2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar lutfen bir birimize kirici olmayalim. Suan cok hassas bir donemdeyiz. Burda bir birimize destek olmak icin variz. Bizi biz anlamazsak baska kimse anlayamaz. Silerim ederim diye konusmanin geregi yok bence, herturlu sey olmus olabilir ki.. zaten bu donemde birinin soguk bakisi bilde derinden kirabiliyor bizi. en cok anlayis ve destek beklenen terde bir birimize kotu ve soguk davranmayalim. BARIS ICINDE OLALIM

selam kızlar,
prenses ve ay-she geçmiş olsun. ALLAH'ın izniyle geçecek bu dönemler inşaallah.
sağlıkla, hayırlısıyla doğsun yavrularımız. amin

ben kesinlikle cinsel ilişkiye girmiyorum bu arada, pek hevesli değildim zaten 1,5 yıl vajinismus geçmişim var.
konsantre olamıyorum bebeğe birşey olur diye.
doktorlar bişey olmaz diyor ama kendime anlatamıyorum tabi.eşimden ALLAH razı olsun

Canim uzulme ya, biz variz. burda herseyini anlatabilirsin. bisey yapamazsak da dinleriz en azindan a.s. uzulme :asigim: opuyorumnanaktan

ipek lütfen yalnış anlama evet bende yorumumu şimdi okudum gerçekten biraz ağır olmuş.
ama canım o kadar sıkıldık ki artık.
mesela az önce doktordan geldim kan değerlerimde lökosit çıktı buraya gelip bu sıkıntımı bile paylaşamadım...
ben buradan hiç bir şey paylaşamıyorum listeyle uğraşmaktan.
milletin peşinde koşmaktan.
bakıyorum bazı kullanıcılar hem bizim listede ismi var hem başka ayların listesinde böyle saçmalık olabilirmi?
ve kafam allak bullak oluyor artık.
istiyorum ki herşey yolunda gitsin liste düzgün olsun.
insanlar benim kadar duyarlı olsun.
en azından bi bilgi istiyorum yahu minik bir mesaj ! durumum şudur şöyledir diye...
listemizin en başında yazıyor gelişmeleri bana özel mesajla bildirin diye ama buna uyan sadece 5-6 kişi.onun için tüm zamanım geçmişi okumakla geçiyor.
neyse canım kusura bakma bu aralar gerçekten alt üst sinirlerim.
parlayacak yer arıyorum.
afedersin...

ben de çok üzülüyorum ama benimki hiç tekme atmıyor bir şey mi oldu acaba?? Yoksa beni sevmiyor mu??mafoldumben

ben de çok üzülüyorum ama benimki hiç tekme atmıyor bir şey mi oldu acaba?? Yoksa beni sevmiyor mu??mafoldumben

hehe canim o her anne icin gecerli degil galiba :bbo: ben de gecen 1 hafta kendimi hamile hissetmyom bebegime bisey mi oldu diye korktugumda da bana bi isaret vermemisti :uhm: ama eminim minigimiz bizi biz onlari sevdigimiz kadar seviyordur :asigim:

bence çooook seviyor ki anneciğini tekmelemek istemiyor
canı yanmasın diye haha
daha erken ama 20. hafta civarı genelde hissediliyormuş
bazı erken hissedenler var ama onların hissettikleride herzaman bebek değilmiş
merak etme sen

ya bende sağlık ocağında bildirdim ama hastanede kaydım yokkkk
özel muayehanesine gidiyorum dr. yani hastaneye değil
kaydetti hatta 22 nisandan sonra tekrar gel burda da bazı kontröller olacak dedi

Aa peny Allah iyiliğini versin canım ya belkim biraz zayıf bi bebiştir.Vuruyodur
vuruyodur sen duymuyosundur o da annem beni duymuyo diye üzülüyodur ama

ipek bunları bilmiyordum.
gerçekten bilmiyordum.
bizler burada birbirimizin üzüntüleriyle üzülüp sevinçleriyle mutlu oluyoruz ne demek paylaşıp kimseyi üzmek istemiyorum...
bütün bunlarla uğraşırken birde ben kalbini kırmışım.
gerçekten çok üzüldüm.
lütfen hakkını helal et.
bebişinede iyi bak...
tekrar özür dilerim....((

geçmişi okudum kızlar anca geldim..peny cim o zar zor bulupta eh diye beğendiğin kız ismi hangisi acaba merak ettimbilmiyorumkismile

kızlar lütfen üzülmeyin hep gerginiz konuyu güzellikle kapattı lila ipekcim sende anlayışla karşıla cnm zor şeyler yaşamışsın gerçekten ama kalp kırılmasın vereliniortak

ipekçim burda bunun için varız dertlerimiz paylaşmak için..sevinçlerimiz kadar üzüntülerimizede paylaşırsak dostluklarımız pekişir...umarım en kısa sürede bu sorunları atlatırsın..ben kendi adıma seninle paylaşmayı çok isterim...bende burdan başka birçok topiğe giriyorum birsürü arkadaşım var onlarlada birsürü şey paylaşıyorum bu çok normal zaten,kimseye bunun hesabını vermek zorunda değiliz..ee tabi sadece eylül anneleri topiğinde eylül annesi olucağımız için varız...lütfen kendini üzme ve bebişine dikkat et...

saltanat-zelcan-ay-she yorumlarınız için teşekkürler..İnş. bebeğim iyidir..Şurda 2 gün kaldı ultrasona girmeme..

geçmiş olsun ipek, bu defa bebeğin sana sıkıca tutunur, sağlıkla gelişir ve doğar inşaallah.seni anlıyorum.
daha önce bebeğinin kalp atımı alınamadığı için ağlaya ağlaya kürtaj olmuş birisi olarak dualarım hepimiz için...

ipekçiğim sana da geçmiş olsun canım..ınş. bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

rica ederim helal olsun hak ne demek
ozur bekledıgım ıcın yazmamıstım kendımı ıfade etmek ıstedım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…