sağol canım herşey yolunda iyiyiz,sen nasılsın bebişin nasıl?
ayy bunu ben de cok merak etmistim ama sormaya cekinyordum kaydirigubbakcemile3 bi çok yerde aslında hamileliğin özellikle 2 trimesterinde cinsel istek cogalyo diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyom.. bilmiyorumkismile benim ilk trimester bulantıdan ve halsizlikten hiç bisyeye hevesim yoktu şimdi de çocuğa bişey olur mu korkusu bide bazen acıdığı için pek histeğim yokkısacası sık yapamıyoruz artk. kocişe zor gelyo ama biz bi çok şeye dayanyoz onlar bari biraz 1 konuda dayansınzlar dm? lülülülülülü
Ağrım kanamam ve çok yorgun olmadıgım zamanlarda :) mesela dün akşam
yaptık bi yaramazlık :kedi: en son cumartesi yapmıştık
benim hala düşük tehlikem var doktorlar hiç yapmayın diyo ama bizde insanız yani bayanssulusmile
ağrım sancım ve çok yorgun olmadıgım zamanlarda deliyorum yasakları :)
doktora her gittiğimde bebeğin çok sağlıklı canım hiç korkma diyor doktorlar gelişimini
de beğeniyorlar o zaman sorun yok diye düşünüyorum
kanamam da kahverengi leke şeklinde oluyo ilişkiye girsekte girmesekte oluyo
şu zamana kadar şundan oluyo diyemedi doktorlar sadece çok yorulma diyorlar
böyle işte...ahh ahh bebişten önce ne renkli bir cinsel hayatımız vardı kaydirigubbakcemile3
artıkın yasak delerek devam ediyoruz :hulya: kaydirigubbakcemile3
biz de iyiyiz canım, yok bi problem cok şükür.. dün ilk defa bebek hareketine benzeyen bişeyler hissettim sadece, böyle bi gelişme var ama bi daha da hiç hissetmedim.. bakalım ne zaman tekrarlıycak ya da ben ne zaman bi daha hissedicem.. meraktayım :)
canım düşük engelleyici iğne,ilaç falan kullanıyor musun?
ay ne güzel tatlım artık 15 oluyoruz başlar heralde..bende bazen pıt pıt atar gibi bişeyler hissediyorum ama eminde olamıyorum...
5. haftada aşırı kanamayla hastaneye yatırılmıştım canım 2 gün yatmıştım
progetsan serum şeklinde verilmişti
o zamandan beridir progestan kullandım hap şeklinde ama 12. haftada bırakmak gerektiği için bıraktım
geçen ikili test için devlet hastanesine gittiğimde progetsan kullandım 12. haftada
bıraktım kullanılmıycagı için ama hala kanamam oluyo dedim doktor nasıl kullandın
ilacı dedi 8 saatte bir dedim yanlış kullanmışsın sabah 1 akşam yatmadan 2 tane
içicektin 1 kutu daha bitir dedi başladım ama periantolog ayrıntılı
usgde baktıktan sonra ilaç kullanıyo musun dedi progetsan kullanıyodum bıraktım ama
x doktor tekrar verdi dedim kullanma bebeğin çok iyi durumda zaten bu saatten sonra
düşük olmaz progetsanın da aman aman bi faydası olmaz dedi leke geliyo ama
dedim istersen kullan ama hiç gereği yok dedi biraz kullanıp bıraktım bende
napicamı da şaşırdım ama kanamada gelmıyo bıraktıktan beri
ama kızlar bence sıklığı azalsa da kalitesi daha da yükseldi gibi sırnaşık şey
kızlar naçizane fikrim.. arayı fazla uzatmayın.. sonuçta eşlerimizin ihtiyacı var birlikteliğe.. ayrıca sayısını azalttıkça cinsellikten uzaklaşma isteksizlik falan olabilir.. arayı hep sıcak tutmak lazım kaydirigubbakcemile
kızlar bir de cinsel ilişki normal doğum açısından önemliymiş,,kolaylaştırıomuş:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?