2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım herşey yolunda iyiyiz,sen nasılsın bebişin nasıl?

biz de iyiyiz canım, yok bi problem cok şükür.. dün ilk defa bebek hareketine benzeyen bişeyler hissettim sadece, böyle bi gelişme var ama bi daha da hiç hissetmedim.. bakalım ne zaman tekrarlıycak ya da ben ne zaman bi daha hissedicem.. meraktayım :)

yaani katılıyorum canım biz nelere katlanıyoruz :)

ama yazık şimdi böyle deyince eşime haksızlık yapmışım gibi düşündüm adamcaz
bişey demiyoki soruyo ediyo zaten rahatsam önce ben atlıyom üstüne :lepi:
evt ama göbüşte büyümeye başlayınca onlarda korkuyolar bebişe bişey olcak diye :)

canım düşük engelleyici iğne,ilaç falan kullanıyor musun?

ticker da 15.haftanında üstü kapandı yarılamaya doğru adım adım yaşasınnnzemuszemus

selam kızlar

yaramazlıklar başlamış sizde bizde daha hiç yaramazlık olmadı hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimde bende başta çok korkuyorduk önceki düşük olunca şimdi birbirimizden uzaktayız tık yok bizde bilmiyorumkismile

ay ne güzel tatlım artık 15 oluyoruz başlar heralde..bende bazen pıt pıt atar gibi bişeyler hissediyorum ama eminde olamıyorum...

lilayı burda yakalamışken.. :) canım ben bi ara giremedim o dönem sanırım ugramayanlara bi temizlik yapmış silmişsiniz.. pc m bozuktu neyse şimdi döndüm.. bilgilerimi yazmıştım daha önce ama sanırım görmedin tekrarlıyım..

sat 8 aralık
muhtemel dogum tarihi 14 eylül
yaş 22
3 lü test yaptırıcaz
hamile kaldığım kilo da 57
henüz cinsiyet belli değil..
eklersen sevinirim..

canım düşük engelleyici iğne,ilaç falan kullanıyor musun?

5. haftada aşırı kanamayla hastaneye yatırılmıştım canım 2 gün yatmıştım
progetsan serum şeklinde verilmişti

o zamandan beridir progestan kullandım hap şeklinde ama 12. haftada bırakmak gerektiği için bıraktım
geçen ikili test için devlet hastanesine gittiğimde progetsan kullandım 12. haftada
bıraktım kullanılmıycagı için ama hala kanamam oluyo dedim doktor nasıl kullandın
ilacı dedi 8 saatte bir dedim yanlış kullanmışsın sabah 1 akşam yatmadan 2 tane
içicektin 1 kutu daha bitir dedi başladım ama periantolog ayrıntılı
usgde baktıktan sonra ilaç kullanıyo musun dedi progetsan kullanıyodum bıraktım ama
x doktor tekrar verdi dedim kullanma bebeğin çok iyi durumda zaten bu saatten sonra
düşük olmaz progetsanın da aman aman bi faydası olmaz dedi leke geliyo ama
dedim istersen kullan ama hiç gereği yok dedi biraz kullanıp bıraktım bende
napicamı da şaşırdım ama kanamada gelmıyo bıraktıktan beri

ay ne güzel tatlım artık 15 oluyoruz başlar heralde..bende bazen pıt pıt atar gibi bişeyler hissediyorum ama eminde olamıyorum...

tariflere göre karınca gezio gibi ya da küçük küçük baloncuklar patlıo gibiymiş.. dünkü tarife uyuyodu ama tekrarlamadıgı için emin olamıorum ben de.. ama bi haftaya kadar artık hissederiz heralde kesin..

ipek en azından gelişmelerini yaz bari.
evet farkındayım başka konulara katılım yapıyorsun.
hiç bir gelişmeni paylaştığın yok !
en azından tarama testi yaptırıp yaptırmadığını,cinsiyetinin belli olup olmadığını falan yaz ki listede yerin olsun...
sonrada gelip neden beni sildiniz demeyin bana....
ben tek tek mesaj atıp gelişmelerini sormak zorunda kalıyorum insanlara bunun karşılığında bir incelik yapıp bana cevap veren kaule alan bile yok...
birazcık duyarlılık diyorum sadece...

ipek seninle aynı dönem hamile kalanların listedeki yerlerine bak lütfen.
senin hala ilk yazdığımız gün ki gibi duruyor...
hiç bir gelişmeni paylaşmamışsın.

kızlar naçizane fikrim.. arayı fazla uzatmayın.. sonuçta eşlerimizin ihtiyacı var birlikteliğe.. ayrıca sayısını azalttıkça cinsellikten uzaklaşma isteksizlik falan olabilir.. arayı hep sıcak tutmak lazım kaydirigubbakcemile

bende seninle aynı durumdayım canım.1 hafta önce hastahanede yattım.kanamam durdu ama belli olmuyor.progestsan kullanıyorum başından beri.3 günde birde pruloton iğne vurluyorum.kafam çok karışık.bu iğnenin zararlı olduğunuda duydum.en son gittiğim doktor bebeğin eşi aşağıda ondan kanıyosun dedi.şimdi hiç kalkmadan dinleniyorum.sende çok dikkat et.farklı doktorlara gittikçe kafam karışıyor.takıldım bi tanesine...Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

kızlar bir de cinsel ilişki normal doğum açısından önemliymiş,,kolaylaştırıomuş:ecrin_bebek:

bızde 7.ocaktan beri 1 kere yapabıldık...
ben istemıyodum önceleri sonra oda kaçtı ...artık bacı-kardaş olduk valla...
ama bu h.sonu bı atraksıyon yapmalıyım
kocacğıma yazık valla

haklısın canım, dikkat etmek lazım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…