kızlar ben yine doktora gidiyorum birazdan dua edin bana.
tekrar kan verdim tekrar sonuçlarım incelenecek.
içim daralıyor...
Allah yardımcım olsun.
canım çok geçmiş olsun..bende migren hastasıyım bazen tutuyor benimkide,ben eczanede satılan MIGREN THERAPY isimli bantlar sayesinde rahtlıyorum iyi geliyor bidene istersen...
anam bi gittim gene neler olmuş yaaaaa sizi yanlız bırakmaya gelmiyo şişko eylül anaları:)
doktor ilaç kullanmamı önermedi
bence kızlar bu gerginliğin atılması için bu gece kocişlere işve cilve yapılıp fentezinin dibine vurulacak...
Artııııııııııııııııı doktora gidecek arkadaşlara(kendimde dahil)kötü düşünceleri yasaklıyorum...sağlıklı bebişlerimiz geliyo herkes unutsun acaba bumu çıkacak şumu çıkacak diye!!!
canım ilaç değil zaten,mentollü bantlar bir zararı yok serinletip ferahlatıyor..bende işe yarıyor ki benimkimigren ilaçlarım olmadan geçmez yani.bence dene tatlım..
cnm çok sağol
darısı başına inş ne garip demi hamile kalmak için uğraşıyoduk şimdi büyüdü bebişler çok şükür cinsiyetler belli oluyor
anam bi gittim gene neler olmuş yaaaaa sizi yanlız bırakmaya gelmiyo şişko eylül anaları:)
ne olmus sevsevıle canım
aynı doktora gıdıyoruz bız kotu bısey yok degılmı
madecim süpersin valla ,güldürdünbeni:)))
yok canım oda sizden önceki geçmişteydi yani dün akşam olmuş..kendisini dışlanmış hissetmiş burada mesajlarına cvp yazılmadığını dile getirmiş.ben ona üzüldüm yanbi biz pek denk gelmedik galiba kendisi bi kaynaşma sorunu yaşamış.onun için demiştimpaylaşıma devam etsin daha hassas olmaya çalışırız diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?