(( bagirsagi kordonu engeledi kemikleri gostermiyorms yau cok uzgunum ya,saglikli olsun sorun yok ama merak iste? aranizda ogrenen oldumu? ben tam :ecrin_bebek:13+6 ve cikmadi ya:=9 ama bana ell salladi cok tatliydi yauu:=)) agladim heyecandan allahim herkeze bebegini kucagina almayi nasip etsin amin,:ecrin_bebek: sevgilerle
Yok penycim kötü bir görünüm değil de yüzümü çil basmış gibi işte.. Ne bileyim ben rahatsız oldum...
İşyerinde arkadaşlar belli olmuyor abartma diyorlar.. Ancak ben gösterdim bakın leke oldu diye o zaman farkettiler.. Ama ben kafama taktım nedense....
ne güzel işte bol bol iç keyfini çıkar..
artık diğer kontrollerde kesinleşir sanırım.bizimde ilk tahmin erkek ama yanılabilirim dedi..o yüzden bişeye gitmiyor elim,ara renkler alınabilir ama ne biliyim işte...
deniz benimde yüzümün sol tarafında çıkmıştı neden oluyor bilmiyorum ama
iyi dinlendiğim zaman geçiyordu yoruldugum zaman bakıyordum artmış çoğalmış
ama akşam yatıyodum erkenden sabah bi bakıyodum sadece gölge gibi az az var
1-2 haftadır olmuyo
içiyorum da sonradan midem bulandı ama kusmadım inat ettim dayandım ehehe
şidmidde kaşarlı domatesli salatalıklı sandivicimi yicem :)
keşke içine beyaz peynırde koysaymışım canım öle çekti şimdi :)
inşallah kesinleşir canım :) evet ara renklerde alınabilr ama almak istemıyorum nedense
cinsiyetıne göre alıım diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?