Ah canım yaaa, insan dayanamayıp yapıyor. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ben de hep yer siliyorum elle. Ama karnım yere sürtünüyo artık fazla detaylı yapmıycam. Allah esirgesin yavruları.
kızlar benim bulantılarım devam ediyo maalesef bişey yiyemıyorum ve bebişten benim stoklardan
beslendiği için vitaminsiz kalıyorum sanırım ya ne yapmam lazım
sabah kalkınca dişlerim kanıyo güçten düştüm dudaklarım çatlıyo ve en önemlisi çok unutkan olmaya
başladım neler yiyim napiyim bişey söyleyin Allah aşkına akşamları pek bulantım olmuyo evde iyi
besleniyorum ama gün içinde hep aç kalıyorum mafoldumben mafoldumben
annecikler selam ben geldim
nasılsınız bakayım bebekler nasıl
kızlar benim bulantılarım devam ediyo maalesef bişey yiyemıyorum ve bebişten benim stoklardan
sabah kalkınca dişlerim kanıyo güçten düştüm dudaklarım çatlıyo ve en önemlisi çok unutkan olmaya
başladım neler yiyim napiyim bişey söyleyin Allah aşkına akşamları pek bulantım olmuyo evde iyi
Ah canım yaa, eminim 3 ayı tamamen bitirdiğinde bulantın bitecek. Kendini biraz zorla, ne seviyosan işyerine götür yanında. Bebişin gıdasız kalmaz senden yer. Ama meyveyi falan ihmal etme. ınşallah yakında düzelir herşey...
selam kızlaaarrr
bulantı ve kusmaya veda ettim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
2 gündür de sokağa çıkabildim
haftasonu güzel havanın tadını ve 2 aydır dışarı çıkamamanın acısını çıkardım
darısı tüm anne adaylarının başınaaa
cinsiyet öğrenen tüm annişleri kutluyorum
inşallah 2 hafta sonra ben de öğreneceğim ( amin)
iştahım da çok arttı yalnız
sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
6 ay sonra top gibi olurum heraldeeee
Nagişş hoşgeldin, ne zamandır seni göremedim hiç. İyisiniz değil mi??
bizde iyiyiz teyzesi bulantılar da olmasa ama şükür eskisi gibi değil
:teytey:
canım 15 hafta + 2 günlüğüz neredeyse 4. ayımız biticek
ama geçmedi bulantılarım
ne yiyim içiyim bilmiyorum
şu an açım ne yicemi bilmiyorum mesela canım bişey yemek istemıyo
midem bulanıyo zaten su bile içemiyorum iş yerinde
akşamları evimd eldugum zman meyvede sebzede hersey yiyorum ya canım ne zamandır acayip
etli yemek istiyo şöyle güzel bol etli bi yemek tarifi olan varsa verebilirmi lütfeenn akşama yapayım eve gidince
aç bırakma kendiniklava:en sevdiklerini götür işe meyveyi çok yee cokacimcoook
ben de çok çektim bulantıdan hep meyve yedim
sen de meyve ye hem bastırır hem de vitaminsiz kalmazsın
doktorun vermedi mi vitamin ilacı ?
dişeti kanamsı normal hamilelikte unutkanlık da öyle :))
dudakalrın için de vazelin kullanabilirsin :)
tatlım büyük ihtimalle son haftandasın. bulantıların bu haftayla beraber geçer inşallah.
ama canının istemediği şeyleri yemek için kendini zorlama. çok zorlarsan tiksinirsin ve ilerki dönemlerde yemen gerekenleri yiyemez duruma gelirsin.sadece kendini çok zorlamadan doyurucu şeyler yemeye çalış. genellikle meyve miğdeye iyi gelir. ve meyve de hem bebegi hem anneyi çok güzel besler. az daha sabır tatlım. senin bebiş sanırım nazlı olucak :CüvCüv:
ohhh artık gelsin yemekler :)
çok iyi bilrim o bulantıları. geçene kadar neler çektim.
artık hayattan ve hamilelikten tat almaya başlıyor insan...
ama kontrollü kilo almalıyız. yoksa nası verecez
Ayşee ayran içebiliyorsan gün içerisinde soğuk olarak getirt iç, Öğlen yemeğine kadar en azından ayran kraker gibi bişeylerle mideni alıştır. Öğlen dışarda yiyosan salata iste ondan ye. Elma at çantana. Akşam yine salata yap muhakkak. Etli yemeğin yanına pilav da yap ki bulantını bastırsın. Et sote yap istersen. Hadi bak canın istediğine göre artık geçecek bulantıların. Kızlar kusura bakmayın canınız çekerse. Ayşe yemiyor diye heveslendirmek istedim...
hoşgeldin nagişiiimmmm
özledik seni yaa opuyorumnanaktan
bulantılarının azalmasına sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?