2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Sude ismi çok yaygın, eskiden Büşra öyleydi. Bu arada 2. topik çok yanlış olur. Şuraya sığmıyormuyuz nedir?? Geçmişi okumayın kaldığınız yerden devam edin aaaaakaydirigubbakcemile5

ayy kuzucum hoşgeldin topic coştu yinee:):) valla serzenişler koptu herkeste bi isyan var ilgisizlikle ilgili ben bi çok şey yazdım 2. topic olayı fln yanlış zaten:):) ben de tam kaçıodum sana devredim :lepi::lepi: topicimiz bölünmesin die bi topic oluşturacam bendeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

Kızlar Sude ismi çok yaygın, eskiden Büşra öyleydi. Bu arada 2. topik çok yanlış olur. Şuraya sığmıyormuyuz nedir?? Geçmişi okumayın kaldığınız yerden devam edin aaaaakaydirigubbakcemile5

bilmem ben hiç duymadım ya ilk eşim söyleyince farkettim heralde pek umursamadığımdan
bide artık çocuğum olmaz diye hiç dikkat etmemiştim
bencede yanlış 2 ci topink

ben daha önce örmüştüm 2 tane yelek anne anneside patiklerini örmüştü çeyizimden bakalım bişeyler örecem daha bi belli olsa cinsiyeti

yakında bebeği olan arkadaşlarımın koyduğu isimleri söyleyim bende.
kız zülal, ekin, berra, ırmak, duru
erkek ilter, kerem, berke, bertuğ

kan uyuşmazlığı varmış sende doktora söylemişsindir herhalde zaten, bir iğneyle hallediliyormuş korkulacak bir şey yok; ama önlem alınmazsa doğacak sonuçlar çok kötü olabilirmiş..

dr biliyor canım testlerim yapıldı
ama dr biri doğumdan sonra diyor kendi dr hamileliğin 7 ci ayında vurulacak bu iğne diyor oyüzden tedirginim

iyi akşamlar kızlar... yemek yedik geldik. nasılsınız...topiğimize nazar değdi karıştırmaya çalışıyorlar. yani benim de sorduğum sorular yazdıklarım falan bazen cevapsız kalabiliyor. bu dışlandığım anlamına gelmez ki. burada hepimiz tek bir paydada toplanıyoruz. 2010 eylül annesi olacağız Allah kısmet ederse. bu süreçte yaşadıklarımızı hepberaber paylaşıyoruz. alınganlık yapmaya gerek yok...

valla kızlar eskiler yeniler mevzusu oluşmuş..ben bu topik açıldığından beri burdayım nerdeyse ve genelede hergün giriyorum..benimde bazen sözlerim havada kalıyor,bazende çok güzel muhabbet oluyor..buranın hali pek belli olmuyor yani..haziran topiğinde arkadaşım var uğruyorum arada valla muhabbetlerine özendim geçen.kimse kimseyi kaçırmıyor,ben iki laf yazana kadar sayfalar ilerlemişti...zamanla belki burdada öyle olucak,sıkmayalım canımızı sessizde kalsak çok şey öğreniyoruz bence..birçok heyecanı burda paylaşıyoruz...

nasılsınız kızlar. valla birazdan aşkı memnu başlayacak ben oraya kayarım yani. bugün heyecanlı bir bölüm var..

A&S ayşecim kesinleşmiş oğluş tebrik ediyorum canım,hadi gönül rahatlıyla hazırlarsın artık mavişleri,sağlıkla gelsin minişş....

A&S nerede yaaa. bir tebrik edelim annemizi. bebişinin cinsiyeti kesinleşmiş...

bak yazıyorlar bizle muhabbet etmiyorlar diye okadar insan cevap yazdık zahmet edipte cevap yazmıyorlar hadi sende bize aynısını yapıyon
demekki oluyormuş arada insan farketmiyormuş demi

işte bende buna çok kızıyorum..
inanın 45 dk dır buradayım ve geçmişi okuyorum !
ben tek tek okumak zorundayım çünkü liste güncelliyorum...
durup dururken biri geliyor benim sorularıma cevap vermiyorsunuz dışlıyorsunuz lafı atıyor ortaya milleti ayağa kaldırıyor..
arkadaşım ben nasıl 45 dk dır geçmişi okuyorsam sende okuyacaksın..
soru soruyorum cevap verildimi bulamıyorum diyorsun o halde gireceksin profiline-istatisliğe son mesajlara oradan bakacaksın en son ne mesaj yazdın oradan devam edeceksin okuyacaksın 30 dk 45 dk....
sen sorunu sorup çıkıp gidiyorsan sonrada 20 sayfa okumaya üşeniyorsan bizim yapacağımız bişiy yok sayfalar senin keyfini beklemeyecek !
çok kızıyorum son zamanlarda bu tür krizlerin çıkmasına bir ara herkez forumu terketmeye kalktı selam alınıp verilmiyor diye.
tam düzene girdi şimdide eskiler yeniler tartışması açılmasın lütfen...
çalışanlar nasıl aktif olmaya çalışıyorsa sizlerde olmalısınız aksi taktirde cevap vermiyorsunuz ! dışlıyorsunuz demeyin lütfen...
burada bir gruplaşma söz konusu değil.
sizde aktif olun sizinde adınıza aşina olalım tanıyalım...

lilacım az öncede bahsettim günlük değişen bi durum sohbet olayı..o anki konuya vs bağlı..bizler alıştık buraya ve birbirimize,yeni gelen arkadaşlarımızada kucak açıyoruz zaten..zorla değil sonuçta beğenmeyen çeker gider,takmayalım kafamıza kızlar,biz muhabbetimize bakalım.....

canım benim konuyu tamamen özetledin ve kapattın. anlayan anlasın artık..

Kızlar oğluşlarınıza güzel bir gelin adayı geliyorr....
ıkii estimizi yaptırdık.. Herşey çok güzel dedi doktor...
Ense kalınlığı 1,4
Boyumuz 74,8
Kan sonuçlarımızı ctesi alıcaz....
Kız dedi doktor kesinmi dedim, %90 dedi.. Kesin gözüyle bak erkek olsa emin değilim derdim ama kızdan eminim dedi :)))
Çok ama çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…