2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadece yardımcı olmak istedim ve tatlıya bağlanmasınada çok sevindim...

Son düzenleme:
Kizlar bu arada onumuzdeki Nevruz beyraminiz kutlu olsun! biliyorum Tr-de cok fazla kutlanmiyo ama bizde 3 gun tatil olacak ve genis kutlamalar olacak. Biz de gobusteki bebisimizi dedesi ve ninesine gostermeye gidecez. Yani 1 hafta falan buraya ugrayamicam sanirim. Yolculugumuzun iyi gecmesi icin duanizi istiyorum cunku cok kalabalik yerlerde olucaz tekrr grip falan kaparim diye korkyom bide 8saatlik tren yolculugu yapicaz. Dr-m onay verdi insallah bisey olmaz. :Saruboceq: yine de dua edin. sizi ozlicezzzz :sinifsinif:

A&S nerede yaaa. bir tebrik edelim annemizi. bebişinin cinsiyeti kesinleşmiş...

cnm çok teşekkür ederim darısı öğrenmeyenelerin başına inş

cnm çok sağol oğluşum yolda inş

evt tatlım prensim geliyor kesinleşmesi çok güzel artık karnmı severken meleğim yerine oğlum diyorum

Günaydın canlar ,,hayırlı cumalar hepimizeopuyorumnanaktan A&S ve Denizcim gözünüz aydın sizinde:)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...darısı öğrenmeyenlerin başına inşallahhh

cnm çok teşekkür ederim darısı sizlere

maşşallah gözün aydın topiğimizde erkek bebekler çoğaldı.benimde erkek olucak allah nasip ederse.rabbim yavrularımızı korusun

cnm çok sağol demek seninkide erkek
yaramazlık arkadaşı geliyor ona söyle

cnm çok sağol evt merak çok zor inş sende hemen öğrenirsin

denizbarış gözün aydın cnm seninle aynı gün öğrendik
seninde prensesin geliyormuş hadi gel beşik kertmesi yapalımopuyorumnanaktan

off ne bu gerginlik dünden beri hadi unutun kızlar şimdi herkez minik
bebişini düşünsün ultrasonda nasıl oynadığını el salladığını ..bebişleri düşünün ve rahatlayın şeker anneler...
önceki sayfalardada selsevil arkadaşada üzüldüm.lütfen canım paylaşıma devam et daha hassas olmaya çalışacağım kendi adıma.
pena sende yazsana kız ismini ay neden saklıyosun))))

seninde kutlu olsun ama burda nevruz falan kutlanmıyor türkler çünkü şekli değişti olayın yaniiidelikafadulden

ne olmus sevsevıle canım
aynı doktora gıdıyoruz bız kotu bısey yok degılmı

ayşe hoşgeldin.. gözün aydın canım... bebişin cinsiyet de belli olmuş...
darısı başımıza inş =)

ne yazıkki canım son yoıllarda yaşanan olaylar nedeniyle korkulu rüya haline geldi nevruzkutlamaları..sende kendine dikkat et ve sağlıkla dön..dualarımız seninle...

ayşecim çokk sevindim kesinleşmesine canım rahatladın artık..sağlıkla gelsin oğluşun...

mehaba arkadaşlar uzun zamandan beri baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyordum son 3 haftadan beri biraz rahatlamıştım fakat 2 günden beri mütiş bir baş ağrım var yerimden bile kalkamıyorum çok kötüyüm ayrıca midemde çok kötü aranızda böyle olan varmı varsa nasıl çözüm buldunuz 1 2 hafta öncesine kadar her gün başım ağrıyordu buyüzden dışarı bile çıkamıyordum bu yüden hastanede bile yatmak zorunda kaldım çok üzülüyorum herşey çok normale binmişken yeniden aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile

biz burda saf saf baharin gelisi, Turklerin yeni yili diye kutliyoruz. zemuszemus Bide bu sene nevruz bayrami Birlesmis Milletler tarafindan uluslararasi bayram olarak resmilestirildi diye okudum. Tr-de olaylar cikartarak kutlanidigini biliyorum. alsanaalsanasmile Ist unv de okurken heryil unv-n onunde olay olurdu eyvahedigeldismile

geçmiş olsun sana... zor günler.. inş toparlarsın tüm sıkıntıalarında geçer

canım çok geçmiş olsun..bende migren hastasıyım bazen tutuyor benimkide,ben eczanede satılan MIGREN THERAPY isimli bantlar sayesinde rahtlıyorum iyi geliyor bidene istersen...

geçmişi okudum kızlar anca geldim..peny cim o zar zor bulupta eh diye beğendiğin kız ismi hangisi acaba merak ettimbilmiyorumkismile

Öyle ahım şahım, anlamlı bir isim değil..Kulağıma hoş geliyor: Eylül Nisa..Ama maalesef çevremde çok var, koyabilir miyim bilmiyorum..

ayşe hoşgeldin.. gözün aydın canım... bebişin cinsiyet de belli olmuş...
darısı başımıza inş =)

cnm çok sağol
darısı başına inş ne garip demi hamile kalmak için uğraşıyoduk şimdi büyüdü bebişler çok şükür cinsiyetler belli oluyor

ayşecim çokk sevindim kesinleşmesine canım rahatladın artık..sağlıkla gelsin oğluşun...

evt cnm ya nasıl rahatladım bilsen artık karnımı oğlum diye okşuyorum ve tabiki mavilere bakıyorum artık

cnm sen ne kadar seviniyorsan nevruz için ben o kadar korkuyorum eşim dışarda
ödüm kopuyor olay çıkacak diye

Allah sifa versin canim! benim de suan basim feci agiryo :1no2:

geçmiş olsun sana... zor günler.. inş toparlarsın tüm sıkıntıalarında geçer

sağol canım ama geçeceği yok baş ağrısı hiç birşeye benzemiyor ayağın olsa kolun olsa uzatır yatarsın bunda yatıncada kötüsün kalkıncada allah size göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…