2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben yine doktora gidiyorum birazdan dua edin bana.
tekrar kan verdim tekrar sonuçlarım incelenecek.
içim daralıyor...
Allah yardımcım olsun.

Geçmiş olsun canım, inşallah sonuçlar iyi çıkar sıkma canını...

lilacım ya sana da geçmiş olsun,, bence hiç bişi olmıcak merak etme canım ,,başkaları kan testi bile yaptırmıo bizim yavrularımız Allaha emanet,,,dua edip gerisini Allaha bırakmamız lazım lütden üzme kendini..

bence kızlar bu gerginliğin atılması için bu gece kocişlere işve cilve yapılıp fentezinin dibine vurulacak...
artııııııııııııııııı doktora gidecek arkadaşlara(kendimde dahil)kötü düşünceleri yasaklıyorum...sağlıklı bebişlerimiz geliyo herkes unutsun acaba bumu çıkacak şumu çıkacak diye!!!

katılıyorummmmmm madecimmmm

canım ilaç değil zaten,mentollü bantlar bir zararı yok serinletip ferahlatıyor..bende işe yarıyor ki benimkimigren ilaçlarım olmadan geçmez yani.bence dene tatlım..

analadım hemen alıp birdeniyim ozaman eczaneyede danışırım teşekkürler

cnm çok sağol
darısı başına inş ne garip demi hamile kalmak için uğraşıyoduk şimdi büyüdü bebişler çok şükür cinsiyetler belli oluyor

ayy sorma.. çok şüküürrr.... daha bir sürü süreç var önümüzde... inş hayırlısıyla sonuna da geliriz hep birlikte =)))

ne olmus sevsevıle canım
aynı doktora gıdıyoruz bız kotu bısey yok degılmı

yok canım oda sizden önceki geçmişteydi yani dün akşam olmuş..kendisini dışlanmış hissetmiş burada mesajlarına cvp yazılmadığını dile getirmiş.ben ona üzüldüm yanbi biz pek denk gelmedik galiba kendisi bi kaynaşma sorunu yaşamış.onun için demiştimpaylaşıma devam etsin daha hassas olmaya çalışırız diye...

anacım bu hormonların yaptığını çorumlu yapmaz valla(çorumlular lütfen alınmasınlar deyin diye kullnadım,tırstım valla millet alıncak diye)relax olalım kızlar vur patlasın çal oynasın

he oylemı bende saglık sorunu zannetmıstım
oyle anlasmazlıklar yasanabılıyor
yuzyuze ıletısım olmayınca sanırım
saglık olsun

alt satır dolmuş ne kalabalık.1 kişi daha gelse 2.satıramı geçiyor acaba daha önce hiç görmedimdekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…