Kızlar Sude ismi çok yaygın, eskiden Büşra öyleydi. Bu arada 2. topik çok yanlış olur. Şuraya sığmıyormuyuz nedir?? Geçmişi okumayın kaldığınız yerden devam edin aaaaakaydirigubbakcemile5
Kızlar Sude ismi çok yaygın, eskiden Büşra öyleydi. Bu arada 2. topik çok yanlış olur. Şuraya sığmıyormuyuz nedir?? Geçmişi okumayın kaldığınız yerden devam edin aaaaakaydirigubbakcemile5
bndee bişiler almak ve örmek ıstıyorum artık:)):hulya:bnde 2 hafta snra gıdıcem 16 haftalık olacaz ozaman hem 3lü tarama yapılck hemde kesın söleyebılırım cınsıyetını dedı drum.ınsss gösterır artık 16.haftadaa..suan 14hafta 2 gunluguz canım:)kaydirigubbakcemile2
kan uyuşmazlığı varmış sende doktora söylemişsindir herhalde zaten, bir iğneyle hallediliyormuş korkulacak bir şey yok; ama önlem alınmazsa doğacak sonuçlar çok kötü olabilirmiş..
dr biliyor canım testlerim yapıldı
ama dr biri doğumdan sonra diyor kendi dr hamileliğin 7 ci ayında vurulacak bu iğne diyor oyüzden tedirginim
nasılsınız kızlar. valla birazdan aşkı memnu başlayacak ben oraya kayarım yani. bugün heyecanlı bir bölüm var..
ben iyiyim tatlım acıkmaya başladık,babamızı bekliyoruz.bende direk oraya kayıcam:))))
bak yazıyorlar bizle muhabbet etmiyorlar diye okadar insan cevap yazdık zahmet edipte cevap yazmıyorlar hadi sende bize aynısını yapıyon
demekki oluyormuş arada insan farketmiyormuş demi
sen de aşkı memnucusun desene...:içelim::içelim:
işte bende buna çok kızıyorum..
inanın 45 dk dır buradayım ve geçmişi okuyorum !
ben tek tek okumak zorundayım çünkü liste güncelliyorum...
durup dururken biri geliyor benim sorularıma cevap vermiyorsunuz dışlıyorsunuz lafı atıyor ortaya milleti ayağa kaldırıyor..
arkadaşım ben nasıl 45 dk dır geçmişi okuyorsam sende okuyacaksın..
soru soruyorum cevap verildimi bulamıyorum diyorsun o halde gireceksin profiline-istatisliğe son mesajlara oradan bakacaksın en son ne mesaj yazdın oradan devam edeceksin okuyacaksın 30 dk 45 dk....
sen sorunu sorup çıkıp gidiyorsan sonrada 20 sayfa okumaya üşeniyorsan bizim yapacağımız bişiy yok sayfalar senin keyfini beklemeyecek !
çok kızıyorum son zamanlarda bu tür krizlerin çıkmasına bir ara herkez forumu terketmeye kalktı selam alınıp verilmiyor diye.
tam düzene girdi şimdide eskiler yeniler tartışması açılmasın lütfen...
çalışanlar nasıl aktif olmaya çalışıyorsa sizlerde olmalısınız aksi taktirde cevap vermiyorsunuz ! dışlıyorsunuz demeyin lütfen...
burada bir gruplaşma söz konusu değil.
sizde aktif olun sizinde adınıza aşina olalım tanıyalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?