2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben berra ve berat ısımlerını sectım sımdılık bakalım 2 ser ısım ıstyrm

tabı fıkrım degısmezse

arastrmalarm devam edıyo

slm kızlar.Şikayetlerim azaldı çok şükür.Şu an bazen hamile olduğumu unutuyorum.Ani hareketler yapınca hissediyorum.Sizde de böylemi

deniz barışş çok sevindim a&s canım sanada hayırlı olsun demiştim.
bir prensimiz bir prensesimiz listeye eklendi...

bu arada ipekyol benimde ani hareketlerimde bir kasılmam oluyor miniğim burdayım diyor :)
neyse kaçtım ben iyi geceler...

yorumlarınızı okuyunca şok oldum. çok üzüldüm, resmen gözlerim doldu. tek tek alıntı yapamıcam ama ortalığı kızıştıran, arayı açan, insanları dışladığınızı iddia eden ve çok daha kötüleri olmuşum. biz bize yeteriz, beğenmeyen uğramasın, anlayan anladı, dışlansaydın muhattap bile alınmazdın gibi yorumlar yapılmış. çok yazık. Kimisi de demişki birileri ortalığı karıştırıyor ben çıkıyorum ve sana devrediyorum canım falan. kimse sizin aranızı falan bozmuyor, dışlandım da demedim iletişim kurmak zor dedim. kim beni dışlayabilir, nerden dışlayacak?? hamile kalmak için yeterince mücadele verdim, onun hevesi ve mutluluğu içindeyim, bazı arkadaşların düzelmiş ortamını tekrar bozmak gibi bir derdim hiç ama hiç yok, niye olsun. sadece hissettiğimi yazdım ortamınızı bozmak gibi bir niyetim yok, içinizi karatmayın. amma nazlıymışsın cevap bile yazmadın bak sende yazmıyormuşsun diyen arkadaşlar için eşim geç geldi yemekti toplamaydı falan ancak okuyabildim, bebeğim 13+4 oldu sormuşsunuz. insanlar neden biraz farklı bir noktadan bakan insanlara saldırır gerçekten anlayabilmiş değilim.neyse ya ben konu olmak istemiyorum baya yorum yapılmış hakarete uğramışım zaten. bununla beraber bizde aynı duyguları yaşadık ama alışılıyor diyen arkadaşlar da sağolsunlar.

Gunaydin arkadaslar! Guzel bir gun gecirmenizi diliyorum! Dun yazdiklarinizi okudum. 1 aksam icinde ne sicak konusmalar olmus be bilmiyorumkismile

ya kizlar, sevsevil, suan cok hassas ve duygusal donemdeyiz. hormonlarimz oynuyo o yuzden boyle tepkiler ortaya cikyo. benim de basta sorular yazip yanit alamadigim ve ortama alinmadigim dusundugum zamanlar oldu. bence herkeste olmustur. yeni katilan arkadaslarin anlamasi gereken durum, bir cok arkadasin yazdigi gibi basta gercekten 1-2 tane msj yazdiktan snra bir kac gun hatta haftalarca kaybolan insana kimse cevap yazmyo ve cok fazla ilgi de olmuyo olmamasi da normal bisey. cunku bi soru yazdi diye herkes hurrraaa diye cevap yazmak icin beklemez, insanin kendisi de baskalarin sorularina yanit vererek, duygu dusuncelerini paylasarak ortamin bir parcasi haline gelmesi lazim. yani bunu sadece anlamak lazim. yoksa gercekten sahsina olan bir hosnutsuzluk falan degil yani. sadece once insanin kendisi burayi gercekten benimemesi lazim sonra onu da digerleri benimseyecek. sonucta burasi biri soru sorup doktor cevap veren bi yer degil, anne adaylarinin duygu dusuncelerini ve deneyimlerini paylastigi yer.. arkadaslar bir birimize kusmeyelim, darilmayalim. baris icinde yasayalim... a.s.

günaydın kızlar, hemen dünkü konusmaları okumak istiyorum ama suan vaktim yok neler olduu öyleee

kayınvalidemde doktora bunu sordu ama doktor yok öyle bisey dedi canım

a.s.gunaydin guzell anne nasilsin tsklr sanada guzel bir gun dilerim,bayanssulusmilecici anne bebis:ecrin_bebek: nasil iyimi? saltanat yzailari bend eokudum cok sasirdimya ama yorum yapamam iiyi veya kotu cunki sahsima beni alakadar etmez,isteyen gelir istemeyen gelmez,bizler cagdas medeni turk kadinlariyiz oernek anneler olacaz,yazin cok hosuma gitti,son sozlerin BARIS ICINDE YASIYALIM DEMISIN!! cok ta guzel demisin:enbuyukkk: sevgiyle

Gunaydin Kismetcim! opuyorumnanaktan Sagol canim biz iyiyiz Allah'a cok sukur. zemuszemus Siz naslisiniz bugun? bebisin yaramazlik yapyo mu? ay gece cok ilginc bi ruya gordum.. sinirli bir kadin karnima vuruyor diye ve karnimdan iterek duvara sıkıştırdı. karnım çok acıdı, çok tuhaf bi acıydı.. o anda uyandım ve karnım gerçekten acıyomuş gibi geldi bide tuvalete de gitmek istyomusum.. cok sıkıştım da oyle bi ruya mı gördüm .. yada kocişmi tekme attı acaba anlayamadım ya bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…