2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canim a.s. ben genelde oturrken hissedyom. gobusumun sol tarafinda tik diye tekme, bazen sag tarafinda donuyormus gibi hareketler hissedyom... bide baska bi durumda da hissedyom ama yazmaktan utanyom

bana yengem demişti git diye sağlık ocağında ebeler ilgileniyo bilgi veriyo diye

A&S canın seninde gözün aydın olsun. Oğluşun oluyormuş çok sevindim senin adına. zemuszemus
Oh Oh prensesler prensler listemiz yavaş yavş doluyor maşallah yaaa

Ay bende bir öğrenebilseydim çatlamadan :roflol:

CANIM bebeğin cinsiyetı belli olmuş...Allah hayırlı ve sağlıklı bır evlat nasıp etsın inşallah....Çok sevındım test sonuçlarınada

merhaba canim a.s. ben genelde oturrken hissedyom. gobusumun sol tarafinda tik diye tekme, bazen sag tarafinda donuyormus gibi hareketler hissedyom... bide baska bi durumda da hissedyom ama yazmaktan utanyom

bende otururken hissettim ama dün ayakta da hissettim genelde sol tarafım:lepi:

kızlar bişey sorcam ama ayıp olur mu cinsel ilişkiyi ne sıklıkta yapıyosunuz:kedi:

kızlar bişey sorcam ama ayıp olur mu cinsel ilişkiyi ne sıklıkta yapıyosunuz:kedi:

ayy bunu ben de cok merak etmistim ama sormaya cekinyordum kaydirigubbakcemile3 bi çok yerde aslında hamileliğin özellikle 2 trimesterinde cinsel istek cogalyo diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyom.. bilmiyorumkismile benim ilk trimester bulantıdan ve halsizlikten hiç bisyeye hevesim yoktu şimdi de çocuğa bişey olur mu korkusu bide bazen acıdığı için pek histeğim yok kısacası sık yapamıyoruz artk. kocişe zor gelyo ama biz bi çok şeye dayanyoz onlar bari biraz 1 konuda dayansınzlar dm? lülülülülülü

canım mrb ben o konuda muzdaribim kasıklarımda agrı oluyo sonrasında canım acıyo doktoruma söyledım önemli bişey değil normal dedi 10 günde 1 fln oluyo :kedi:

tşekkür ederim canım sağol, halloldu dediğin gibi

Ağrım kanamam ve çok yorgun olmadıgım zamanlarda :) mesela dün akşam
yaptık bi yaramazlık :kedi: en son cumartesi yapmıştık

benim hala düşük tehlikem var doktorlar hiç yapmayın diyo ama bizde insanız yani bayanssulusmile
ağrım sancım ve çok yorgun olmadıgım zamanlarda deliyorum yasakları :)

doktora her gittiğimde bebeğin çok sağlıklı canım hiç korkma diyor doktorlar gelişimini
de beğeniyorlar o zaman sorun yok diye düşünüyorum

kanamam da kahverengi leke şeklinde oluyo ilişkiye girsekte girmesekte oluyo
şu zamana kadar şundan oluyo diyemedi doktorlar sadece çok yorulma diyorlar

böyle işte...ahh ahh bebişten önce ne renkli bir cinsel hayatımız vardı kaydirigubbakcemile3
artıkın yasak delerek devam ediyoruz :hulya: kaydirigubbakcemile3

valla bizimde çokkkk nadirr,eşimde bende korkuyoruz biraz ya bişey olursa diye.gerçi doktor bi tehlike yok diyor ama,çok uğraştık meleğimize kavuşmak için sanırım ondan...

ay bide bu konuyu acmışken söylim, ben dun yaramazlıktan sonra bebişkomun hareketini cok iyi hisedebildim. yerimseniben yeter ya, uyumak istyom klava: demiştir

aslında arayı cok uzatınca daha cok agrı oluyo... 3 gunde fln olsa iyi olur ama insan korkuyo işte korktuğumdan ben bide kendımı sıkıyorum daha kötu oluyo tabi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…