2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok güzelim takılıorum ben ya zaten yazmasam da sizin yazdıklarınızı okuması da zevkli hergün okuyorum valla bilgileniorum zaten her soruya bi cvp var aynı şeyleri yaşıoruz:)

kızlar ben çıktım. bihterin nasıl çıldırdığını kaçırmak istemiyorum. hepinize iyi akşamlar kalanlara iyi sohbetler...

ayyyy güzelim gözün aydın. hayırlı uğurlu olsun. Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım çok sevindim tebrikler ne güzel kesin öğrenmişsin darısı başımıza...sağlıkla gelsin,güle güle büyüsün kızın..test sonuçlarınada çok sevindim,hayırlısı olsun...:hulya:

bende kaçtım kızlar görüşürüz,dikkat edin kendinize..lilacım tekrar emeğine sağlık canım.muckk.....

Valla şikayet eden arkadaşlar, sanki dışlanmış gibi hissetmenizi geçmişi okumamanıza bağlıyorum çünkü afillinin de sevsevilin de yazılarına yorumlar yapılmış... 2li test oldu oğlum olcak denmiş, hayırlı olsun gözün aydın demişelr...
Eee beni de eklermisiniz şu kadar yaşındayım şu şu denmiş lilacım hemen eklemiş...
Daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum..
Brada sonradan gelen önceden gelen diye bişey sözkonusu değil.. Hememn hemen hepimiz aynı zamanda bu konuya girdik çünkü hemen hemen aynı dönemlerde hamile olduğumuzu farkettik....
Aa evet foruma az girenlerle çok girenler arasında bi fark var bu da kaçınılmaz, çünkü az girenler konuyu takip edeedikleri, ve geçmişi de okumadıkları için sohbetten birazuzak kalabilirler...
Ama bu da çok doğal...

Ben kiin önce kimin sonra geldiğini falan bilmem, biri bişey sorduysa bilgim varsa ve o ara denk geldiysem cevap veririm, yada hayırlı olsun derim.. Ama bazan oluyoki biri bişey sormuş saat 10da, ben siteye girmişim öğleden sonra 3 o saatten sonra cevap vermiyorum, illaki birileri cevap vermiştir diye....

Bunlar olağan şeyler, biraz daha zaman tanıtın bu gruba ve kendinize... Sizin e paylaşımlarınız arttıkça biz de sizinle aha fazla şeyler paylaşacağız....

kızlar bebişlerimize kötü örnek olmayalım aşkı memnularla..:))

bu arada örgüden hiç anlamam ama herhalde kesip kenarlarını dikiyorsundur..Yok neyse sen en iyisi internetten bak..ınternette resimli örgü anlatan güzel siteler var ben de oralardan bakıp örecem inş.

Ah bu hormonlar ah:umursamaz:Hepimizin hassas bi dönemde olduğu doğru ama bu topiğe herkes bişeyler paylaşmak için giriyor bu burada olmamızın en büyük nedeni...Kimse kimseyi görmemezlikten geliyor yada kaale almıyor değil,sayfaların hızı belki görmemizi engeliyor,yada cevap veriyoruz siz okuyamıyorsunuz?bunlar olabilir değilmi?herkes başka konuyu konuşuyor diye sorularınızdan asla çekinmeyin arkadaşlar ve şunu unutmayın gruplaşma olsaydı bırakın muhatap alınmayı yok sayılırdınız...Tüm bu sebeplerdennnnn YAŞASIN EYLÜL ANALARIzemuszemus

iyi akşamlar kızlar..yarın görüşmek üzere inşallah..

gamzecm bakalım berranın annesı mıyım yoksa beratın annesı mıyım 4 hafta sonra kesınlesır herald

darsı cumlemıze

:):) gözün aydın canım Sağlıkla kavu inşallah....
bende akşam rüyamda gördüm oğlum oluyormuş :asigim::CüvCüv:

ısim arayışlarındayım şimdi offf...
Erkek olsaydı belliydi eşim önermişti ben de çok beğenmiştim. BArış olacaktı ama kız olunca öneri getirme hakkı bana geçmiş oldu... Bakalım...
Aklımda hiiiç bişey yok yaa...

canım gözün aydııııınn..... oğluşlar çoğalıyor....

bugün giremedim geçmişi okudum neler olmuş ..yok guruplaşma var yok kimse cevap yazmıyor...bende yeniyim burada eskilerden değilim ama herşeyimi paylaşıyorum arkadaşlarda yazılacak bişey olurca hüznümü sevincimi benimle yaşayıp paylaşıyorlar..nerden çıkıyor anlamıyorum..eski yeni diye burda bişey yok bazen benim sorduğumda kaynayabiliyor tekrar soruyoruz bu şekilde yazılar yazılmasın buraya!
Biz bize yeteriz

erkek olursa EYMEN istiyorum kız olursa ESİLA (bunda çok kararsızım)
Tuana
Beril
Ecrin
isimlerini de beğeniyorum

arkadaşlar bişey sorucam cinsiyeti belli olanlara...
bebek sağınızda mı duruyor sol tarafınızdamı ??? Erkek olursa solda kız olursa sağda oluyor diye bişey duydum ne kadar doğru diye paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…