2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama kızlar bence sıklığı azalsa da kalitesi daha da yükseldi gibi sırnaşık şey

ama çok uzatıncada ilk geceyi tekrar yaşıyo gibi olabilir he bide hamileyiz valla
hiç çekilmez o stres kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

katılıyorum :lepi:

kızlar ben biraz kaçıyorum söylemesi ayıp tatlı istedi bugün canım ıLK DEFA onu yapıyım görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan

ama çok uzatıncada ilk geceyi tekrar yaşıyo gibi olabilir he bide hamileyiz valla
hiç çekilmez o stres kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dmk acicak diye kacyorum, acımaması icin belki daha sık yapmam lazım ... :uhm: daha sık yapmayı bi denemek lazım delikafadulden

canım çok geçmiş olsun
doktor plasentamın doğal ve olması gerektiği yerde oldugunu söyledi benımkı tam
kanamada değil kahverengi leke şeklinde geliyo bi sebep bulamadılar ve herhangi bi
iğne vermediler sadece progestan kullandım bi de ilk bebeğimin kalbi durmustu onun için
coraspin verdiler kan sulandırıcı...banda devamlı bol su iç dinlen devamlı dinlen dedi
doktorlar hala az da olsa düşük tehlikem varmış...ben implantasyon yani yerleşme
kanamsı görmüştüm yerleşme kanaması görenlerde düşük tehlikesi daha çok
oluyormuş sen görmüş müydün canım yerleşme kanaması ?

iğneyi ne amaçla verdiklerini anlamadım benim düşük tehlikem çok yüksekken bile
verilmedi bana öyle bi iğne canım ben bu gibi durumlarda yani kritik durumlarda
devlet hastanesini tercih ederim hep kar amacı gütmedikleri için :) istersen
sende cerrahpaşaya veya yakınınızdaki iyi bir devlet hastanesine yada doğumevine giderek
tekrar bilgi al başından anlat durumunu bakalım onlar ne diycek
herkes bişey söylüyor inanamıyoruz kimseye canım
İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

canım benim çok üzülmüşsün anlaşılan, eminim sen de diğer arkadaşlar da birbirimizi üzmek istemedik, zaten can ciğer kanka da değiliz ne olacak:) Gel bebişlerimizi, göbüşlerimizi büyütürken yaşadıklarımızı paylaşalım....

Ben inş.. pazartesi öğrenecem cinsiyetini çok heyecanlıyım ama asıl heyecanım bebeğimin sağlıklı olup olmamasıyla ilgili..1 ay görmeyince ben çok tedirgin oluyorum bir de hissetmiyorum ya hamilelik belirtisi de yok gibi stres oluyorum sende de öyle bir şey oluyor mu?:çok üzgünüm:

prenses ve ay -she arkadaşımız umarım yakın zamanda atlatırsınız bu durumu çok geçmiş olsun...

canım ben normal sogbete pek katılmıyorum ama dr a gıttıgım zamanları yazıyorum ıkılı testımız yazdım cınsıyetımız bellı degıl henuz
nasıl bır cevap arkadasım bu cok sasırdım dogrusu
ıstersen sılebılırsın
baska yerlere yazıyorum elbette benım hamılelıgım sorunlu gıdıyor
kan pıhtılasması sorunum var ıgne kullanıyorum mesela
herseyımı buraya yazıpta kımsenın moralını bosmak ıstemıyorum
sılebılırsın benı

kızlar bir de cinsel ilişki normal doğum açısından önemliymiş,,kolaylaştırıomuş:ecrin_bebek:

oo ben 5 dk da doğururum o zaman deeerrrmişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bızde 7.ocaktan beri 1 kere yapabıldık...
ben istemıyodum önceleri sonra oda kaçtı ...artık bacı-kardaş olduk valla...
ama bu h.sonu bı atraksıyon yapmalıyım
kocacğıma yazık valla

canım yapma ya yanaş birazcık bişi olmaz sevinsin adamcaz aklinialirimsmile
hem illa şey yapmak gerekmez başka yollarda var bacı-kardaş olmamak için :jeyyar:

tööbe tööbe cuma vakti yaptıgımız muhabbete bak yahuuu :CüvCüv:

bak doktor ne güzel demiş..sağ sol meselesini yanlış anlıyorlar çünkü..dediği gibi bebeğin sağa sola yerleşmesi değil mesele, hamile kaldığın ay sağ yumurtalık mı yumurtladı yoksa sol mu sağ ise erkek sol ise kız deniyor..ben başta inanıyordum buna; ama pek de inanmak istemiyorum o zaman tek yumurtası olanlara ne olacak?? bakalım benim sol yumurtladı kız mı olacak?? Çİn takvimine göre de erkek..ama bence kız olacak aha buraya yazıyorum..aha da yazdım...-tatlicadiarzu-

prenses_ , ay_she Allah yardimciniz olsun!! dualarim sizinle :Saruboceq: insallah sag salim bebislerinizi kucaginiza alirsiniz, gelecegin guzel omasi icin hep olumlu dusunmek lazimmis! olumluya ve guzle odaklanin a.s.insallah hersey guzle olur!

hıı duymuştum genelde ilk çocuk başının çaresine bakar bu durumdan etkilenmezmiş ama 2. çocuk etkilenirmiş..haklısın..Neyse benim öyle bir sorunum yok..akannehir

ozel mesajla fılanmı gelısmeler bıldırılıyor bılmıyorum
burdakı yazılanlardan guncelleme yapılıyor sanıyorum
buraya yazmısım mesela ıkılı test sonucumu
vallahı cok uzuldum yanı cocuk azarlar gıbı azarlamıssın
ben senı mecbur tutmuyorum bılgılerımı tut dıye lutfen canım sılebılırsın benı hıc alınmam

ay sorma Pınar.. Bende aldım ondan.. acaip rahat.. bu hafta heğp onu giydim yanii =))) ohh beee.. dünya varmış yani rahat raahhttttt

sıcak tutsun diye içime tayt gibi bir şey giyiyorum çok sıkı değil ama karnıma izi çıkmış..napacam onu da mı giyemiyecem ooff.

prenses ve ay -she arkadaşımız umarım yakın zamanda atlatırsınız bu durumu çok geçmiş olsun...

prenses_ , ay_she Allah yardimciniz olsun!! dualarim sizinle :Saruboceq: insallah sag salim bebislerinizi kucaginiza alirsiniz, gelecegin guzel omasi icin hep olumlu dusunmek lazimmis! olumluya ve guzle odaklanin a.s.insallah hersey guzle olur!

sleepy ve saltanat çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

en başlarda çok kafaya takıyordum ama şimdi daha rahatım çünki ne zaman leke
görsemde bi korkuyla hastaneye gitsem usg de bebişimi kıpır kıpır oynarken görüyorum
doktorda bak korksmussun ama onun dünyadan ahberi yok gayet iyi diyo :) seviniyorum
o zaman bi de 13.haftamdan beri öyle çok fazla leke görmedim azaldı gibi sanki
mesela dün yaramazlık yapmamıza rağmen bile gelmedi leke :) annem diyo ben seni
doğurana kadar hep gördüm kanama bişey olmaz diyo ama korkuyroum anacım
napim :)
neyse ki geçmek üzere inşallah prenses_ le beraber atlatırız da bu durumu dahada rahatlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…