bugünde belli olan cinsiyetler var oh ne güzel gözünüz aydın darısı bizlere
herkese merhaba cinsiyetler belli olmaya başlıyor artık maşallah=)) bnde 2 li tarama testi yaptırdım,kan verdim inş.sonuçlar güzel çıkar=)) ilk tahmin erkek dedi doktor hayırlısı olsun..Ama çok baş ağrılarım oluyor=(( baş ağrısı olan var mı acaba??:sinifsinif:
cinsiyet belli olanlar gözünüz aydın darısı başımıza tahmin varda bide kesinleşse..
kızlar hepineze tek tek teşekkür ederim, aminnn. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeciklerimizle doldursun. erkek bebek cinsiyetini erken gösteriyor derlerdi doğruymuş, 12. haftamızda resmen belliydi. Bu arada ben hiç tatlı yemiyorum ekşiye devam ben ekşi yedikçe benimkinin yüzü asılıyor kız mı yoksa diye gülüyorum tabii, sizde aşerme falan oldu mu bende hiç
olmadı, ya bi de resmen iştahsızım ilk yemeğimi yeni yiyorum tabi bunda geç yatıp geç kalkmanın da etkisi var. hiç kilo almadım. doktor ne güzel işte kilo almadıysan dedi ama içim rahat etmedi. şu vitamin ilaçlarına ne zaman başlanıyor acaba, dr bana vermedi ne vit, ne kan ne de demir ilacı hiçbişey yok sadece folic asit alıyorum.
kızlar hepineze tek tek teşekkür ederim, aminnn. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeciklerimizle doldursun. erkek bebek cinsiyetini erken gösteriyor derlerdi doğruymuş, 12. haftamızda resmen belliydi. Bu arada ben hiç tatlı yemiyorum ekşiye devam ben ekşi yedikçe benimkinin yüzü asılıyor kız mı yoksa diye gülüyorum tabii, sizde aşerme falan oldu mu bende hiç
olmadı, ya bi de resmen iştahsızım ilk yemeğimi yeni yiyorum tabi bunda geç yatıp geç kalkmanın da etkisi var. hiç kilo almadım. doktor ne güzel işte kilo almadıysan dedi ama içim rahat etmedi. şu vitamin ilaçlarına ne zaman başlanıyor acaba, dr bana vermedi ne vit, ne kan ne de demir ilacı hiçbişey yok sadece folic asit alıyorum.
benimde başım ağrıyo canım bi kaç gündür..bizimde oğlumuz olacak nasipse..doktorumuzun ilk tahmini erkek..herkese merhaba cinsiyetler belli olmaya başlıyor artık maşallah=)) bnde 2 li tarama testi yaptırdım,kan verdim inş.sonuçlar güzel çıkar=)) ilk tahmin erkek dedi doktor hayırlısı olsun..Ama çok baş ağrılarım oluyor=(( baş ağrısı olan var mı acaba??:sinifsinif:
benimde başım ağrıyo canım bi kaç gündür..bizimde oğlumuz olacak nasipse..doktorumuzun ilk tahmini erkek..
merhaba herkeze eylül anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?