2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah canım yaa, eminim 3 ayı tamamen bitirdiğinde bulantın bitecek. Kendini biraz zorla, ne seviyosan işyerine götür yanında. Bebişin gıdasız kalmaz senden yer. Ama meyveyi falan ihmal etme. İnşallah yakında düzelir herşey...

kızlar sivilce den bahsetmişsiniz beni bir görseniz sivilce her yerim sırtım dahi sivilce kaynıyor

aç bırakma kendini klava:en sevdiklerini götür işe meyveyi çok yee cokacimcoook

canım 15 hafta + 2 günlüğüz neredeyse 4. ayımız biticek
ama geçmedi bulantılarım
ne yiyim içiyim bilmiyorum
şu an açım ne yicemi bilmiyorum mesela canım bişey yemek istemıyo
midem bulanıyo zaten su bile içemiyorum iş yerinde
akşamları evimd eldugum zman meyvede sebzede hersey yiyorum ya canım ne zamandır acayip
etli yemek istiyo şöyle güzel bol etli bi yemek tarifi olan varsa verebilirmi lütfeenn akşama yapayım eve gidince

ben de çok çektim bulantıdan hep meyve yedim
sen de meyve ye hem bastırır hem de vitaminsiz kalmazsın
doktorun vermedi mi vitamin ilacı ?

dişeti kanamsı normal hamilelikte unutkanlık da öyle :))
dudakalrın için de vazelin kullanabilirsin :)

ohhh artık gelsin yemekler :)
çok iyi bilrim o bulantıları. geçene kadar neler çektim.
artık hayattan ve hamilelikten tat almaya başlıyor insan...
ama kontrollü kilo almalıyız. yoksa nası verecez

tatlım büyük ihtimalle son haftandasın. bulantıların bu haftayla beraber geçer inşallah.
ama canının istemediği şeyleri yemek için kendini zorlama. çok zorlarsan tiksinirsin ve ilerki dönemlerde yemen gerekenleri yiyemez duruma gelirsin.sadece kendini çok zorlamadan doyurucu şeyler yemeye çalış. genellikle meyve miğdeye iyi gelir. ve meyve de hem bebegi hem anneyi çok güzel besler. az daha sabır tatlım. senin bebiş sanırım nazlı olucak :CüvCüv:

Nagişş hoşgeldin, ne zamandır seni göremedim hiç. İyisiniz değil mi??

fazla giremiyorum hem zararlı hemde kafamı kaldıramıyorum uykudan öğleye kadar yatıyorum
annemlerdeydim bide ordanda yeni geldim

iyiyim canım sorun yok şükür bebeğimle konuşup vakit geçiriyorum işte

Ayşee ayran içebiliyorsan gün içerisinde soğuk olarak getirt iç, Öğlen yemeğine kadar en azından ayran kraker gibi bişeylerle mideni alıştır. Öğlen dışarda yiyosan salata iste ondan ye. Elma at çantana. Akşam yine salata yap muhakkak. Etli yemeğin yanına pilav da yap ki bulantını bastırsın. Et sote yap istersen. Hadi bak canın istediğine göre artık geçecek bulantıların. Kızlar kusura bakmayın canınız çekerse. Ayşe yemiyor diye heveslendirmek istedim...

aç bırakma kendini klava:en sevdiklerini götür işe meyveyi çok yee cokacimcoook

getiriyorum snaki iş yerinde midem çok daha fazla bulanıyo ağzımın tadı bil kötüleşiyo
evde ne bulrusam yiyorum ama meyve çok yiyorum zaten özellıkle elma

canım doktor vitamin ilacı vermedi bu seferki gidişimde istiycem ben
unutkanlıgın ve diş eti kanamasının normal oldugunda sevındım oh çok şüküüür :Saruboceq:
bu hafta sonu evde yaptıgım unutkanlıklarımı bi söylesem dicem ama heran unutabilirim kaydirigubbakcemile3

iş yerimizin alt katlarında üretim var ben en üst katta muhasebedeyim birazda sanırım
üretim bölümündne gelen kokular kötü yapıyo beni çünkü evde son 2 haftadır
nerdeyse hiç bulantım olmuyoo
ayy bebiş çok nazlı olmasın ya sağlam olsun
anası gibi ben ömrü billah midesi bulanmayan kusmayan bi insandım ya halime bak :)
ne hale getirdi sıpa :CüvCüv:

ohhh artık gelsin yemekler :)
çok iyi bilrim o bulantıları. geçene kadar neler çektim.
artık hayattan ve hamilelikten tat almaya başlıyor insan...
ama kontrollü kilo almalıyız. yoksa nası verecez

evet çeken bilir :)
şimdi hamileliğimin tadını çıkartabilirim sanırım
çok şükür hastalık devresi sona erdi

ayranı sütü bayıla bayıla içiyorum çok severim :)
dediğim gibi evde bulantım olmuyo 1-2 haftadır iş yerinin kokusundan mı tiksindim ne
işe gekldiğim zaman midem bulanıyo annem kurufasulye yapmış etli onu getircek eve
bende pilav yaparım eve gidicne tamam olru inşallah

ayy evet ya hamiş dolu bura canı çekcek şimdi annişlerin
canım elma en çok yediğim meyve bi de bulsam ayva yicem :) bebiş güzel oluyomuş :)
sağol canım tavsiyelerin için
bulantılaırnda son demleri geçicek inşallah :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…