2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım melekcim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bu kızlar da o kadar ekşi seviyor doğarken de bir o kadar tatlı oluyor...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tubiloshh selam canım. ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. ben de öyleydim. senin bu 49 lu testi yaptım bende erkek çıktı. doktor da erkek demişti zaten. ben de tuttu yani. ayrıca çin takviminde de erkek çıkıyordu. yani bu testler bende tuttu. bakalım sende tutacak mı.. hayırlısıyla bekliyoruz bakalım...

günaydın annişleeeer :)
nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz ama 3 gecedir çok felaket sıkışmış olarak kasık ağrısıyla uyanıyorum. wc ye zor atıyorum kendimi. ah az daha erken uyanabisem akannehir onun dışında çok iyiyiz. sizlerde ne var ne yok? iyi pazarlar herkezeee...

ayy ne güzel ooluşun olucakmış opuyorumnanaktan rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuşumm...
evet ben cidden çok heycanlıyım :)
kız mı erkekmi pff :uhm:
eşim bi gün göbüşümü oğluşummm die sevio öteki gün kızışımm dio kaydirigubbakcemile3
artık belli olsada bende öle seslensem kuzucuguma... boshayallersmile

oğluşun nasıl bakalım? hareketleri hissetmeye başladınmı?

selam kızlar dün gremedim sorun vardı sanırım CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLDİM NİHAYETTT .....
KIZ GELİYOR İNŞALLAHH %80 dedi doktorumuz 2 hafta sonra gidicem yine o zaman kesinleşir :))

canım benim çin takviminde kız diyordu hcg değerimde 65 çıkmıştı benimki de tutttuu :))

teşekkür ederim canım. valla bazen bişeyler hissediyorum ama oğlum mu değil mi bilmiyorum. bazıları şimdiden hissedilmez diyor. bazıları ikinci hamilelikte erken hissedilebilir diyor. açıkçası emin değilim yani. ama kıpraşmalar oluyor...

selam kızlar dün gremedim sorun vardı sanırım CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLDİM NİHAYETTT .....
KIZ GELİYOR İNŞALLAHH %80 dedi doktorumuz 2 hafta sonra gidicem yine o zaman kesinleşir :))

ayyyy gözün aydın güzelim. sen de güzeller güzeli bir kız annesi olacaksın inşallah hayırlısıyla. :teytey::teytey::teytey:

site sakin bi hafta sonu geçirmiş, bende pek giremedim, dün ve bugün.baktım pek ilerlememiş. bizde yarın yada salı gideceğiz kontrole, bakalım cinsiyeti belli olcak mı?bende çin takviminde erkek çıktı, banada erkek gibi geliyor, hep oğluşum diye seviyorum :)

arkadaşlar günaydın, gececiyim ben bugün. karnım çok ağrıyor uyuyamadım , karın ağrısı sizde de oluyor mu? hamileliğimin başından beri hergün muhakkak karın ağrım oluyor.

Ay nasil hirsiz girmis siz uyuyor muydunuz? Allahim korumus sizi, ya karsilassaydin neyse Allahim beterinden korusun, gecmis olsun cok uzuldum. Bilgisayarim bozuldu ya telden baglandim kk olmayinca zaman gemiyor valla.

biz evde değilken girmiş herhalde gündüz vakti..Bu arada kk ye giremedim dün hiç, sizde de öyle oldu mu?

canım benim çok geçmiş olsun. Allahtan size birşey olmamış. Allah sizi ve bebeğinizi korusun canım. mala gelsin de cana gelmesin. kendinize dikkat edin...

teşekkürler canım önemli olan sağlık tabii....Bu arada bugün doktora gidecez..İnşallah Bebeğimin kalp atışlarını duyunca rahatlarım artık..Cinsiyetini de öğreniriz herhalde..

Hayırlı olsun kızın canım gözün aydın...

Benim Rus takvimine göre kız , Çin takvimine göre erkek çıkıyor..alsanaalsanasmile

ben yine erkenciyim kimsecikler yok..Bebişler uyuyor herhalde :))

Günaydın güzel anneler!... Umarım herkes iyidir.
Ben çarşamba gecesi rahatsızlandım ishal ve mide bulantısı yaşadım. Perşembe günü de hastaneye gittim serum taktılar salgın olduğunu söyledi doktorum. Cuma da evdeydim yine. Şimdi dinlenmiş ve iyi olarak sizlerleyim. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…