2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız bebekler annenin güzelliğini alır,erkek bebekler anneye güzellik katar diyorlar.doğru mu acaba:)

benim de kestirmem lazım çok bakımsız saçlarım ama şu batıl da olsa hamilelikte saç kesilmez lafı her niyetlenişimde kulaklarımda çınlıyor.
sanırım ben batıl inanca itibar edip kestiremeyeceğimbilmiyorumkismile
batıl olduğunu bile bile hem de

mopsy cim bence arya daha güzel...
sağol canımcım

ohhhoo benim kaçıncı isim vallahi sıkıldım ama arya çok içime sindi sanki..

ben şahsen bilemiyorum çünkü her halükarda çirkinim. 3 kilo verdim yaaa,53 kiloya düştüm:gitme:
gözlerimin altı çöktü

pembem bidenem bide şöyle düşün zayıfladın ve dengeli kilo alacaksın,biz varil halinde gezerken sen bihterin top yutmuş versiyonu olacaksın iyisin iyiiiiiiiiisırnaşık şey

Selam herkeseee, valla anca evi topladım geldim, dün zaten CAYCAY'ımın gazına gelerekten temizliğimi bitirmiştim. Bugün serbeeeest serbest netteyim. Özledim muhabbeti. Kızlar ben saç kestirdim hamileliğin başında. Ay nolacak Allah'ın takdiri ile herşey. Buna inancımız var. O batıl şeylere değil. Saçlara değişiklik yapamayınca insan çok paspal hissediyo kendini. Kestirin gitsinzemuszemus

Annemlere gittiğimde niyetlenmiştim.Ablam bunu söyleyip vazgeçirdiler.Sonra düşündükçe çok saçma geldi bana.Hem inancımızada ters zaten.Kocacım askere gitmeden biraz düzelteyim kendimi böyle dağınık hatırlanasın karıcığınıbayanssulusmile

sağol canımcım

ohhhoo benim kaçıncı isim vallahi sıkıldım ama arya çok içime sindi sanki..

arya değişikmiş.
ben alya, ecrin, ceylin, aleyna isimlerini kesinlikle düşünmüyorum kızım olursa. hangi isimleri istediğimi bilemiyorum ama istemediklerimden eminim.

şekerler size doyum olmaz ben kaçtım dikkat edin kendinize ve bebişlerinize..muckkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…