2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bi kız ismi daha buldum ama bu çok içime sindi acaba sıkılırmıyım sıkılmazsam bunu koycam.yorum yapın tamammıı....
ARYA ismi nasıl..
eşimde güzel ama ALıSA daha güzel diyor.alisada dansöz ismi gibi geliyor şimdi bana kaydirigubbakcemile3

sleepycim o dedıgın bant aklımda benımde basım agrıyor her dısarı cıkmamda unutuyorum alayım onu ben

valla canım benim migrenime iyi geldiye normal baş ağrısına hayli hayli bence..ama çok tutmadan yapıştırıyorum ben,bide buzdolabına koyuyorum ohh buz gibi..benim arkadaşım 9 ayını geçirdi bununla başağrısından çok çekmişti...

eylül anneleri merhaba hepinize maşşalah topiğimiz bugün çok kalabalık.nasılsınız bakalım

kızlar hepinizi çok seviyorum.desteğiniz için çok teşekkürler.

Mopsiciğim ikiside güzel bence. Ama kimlik çıkana kadar daha çoook fikir değişir diyorum sempatiksalakcinni

Yaaaa offff benimkinin de cinsiyeti belli olsun artıkkkkkkkkkkk. :roflol:

Ama bu seferde eşimle isim için mücadele edeceğim Çok üzgünüm çoook

kızlar bende kactım yeter bu kadar ıslerım hep duruyo daha :)
bime gideyim varıyım hele kilim bakcaktım ordan
opuldunuz hepınız
Allah a emanet hadi annecıkler

Kızlar içimde garip bir his var yaw çözemiyorum.Sanırım herkeste bir gerginlik hali sürüyor.
Yenilik istiyor canım.Acaba gidip bugün saçımı mı kestirsem diyorum.Ne zamandır düşünüyordum zatenbilmiyorumkismile

canım senınkıde kutlu olsun..Benım eşimde Azeri kökenli ve onlarda bu bayramı yumurta boyayarak falan kutluyolar burda cok fazla bır etkinlik olmuyor ama yinede aslında Türk bayramı olduğunu herkes biliyor....

bacım iki don atlet al kendine rahatlarsınsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…