2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol mesti.önemli olan bebişin sağlıklı olması ama cinsiyeti öğrenmek işin çookk zevkli ve heyecanlı yanı.biz hep kız demiştik.hatta evde test yapıp ikinci çizgi belirginleşince ağzımdan kendiliğinden çıkıverdi:"hoşgeldin kızım"
çok yakında listemiz tamamlanmış olur.ondan sonra isim tartışırız.
hamişliğin en keyifli dönemlerine girdik.Allah ağzımızın tadını bozmasın.

kim var kim yok aşağıda görünmüyor yine. o yüzden buradaki tüm annelere selamlar sevgiler bebişlerine de öpücükler...

Hoşbulduk şekerler, Allah bağışlasın ikisini de. Hareket hisseden varmı kızlar?*

tatlım ben hareket değil de baskı hissediyorum...
yani sabah o baskıdan dolayı uyandım. rahim sol taraftaydı. semsert bi şişlik. bebiş bi sağa bi sola gezinip duruyo opuyorumnanaktan

iyiyim canım bebiş de iyidir heralde,,çok şükür... Siz nasılsınız bakalım:=))

bizde iyiyiz çok şükür...
Cuma günü meleğimi görmeye gidicez. görmeyince özlüyorum :)
bakalım cinsiyetini öğrenebilicekmiyiz...

Amin canım. Allah mutluluğumuzu bozmasın...

melek ben hareket hissettim sanırım.geçen haftaydı.sol tarafta bir şey pır pır etti sanki.
cumartesi kontrolde bebiş tam o hareketi hissettiğim yerdeydi.

Valla ben de hissedemiyorum. Zaten ilk bebek 20 haftalıktan önce hissedemezmişiz. Tecrübeli olanlar anlarmış...

ama arkadaşlar daha çok çok erken...
hissedemememiz çok normal...
şimdi bebişlerimiz içimizde kıpır kıpır ama daha çok kuvvetli olmadıkları için o hareketlerini hissedemiyoruz. az daha güçlensinler, o zaman tekmelemeye başlar yaramazlar :)

Yawww ne kadar hissizmişiz hehehh Çocuklar kocaman olacak anca o zaman anlıycaz heraldekaydirigubbakcemile

oturamadım bi bilgisayarın başına yemek yaptım geldim herkese selamlaropuyorumnanaktan

hoşgeldiniiizzzz...
minik bebiş ve güzel annesi... nasılsınız bakalım?

ay ay teşekkür ederimsositososito bütün anneler çoook güzel bebeklerinin güzellikleri annelere yansıyo iiyiz şükür bi sıkıntı yok şükür sen nslsnhihoyyyt

ay ay teşekkür ederimsositososito bütün anneler çoook güzel bebeklerinin güzellikleri annelere yansıyo iiyiz şükür bi sıkıntı yok şükür sen nslsnhihoyyyt

çok şükür bitanem bizde iyiyiz.
yannız hamişlik beni güzelleştirmedi ya mafoldumben
sivilcem oldu bikaçtane üüüüü

kızlar bebiş hareketlendikçe iştah daha da artarmış. iştahınızda fark varmı??

Kız ben yakında yarım dünya olucam sanırım Tubişsempatiksalakcinni
59la hamile kaldım, şimdi 64üm. 5 kilo çok almışsın daha en başta dediler bugün okulda. Ama dinleyen kim, eve geldim yine yedim. Ay aç mı kalalım teyzesi:hulya:

yaa ben ancak 2 kilo falan CADIARZUaldım yediklerim bebeğe mi gidiyo acepguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…