2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür bitanem bizde iyiyiz.
yannız hamişlik beni güzelleştirmedi ya mafoldumben
sivilcem oldu bikaçtane üüüüü

Sivilce miiiiiiiiiii, senin kızın olur bak demişti dersin. Valla ben bu hurafeye çok inanıyorum. Aynı ben de sivilcelendim. Kız annesi böyle oluyormuş. Allah hayırlısını versin tabii:hulya:

ayyyy aç bırakma onuuu. teyzesi kurban olur onaa opuyorumnanaktan
yicen tabi...
benim de iştahım maşallah düzene girdi artık.
hatta fazlalaşmaya başlıyor
önceden eşimle yemege gittiğimizde aynı yicekten ikimiz de sölerdik. ben bitiremez kalanını eşime verirdim. geçenlerde gittik. adam yedi bitirdi benim kalanını ona vermemi beklio
dedim yohhh yiyecem cokacimcoook
ecük oburluk başladı :lepi:

yaa ben ancak 2 kilo falan CADIARZUaldım yediklerim bebeğe mi gidiyo acepguclubacismile

Yavrucum sen temizlik yapmaktan et tutmuyosun kisengözlerimebaksanab Halı silmek diye sen yazmıştın sanırım. Biraz daha temkinli ol. Ay kimse senin kusuruna bakmaz. Ağır iş yapma canım yaa. Yazık değil mi canınaklava:

kızlşar kilo dedinizde vallahi ben dana gibi oldum 63 ile başladım 70 kg oldumakannehir

Sivilce miiiiiiiiiii, senin kızın olur bak demişti dersin. Valla ben bu hurafeye çok inanıyorum. Aynı ben de sivilcelendim. Kız annesi böyle oluyormuş. Allah hayırlısını versin tabii:hulya:

anuuuwwww hayırlısı olsun bakalım
ama nebilim güzelleşirim die beklerken çikinleştim. bu pek hoş olmadı doorusu lmaz:
4 günüm kaldı. offf geçermi bu 4 günnnn boshayallersmile

selam çıtır annelera.s.

hoşgeldin mopsy cimm...
nasılsınız bakalım?

sivilce hiç eksik olmuyo ki bende de çıkıyo hepkaydirigubbakcemile2

mende deee... gel sivilce gardeş olalım :roflol: ayyy ne irencim hee aklinialirimsmile
sende inanionmu hamilelikte sivilcesi olanın kızı olur sözüne??

sivilce hiç eksik olmuyo ki bende de çıkıyo hepkaydirigubbakcemile2

siz sivilceden şikayetcisiniz bende dudağımda kocaman bir uçuk çıktı sanki dudağıma silikon yaptırmışım gibi şiş ağzımı kapatamıyorum bile dışarıda herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum utanıyorummmmmmmmm :kedihaoldumsmile

ayy geçmiş olsun canım benim...
bebişinin cinsiyeti bellimiydi senin tatlım?

selam çıtır annelera.s.

Canımcım hoşgeldin....

Yicez tabii, iki canlıyız biz. Valla eşimde tabağıma göz dikse de bakıyo ki yiyorum ohh yarasın bi daha söyleyim diyo.

kızlşar kilo dedinizde vallahi ben dana gibi oldum 63 ile başladım 70 kg oldumakannehir

Aman da topalak arkadaşım, aynı hep öyle demek. Ay napalım işte. Veririz inşallah...

ama kirliydisempatiksalakcinni çok yormuyom kendimi biraz biraz yapıyom klava:

ama kirliydisempatiksalakcinni çok yormuyom kendimi biraz biraz yapıyom klava:

Ah canım yaaa, insan dayanamayıp yapıyor. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ben de hep yer siliyorum elle. Ama karnım yere sürtünüyo artık fazla detaylı yapmıycam. Allah esirgesin yavruları.

aslında inanmak istiyom çünlü kızım olsun istiyorum hcg 86 çin takvimi de kız diyo bakalım hayırlısıCADIARZU

selam kızlaaarrr
bulantı ve kusmaya veda ettim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
2 gündür de sokağa çıkabildim
haftasonu güzel havanın tadını ve 2 aydır dışarı çıkamamanın acısını çıkardım
darısı tüm anne adaylarının başınaaa

cinsiyet öğrenen tüm annişleri kutluyorum
inşallah 2 hafta sonra ben de öğreneceğim ( amin)

iştahım da çok arttı yalnız
sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
6 ay sonra top gibi olurum heraldeeee

kızlar benim bulantılarım devam ediyo maalesef bişey yiyemıyorum ve bebişten benim stoklardan
beslendiği için vitaminsiz kalıyorum sanırım ya ne yapmam lazım

sabah kalkınca dişlerim kanıyo güçten düştüm dudaklarım çatlıyo ve en önemlisi çok unutkan olmaya
başladım neler yiyim napiyim bişey söyleyin Allah aşkına akşamları pek bulantım olmuyo evde iyi
besleniyorum ama gün içinde hep aç kalıyorum mafoldumben mafoldumben

aslında inanmak istiyom çünlü kızım olsun istiyorum hcg 86 çin takvimi de kız diyo bakalım hayırlısıCADIARZU

ben tarama testi yaptırmadım...
ama çin takvimi rus takvimi 49 lu test ve hamileyiz.biz deki testlerin hepsi kız çıkmıştı...
rabbim gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…