Merhaba kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı. 3lü testi verdik. Salı günü akşam vericekler sonuçlarını. Mahalledeki poliklinikte cinsiyet tahmini yapılmıştı ya, kendi doktorumuz da kız olduğunu teyyid etti. Biraz kilo almışım. 59 ile hamile kalmıştım 64 buçuk olmuşum. Gelişimini haftasıyla uyumlu buldu kızımın. Bi sorun yok çok şükür.... Bugün ilk kez bişeye aşerdim. Aldık yedim de kendime geldi. Kızım ekşi seviyo teyzeleri :hulya:
tubiloshh selam canım. ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. ben de öyleydim. senin bu 49 lu testi yaptım bende erkek çıktı. doktor da erkek demişti zaten. ben de tuttu yani. ayrıca çin takviminde de erkek çıkıyordu. yani bu testler bende tuttu. bakalım sende tutacak mı.. hayırlısıyla bekliyoruz bakalım...
tubiloshh selam canım. ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. ben de öyleydim. senin bu 49 lu testi yaptım bende erkek çıktı. doktor da erkek demişti zaten. ben de tuttu yani. ayrıca çin takviminde de erkek çıkıyordu. yani bu testler bende tuttu. bakalım sende tutacak mı.. hayırlısıyla bekliyoruz bakalım...
ayy ne güzel ooluşun olucakmış opuyorumnanaktan rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuşumm...
evet ben cidden çok heycanlıyım :)
kız mı erkekmi pff :uhm:
eşim bi gün göbüşümü oğluşummm die sevio öteki gün kızışımm dio kaydirigubbakcemile3
artık belli olsada bende öle seslensem kuzucuguma... boshayallersmile
oğluşun nasıl bakalım? hareketleri hissetmeye başladınmı?
selam kızlar dün gremedim sorun vardı sanırım CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLDİM NİHAYETTT .....
KIZ GELİYOR İNŞALLAHH %80 dedi doktorumuz 2 hafta sonra gidicem yine o zaman kesinleşir :))
Ay nasil hirsiz girmis siz uyuyor muydunuz? Allahim korumus sizi, ya karsilassaydin neyse Allahim beterinden korusun, gecmis olsun cok uzuldum. Bilgisayarim bozuldu ya telden baglandim kk olmayinca zaman gemiyor valla.
canım benim çok geçmiş olsun. Allahtan size birşey olmamış. Allah sizi ve bebeğinizi korusun canım. mala gelsin de cana gelmesin. kendinize dikkat edin...
selam kızlar dün gremedim sorun vardı sanırım CİNSİYETİ ÖĞRENEBİLDİM NİHAYETTT .....
KIZ GELİYOR İNŞALLAHH %80 dedi doktorumuz 2 hafta sonra gidicem yine o zaman kesinleşir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?