handcm bebek ne tarafta hıc bılmıyrm
arkadaşlar bence bu topicte öle araya almamazlık dışlama fln yok bence bu konuları kapatalım ya bebişlerimizi konuşalım ben de çogu zaman giremiyorum ama girdiğim zaman herkes ne konuşuosa katılıyorum fikrimi düşüncelerimi paylaşıorum açıkçası bana kimseden cvp gelmese de alınmıorum. ilkokulda değilizki aranıza aldınız almadınız olayı olsun. bence ikinci topic konusu da doğru değil tekrar tekrar sölüyorum hepimiz eylül annesi olucazz inşallahh bunun için bu topicteyiz ve bence bebişlerimiz önemli olan:ecrin_bebek:[/Q
tabiki alına alına bi hal olduk sormayın arkadaşım bana yazdığım şeylerin cvp gelmeyince ben de okuyucu olarak takip ediyorum o kadar takmayın ya tamam başka grup açmayız şaka şaka hahaha
arkadaşlar bişey sorucam cinsiyeti belli olanlara...
bebek sağınızda mı duruyor sol tarafınızdamı ??? Erkek olursa solda kız olursa sağda oluyor diye bişey duydum ne kadar doğru diye paylaşırsanız sevinirim
ya kizlar, sevsevil, suan cok hassas ve duygusal donemdeyiz. hormonlarimz oynuyo o yuzden boyle tepkiler ortaya cikyo. benim de basta sorular yazip yanit alamadigim ve ortama alinmadigim dusundugum zamanlar oldu. bence herkeste olmustur. yeni katilan arkadaslarin anlamasi gereken durum, bir cok arkadasin yazdigi gibi basta gercekten 1-2 tane msj yazdiktan snra bir kac gun hatta haftalarca kaybolan insana kimse cevap yazmyo ve cok fazla ilgi de olmuyo olmamasi da normal bisey. cunku bi soru yazdi diye herkes hurrraaa diye cevap yazmak icin beklemez, insanin kendisi de baskalarin sorularina yanit vererek, duygu dusuncelerini paylasarak ortamin bir parcasi haline gelmesi lazim. yani bunu sadece anlamak lazim. yoksa gercekten sahsina olan bir hosnutsuzluk falan degil yani. sadece once insanin kendisi burayi gercekten benimemesi lazim sonra onu da digerleri benimseyecek. sonucta burasi biri soru sorup doktor cevap veren bi yer degil, anne adaylarinin duygu dusuncelerini ve deneyimlerini paylastigi yer.. arkadaslar bir birimize kusmeyelim, darilmayalim. baris icinde yasayalim... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?