sleepycim o dedıgın bant aklımda benımde basım agrıyor her dısarı cıkmamda unutuyorum alayım onu ben
madeofhonor sen bızden baskasıyla duruşma bundan sonra tamammı opuyorumnanaktan
yoksa halimiz nice olur opuyorumnanaktan
kızlar işim var benim.. çıkmam lazım biraz =(((
sleepy ve saltanat çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
en başlarda çok kafaya takıyordum ama şimdi daha rahatım çünki ne zaman leke
görsemde bi korkuyla hastaneye gitsem usg de bebişimi kıpır kıpır oynarken görüyorum
doktorda bak korksmussun ama onun dünyadan ahberi yok gayet iyi diyo :) seviniyorum
o zaman bi de 13.haftamdan beri öyle çok fazla leke görmedim azaldı gibi sanki
mesela dün yaramazlık yapmamıza rağmen bile gelmedi leke :) annem diyo ben seni
doğurana kadar hep gördüm kanama bişey olmaz diyo ama korkuyroum anacım
napim :)
neyse ki geçmek üzere inşallah prenses_ le beraber atlatırız da bu durumu dahada rahatlarız :)
kızlar bi kız ismi daha buldum ama bu çok içime sindi acaba sıkılırmıyım sıkılmazsam bunu koycam.yorum yapın tamammıı....
ARYA ismi nasıl..
eşimde güzel ama ALİSA daha güzel diyor.alisada dansöz ismi gibi geliyor şimdi bana kaydirigubbakcemile3
öptüm canım benim...kızlar bende kactım yeter bu kadar ıslerım hep duruyo daha :)
bime gideyim varıyım hele kilim bakcaktım ordan
opuldunuz hepınız
Allah a emanet hadi annecıkler
Kizlar bu arada onumuzdeki Nevruz beyraminiz kutlu olsun! biliyorum Tr-de cok fazla kutlanmiyo ama bizde 3 gun tatil olacak ve genis kutlamalar olacak. Biz de gobusteki bebisimizi dedesi ve ninesine gostermeye gidecez. Yani 1 hafta falan buraya ugrayamicam sanirim. Yolculugumuzun iyi gecmesi icin duanizi istiyorum cunku cok kalabalik yerlerde olucaz tekrr grip falan kaparim diye korkyom bide 8saatlik tren yolculugu yapicaz. Dr-m onay verdi insallah bisey olmaz. :Saruboceq: yine de dua edin. sizi ozlicezzzz :sinifsinif:
Kızlar içimde garip bir his var yaw çözemiyorum.Sanırım herkeste bir gerginlik hali sürüyor.
Yenilik istiyor canım.Acaba gidip bugün saçımı mı kestirsem diyorum.Ne zamandır düşünüyordum zatenbilmiyorumkismile
hoşgeldin bacanak napalım toplandık çok şükür sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?