sleepy yukarıda anlattım canım pişmanlığımı ve bu konuyu kapattık farkındaysan.
benim bu tavrım birazda şu an yaşadığım sıkıntılı andan kaynaklanıyor.
yukarıda da dedim patlayacak yer arıyorum diye.
bu benim saçmalığım kendimi tanıyamaz oldum son günlerde
o yaazdıklarımı okuduğumda bende şaşırdım ve kızdım kendime.
listenin yükü yok üzerimde her zaman dedim seve seve yapıyorum diye.
olayı tatlıya bağladık sanıyorum.
lütfen daha fazla uzamasın.
öpüyorum hepinizi...
A&S nerede yaaa. bir tebrik edelim annemizi. bebişinin cinsiyeti kesinleşmiş...
canım gözün aydııııınn..... oğluşlar çoğalıyor....
bugün giremedim geçmişi okudum neler olmuş ..yok guruplaşma var yok kimse cevap yazmıyor...bende yeniyim burada eskilerden değilim ama herşeyimi paylaşıyorum arkadaşlarda yazılacak bişey olurca hüznümü sevincimi benimle yaşayıp paylaşıyorlar..nerden çıkıyor anlamıyorum..eski yeni diye burda bişey yok bazen benim sorduğumda kaynayabiliyor tekrar soruyoruz bu şekilde yazılar yazılmasın buraya!
Biz bize yeteriz
deniz barışş çok sevindim a&s canım sanada hayırlı olsun demiştim.
bir prensimiz bir prensesimiz listeye eklendi...
bu arada ipekyol benimde ani hareketlerimde bir kasılmam oluyor miniğim burdayım diyor :)
neyse kaçtım ben iyi geceler...
Günaydın canlar ,,hayırlı cumalar hepimizeopuyorumnanaktan A&S ve Denizcim gözünüz aydın sizinde:)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...darısı öğrenmeyenlerin başına inşallahhh
maşşallah gözün aydın topiğimizde erkek bebekler çoğaldı.benimde erkek olucak allah nasip ederse.rabbim yavrularımızı korusun
A&S canın seninde gözün aydın olsun. Oğluşun oluyormuş çok sevindim senin adına. zemuszemus
Oh Oh prensesler prensler listemiz yavaş yavş doluyor maşallah yaaa
Ay bende bir öğrenebilseydim çatlamadan :roflol:
Kizlar bu arada onumuzdeki Nevruz beyraminiz kutlu olsun! biliyorum Tr-de cok fazla kutlanmiyo ama bizde 3 gun tatil olacak ve genis kutlamalar olacak. Biz de gobusteki bebisimizi dedesi ve ninesine gostermeye gidecez. Yani 1 hafta falan buraya ugrayamicam sanirim. Yolculugumuzun iyi gecmesi icin duanizi istiyorum cunku cok kalabalik yerlerde olucaz tekrr grip falan kaparim diye korkyom bide 8saatlik tren yolculugu yapicaz. Dr-m onay verdi insallah bisey olmaz. :Saruboceq: yine de dua edin. sizi ozlicezzzz :sinifsinif:
off ne bu gerginlik dünden beri hadi unutun kızlar şimdi herkez minik
bebişini düşünsün ultrasonda nasıl oynadığını el salladığını ..bebişleri düşünün ve rahatlayın şeker anneler...
önceki sayfalardada selsevil arkadaşada üzüldüm.lütfen canım paylaşıma devam et daha hassas olmaya çalışacağım kendi adıma.
pena sende yazsana kız ismini ay neden saklıyosun))))
Kizlar bu arada onumuzdeki Nevruz beyraminiz kutlu olsun! biliyorum Tr-de cok fazla kutlanmiyo ama bizde 3 gun tatil olacak ve genis kutlamalar olacak. Biz de gobusteki bebisimizi dedesi ve ninesine gostermeye gidecez. Yani 1 hafta falan buraya ugrayamicam sanirim. Yolculugumuzun iyi gecmesi icin duanizi istiyorum cunku cok kalabalik yerlerde olucaz tekrr grip falan kaparim diye korkyom bide 8saatlik tren yolculugu yapicaz. Dr-m onay verdi insallah bisey olmaz. :Saruboceq: yine de dua edin. sizi ozlicezzzz :sinifsinif:
mehaba arkadaşlar uzun zamandan beri baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyordum son 3 haftadan beri biraz rahatlamıştım fakat 2 günden beri mütiş bir baş ağrım var yerimden bile kalkamıyorum çok kötüyüm ayrıca midemde çok kötü aranızda böyle olan varmı varsa nasıl çözüm buldunuz 1 2 hafta öncesine kadar her gün başım ağrıyordu buyüzden dışarı bile çıkamıyordum bu yüden hastanede bile yatmak zorunda kaldım çok üzülüyorum herşey çok normale binmişken yeniden aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile
mehaba arkadaşlar uzun zamandan beri baş ağrısı ve baş dönmesi çekiyordum son 3 haftadan beri biraz rahatlamıştım fakat 2 günden beri mütiş bir baş ağrım var yerimden bile kalkamıyorum çok kötüyüm ayrıca midemde çok kötü aranızda böyle olan varmı varsa nasıl çözüm buldunuz 1 2 hafta öncesine kadar her gün başım ağrıyordu buyüzden dışarı bile çıkamıyordum bu yüden hastanede bile yatmak zorunda kaldım çok üzülüyorum herşey çok normale binmişken yeniden aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum eyvahedigeldismile
geçmişi okudum kızlar anca geldim..peny cim o zar zor bulupta eh diye beğendiğin kız ismi hangisi acaba merak ettimbilmiyorumkismile
ayşe hoşgeldin.. gözün aydın canım... bebişin cinsiyet de belli olmuş...
darısı başımıza inş =)
ayşecim çokk sevindim kesinleşmesine canım rahatladın artık..sağlıkla gelsin oğluşun...
biz burda saf saf baharin gelisi, Turklerin yeni yili diye kutliyoruz. zemuszemus Bide bu sene nevruz bayrami Birlesmis Milletler tarafindan uluslararasi bayram olarak resmilestirildi diye okudum. Tr-de olaylar cikartarak kutlanidigini biliyorum. alsanaalsanasmile Ist unv de okurken heryil unv-n onunde olay olurdu eyvahedigeldismile
geçmiş olsun sana... zor günler.. inş toparlarsın tüm sıkıntıalarında geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?