ama kızlar bence sıklığı azalsa da kalitesi daha da yükseldi gibi sırnaşık şey
kızlar naçizane fikrim.. arayı fazla uzatmayın.. sonuçta eşlerimizin ihtiyacı var birlikteliğe.. ayrıca sayısını azalttıkça cinsellikten uzaklaşma isteksizlik falan olabilir.. arayı hep sıcak tutmak lazım
kızlar bir de cinsel ilişki normal doğum açısından önemliymiş,,kolaylaştırıomuş:ecrin_bebek:
ama çok uzatıncada ilk geceyi tekrar yaşıyo gibi olabilir he bide hamileyiz valla
hiç çekilmez o stres kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende seninle aynı durumdayım canım.1 hafta önce hastahanede yattım.kanamam durdu ama belli olmuyor.progestsan kullanıyorum başından beri.3 günde birde pruloton iğne vurluyorum.kafam çok karışık.bu iğnenin zararlı olduğunuda duydum.en son gittiğim doktor bebeğin eşi aşağıda ondan kanıyosun dedi.şimdi hiç kalkmadan dinleniyorum.sende çok dikkat et.farklı doktorlara gittikçe kafam karışıyor.takıldım bi tanesine...Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
yorumlarınızı okuyunca şok oldum. çok üzüldüm, resmen gözlerim doldu. tek tek alıntı yapamıcam ama ortalığı kızıştıran, arayı açan, insanları dışladığınızı iddia eden ve çok daha kötüleri olmuşum. biz bize yeteriz, beğenmeyen uğramasın, anlayan anladı, dışlansaydın muhattap bile alınmazdın gibi yorumlar yapılmış. çok yazık. Kimisi de demişki birileri ortalığı karıştırıyor ben çıkıyorum ve sana devrediyorum canım falan. kimse sizin aranızı falan bozmuyor, dışlandım da demedim iletişim kurmak zor dedim. kim beni dışlayabilir, nerden dışlayacak?? hamile kalmak için yeterince mücadele verdim, onun hevesi ve mutluluğu içindeyim, bazı arkadaşların düzelmiş ortamını tekrar bozmak gibi bir derdim hiç ama hiç yok, niye olsun. sadece hissettiğimi yazdım ortamınızı bozmak gibi bir niyetim yok, içinizi karatmayın. amma nazlıymışsın cevap bile yazmadın bak sende yazmıyormuşsun diyen arkadaşlar için eşim geç geldi yemekti toplamaydı falan ancak okuyabildim, bebeğim 13+4 oldu sormuşsunuz. insanlar neden biraz farklı bir noktadan bakan insanlara saldırır gerçekten anlayabilmiş değilim.neyse ya ben konu olmak istemiyorum baya yorum yapılmış hakarete uğramışım zaten. bununla beraber bizde aynı duyguları yaşadık ama alışılıyor diyen arkadaşlar da sağolsunlar.
ipek en azından gelişmelerini yaz bari.
evet farkındayım başka konulara katılım yapıyorsun.
hiç bir gelişmeni paylaştığın yok !
en azından tarama testi yaptırıp yaptırmadığını,cinsiyetinin belli olup olmadığını falan yaz ki listede yerin olsun...
sonrada gelip neden beni sildiniz demeyin bana....
ben tek tek mesaj atıp gelişmelerini sormak zorunda kalıyorum insanlara bunun karşılığında bir incelik yapıp bana cevap veren kaule alan bile yok...
birazcık duyarlılık diyorum sadece...
ipek seninle aynı dönem hamile kalanların listedeki yerlerine bak lütfen.
senin hala ilk yazdığımız gün ki gibi duruyor...
hiç bir gelişmeni paylaşmamışsın.
kızlar bir de cinsel ilişki normal doğum açısından önemliymiş,,kolaylaştırıomuş:ecrin_bebek:
bızde 7.ocaktan beri 1 kere yapabıldık...
ben istemıyodum önceleri sonra oda kaçtı ...artık bacı-kardaş olduk valla...
ama bu h.sonu bı atraksıyon yapmalıyım
kocacğıma yazık valla
herkeeseee günaayyddıınnnnnnnn opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrrrr.......
bende doktoruma sordum bebek hangi tarafta diye.. bebek sağda solda olmaz ortadadır dedi... yumurta sağ yada sol tüpte olur döllenir ama sonra gelir ortaya rahme yerleşir....
cinsiyet tahmini için uygulanan herşeyin hurafe olduğunu düşünüyorum. İnananlar kusuruma bakmayın ama düşüncem bu =)
annenin altına bıçak koymak makas koymak, bebek sağdamı soldamı muhabbeti, ekşimi tatlımı istiyo canı hikayesi, çin takvimi... cinsiyet ancak ultrasonda belli olur ve asla minicikken kendini bi şekilde belli etmez... bence...
canım aynı durum bende de var.iğne doğumdan sonra vuruluyo diye biliyorum.herhangi bir kanama olup da bebişin kanı annenin kanına karışırsa anne antikor üretiyor.bu da bebişi tehlikeye atıyor.ama 9 ay boyunca bu olmazssa kanlar doğum sırasında karışıyo.zaten bebiş doğmuş oluyo.doğummdan sonraki iğne de ikinci çocuğu korumak için yapılıyo.
içini ferah tut.
bi de benim doktorum benden indirekt coombs diye bi test istedi.negatif çıktı sorun yok dedi.hamileleiğim boyunca yaptıracakmışım bunu.
merhaba annecıkler maaslahh ıyı gordum sızlerı :)
bızımde kontrolumuz vardı bugun 13 haftamızı doldurduk
bayagı hareketlıydı bızımkısı 13 cm olmus sukur
ıkı testımızde ıyı cıktı
hayırlısı bakalım saglıkla dogdukları gunlerıde gorusuruz ınsallah
ay sorma Pınar.. Bende aldım ondan.. acaip rahat.. bu hafta heğp onu giydim yanii =))) ohh beee.. dünya varmış yani rahat raahhttttt
prenses ve ay -she arkadaşımız umarım yakın zamanda atlatırsınız bu durumu çok geçmiş olsun...
prenses_ , ay_she Allah yardimciniz olsun!! dualarim sizinle :Saruboceq: insallah sag salim bebislerinizi kucaginiza alirsiniz, gelecegin guzel omasi icin hep olumlu dusunmek lazimmis! olumluya ve guzle odaklanin a.s.insallah hersey guzle olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?