iyiyiz canım hoşgeldin..lapacı güle güle tatlım...
hoşbulduk iim sen konuşmalarına bayılıyorum senin hep güldürüyon beni ALLAH da seni güldürsn inş
Kızlar içimde garip bir his var yaw çözemiyorum.Sanırım herkeste bir gerginlik hali sürüyor.
Yenilik istiyor canım.Acaba gidip bugün saçımı mı kestirsem diyorum.Ne zamandır düşünüyordum zatenbilmiyorumkismile
bacım iki don atlet al kendine rahatlarsınsempatiksalakcinni
kız bebekler annenin güzelliğini alır,erkek bebekler anneye güzellik katar diyorlar.doğru mu acaba:)
sağol canımcımmopsy cim bence arya daha güzel...
Mopsiciğim ikiside güzel bence. Ama kimlik çıkana kadar daha çoook fikir değişir diyorum sempatiksalakcinni
Yaaaa offff benimkinin de cinsiyeti belli olsun artıkkkkkkkkkkk. :roflol:
Ama bu seferde eşimle isim için mücadele edeceğim Çok üzgünüm çoook
kız bebekler annenin güzelliğini alır,erkek bebekler anneye güzellik katar diyorlar.doğru mu acaba:)
ben şahsen bilemiyorum çünkü her halükarda çirkinim. 3 kilo verdim yaaa,53 kiloya düştüm:gitme:
gözlerimin altı çöktü
benim de kestirmem lazım çok bakımsız saçlarım ama şu batıl da olsa hamilelikte saç kesilmez lafı her niyetlenişimde kulaklarımda çınlıyor.
sanırım ben batıl inanca itibar edip kestiremeyeceğimbilmiyorumkismile
batıl olduğunu bile bile hem de
sağol canımcım
ohhhoo benim kaçıncı isim vallahi sıkıldım ama arya çok içime sindi sanki..
pembem bidenem bide şöyle düşün zayıfladın ve dengeli kilo alacaksın,biz varil halinde gezerken sen bihterin top yutmuş versiyonu olacaksın iyisin iyiiiiiiiiisırnaşık şey
ağzını öpebilir miyimdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?