2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünde belli olan cinsiyetler var oh ne güzel gözünüz aydın darısı bizlere

merhaba nasilsin canim ya bende daha ogrenemedim,allahim ogrenen annelere saglikla kucaklamayi nasip etsin amin,caycay ben cok emrak ediyorumya,ruyamda kiz goruyordum ama ilk ruyamda korkunc canavar gormustum sonra o canavari ezdim ve baktim guy abenim oglum olmus,ardindan tedavi ile kalacam aklima gelemzdi hamile kaldim,sonrada iki kez kiz gordum allah hayirlisini versin amin,darisi bizlerin basina bacimbayanssulusmilehihi

cinsiyet belli olanlar gözünüz aydın darısı başımıza tahmin varda bide kesinleşse..

CANIM BENİMDE OLUYO BU HAFTA ÇOKKK OLDU ÖZELLİKLE
PAZARTESİDEN BERİ boshayallersmile

kızlar hepineze tek tek teşekkür ederim, aminnn. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeciklerimizle doldursun. erkek bebek cinsiyetini erken gösteriyor derlerdi doğruymuş, 12. haftamızda resmen belliydi. Bu arada ben hiç tatlı yemiyorum ekşiye devam ben ekşi yedikçe benimkinin yüzü asılıyor kız mı yoksa diye gülüyorum tabii, sizde aşerme falan oldu mu bende hiç
olmadı, ya bi de resmen iştahsızım ilk yemeğimi yeni yiyorum tabi bunda geç yatıp geç kalkmanın da etkisi var. hiç kilo almadım. doktor ne güzel işte kilo almadıysan dedi ama içim rahat etmedi. şu vitamin ilaçlarına ne zaman başlanıyor acaba, dr bana vermedi ne vit, ne kan ne de demir ilacı hiçbişey yok sadece folic asit alıyorum.

cinsiyet belli olanlar gözünüz aydın darısı başımıza tahmin varda bide kesinleşse..

canım benimm senin en azından tahminende olsa bişi varr bildiğin bizim oda yokk :umursamaz:
ama göbek yok popo maşşallahh diye herkeşşşş kız dio bakalımm kaydirigubbakcemile3

merhaba canim allah bagislasin bebisini:ecrin_bebek:ben henuz ogrenemedim cinsiyetini bugun tam 14haftalik olsu kesinn kiz diyorum cinsiyetini belli etmedine gorekaydirigubbakcemile2bende kilo verdim halen vermekteyim dun dr,daydim normal diyor,ben femibion diye bir hap aliyorum tavsiye ederim turkiyedede bu ilac olmasi lazim,gunde iki tane ayni anda iciyorsun istersen sor bir dr ,na hatta bu hapi ta hamile kalmadan aliyorlar burda bebek bekleyenler isteyenler,femibio 1 ben aldim simdik femibion 2aliyorum,ilgine duyurmak istedim,sevgilerle esen kal,kiloyu takma bebegin kilosu gelisimi onemli sen verirsen onemsiz,opuyorumnanaktan

valla kızlar bence tahmin olmamamsı daha iyi,keşke kesinleşince söyleseydi,,şimdioğlum diyorum sonrada ya değilse diyorum off zor yanii..bi arkadaş vardı burda değişen o yüzden emin olamıyorum..bende heryerden genişledim,hep ekşi yiyorum ama tahminimiz erkek bakalım netleşince tutup tutmadığını anlıycaz...

selam canım..ben ilk kontrole gittiğimde folik asidi bıraktırdı ve elevit başladı.zaten içinde daha fazla folik asit varmış..geçen kontrole gittiğimde kan ve demir değerlerim iyi olduğu için demire başlamadı..nisan kontrolünde test yaıcak ona göre başlarız dedi...

benimde başım ağrıyo canım bi kaç gündür..bizimde oğlumuz olacak nasipse..doktorumuzun ilk tahmini erkek..

yavrularr naberr??

bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun darısı benim ve daha cinsiyet öğrenmeyen eylül analarının başınaaa:Saruboceq::Saruboceq:

sabah dersanedeydim eve gelir gelmezz temizliğe koyuldumm allahım temizlik biter bitmez koştum nete valla burası bağımlılık yapıooo:enbuyukkk: çoookk yoruldum ama yaaaaaaaaaa

Kızlar hepinize iyi akşamlar, iyi hafta sonları diliyorum. Kendinize bebişlerinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

arkadaşlar birde benim hala bulantılarım oluyor.Geçen gün yine çıkardım mesela=(( ne zaman geçer bu bulantılar?? bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileSizlerde bulantı var mı hala????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…