2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç pilav yiyemiyorum kafamçokkarıştıilk başlarda bi tiksindim ıyyy çok fena-tatlicadiarzu-

hamilelikten sonra tiksindğimiz herşeye geri dönebiliyormuşuzz bende tatlıdan tiksindim tatalı bişey yiyemiyorum ağzımın içi iğrenç oluyor demir yalamış gibi ki tatlıyı o kadar çok yerdim kiii

bende zeytin ,salçalı makarna bazı geceliklerimi giyemiyorum miğdem bulanıyor görünce:roflol:

yiyecekelrden tiksinildiğini duydum ve yaşadım ama kıyafetten hiç duymamaıştım ama herşeyi insan yaşayarak görüyorrr aşer meyide ben psikolojik diyordum başıma gelince anladım ama gecelikten tiksinmek enteresan :)

sorma canım ya gerçekten başkası deseydi gülerdim abartıyor derdim ama gerçekten öyle görsem bile tuhaf ouyorum bulantılarım varken oldu ıııııııııığğğğğğğğğğğğğğğğğ

çok şükür canım ikimizde iyiz send iyindir bebişinle inşallah :)

çok şükür canım bizde iyiyiz.
yumruk büyüklüğünde olduk işte kaydirigubbakcemile2
artıkın cuma cinsiyeti içün gidicez. ama randevuyu erkene mi çeksem die düşünmüyor deilim sempatiksalakcinni

benimde daha 10 gün var doktora gitmeme ama bebeğimi çok özledim cinsiyetide mrk ediyorum erken mi gitsem acep:uhm:

iyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Çok şükür bronşiti atlattım ya, ufak şeyler bizi yıkamaz kızımla teyzesi. İyiyiz şükür..

bi yaz gelse bende deli gibi yaz meyvelerini yemek istiyoruumcokacimcoook

Evet yaaa, hormonsuz sebze meyve çıksa sade onları yicem. Az kaldı, şanslıyız en güzel zamanda hamilelik geçiriyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…