çok şükür bitanem bizde iyiyiz.
yannız hamişlik beni güzelleştirmedi ya mafoldumben
sivilcem oldu bikaçtaneüüüüü
çok şükür bitanem bizde iyiyiz.
yannız hamişlik beni güzelleştirmedi ya mafoldumben
sivilcem oldu bikaçtaneüüüüü
Kız ben yakında yarım dünya olucam sanırım Tubişsempatiksalakcinni
59la hamile kaldım, şimdi 64üm. 5 kilo çok almışsın daha en başta dediler bugün okulda. Ama dinleyen kim, eve geldim yine yedim. Ay aç mı kalalım teyzesi:hulya:
yaa ben ancak 2 kilo falan CADIARZUaldım yediklerim bebeğe mi gidiyo acepguclubacismile
Sivilce miiiiiiiiiii, senin kızın olur bak demişti dersin. Valla ben bu hurafeye çok inanıyorum. Aynı ben de sivilcelendim. Kız annesi böyle oluyormuş. Allah hayırlısını versin tabii:hulya:
selam çıtır annelera.s.
sivilce hiç eksik olmuyo ki bende de çıkıyo hepkaydirigubbakcemile2
kızlşar kilo dedinizde vallahi ben dana gibi oldum 63 ile başladım 70 kg oldumakannehir
sivilce hiç eksik olmuyo ki bende de çıkıyo hepkaydirigubbakcemile2
siz sivilceden şikayetcisiniz bende dudağımda kocaman bir uçuk çıktı sanki dudağıma silikon yaptırmışım gibi şiş ağzımı kapatamıyorum bile dışarıda herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum utanıyorummmmmmmmm :kedihaoldumsmile
:roflol: maşallah bebişe iyi bakion annesiii
bende 2 kilo 800 gr almışım 3 ayda. ama başlarda çok kilo vermiştim...
selam çıtır annelera.s.
ayyyy aç bırakma onuuu. teyzesi kurban olur onaa opuyorumnanaktan
yicen tabi...
benim de iştahım maşallah düzene girdi artık.
hatta fazlalaşmaya başlıyor
önceden eşimle yemege gittiğimizde aynı yicekten ikimiz de sölerdik. ben bitiremez kalanını eşime verirdim. geçenlerde gittik. adam yedi bitirdi benim kalanını ona vermemi beklio
dedim yohhh yiyecem cokacimcoook
ecük oburluk başladı :lepi:
kızlşar kilo dedinizde vallahi ben dana gibi oldum 63 ile başladım 70 kg oldumakannehir
ayy geçmiş olsun canım benim...
bebişinin cinsiyeti bellimiydi senin tatlım?
Yavrucum sen temizlik yapmaktan et tutmuyosun kisengözlerimebaksanab Halı silmek diye sen yazmıştın sanırım. Biraz daha temkinli ol. Ay kimse senin kusuruna bakmaz. Ağır iş yapma canım yaa. Yazık değil mi canınaklava:
teşekkürler allah size göstermesin cinsiyeti belli değil ama cumaya doktara gidecem belki gösterir bu sefer
ama kirliydisempatiksalakcinni çok yormuyom kendimi biraz biraz yapıyomklava:
anuuuwwww hayırlısı olsun bakalım
ama nebilim güzelleşirim die beklerken çikinleştim. bu pek hoş olmadı doorusulmaz:
4 günüm kaldı. offf geçermi bu 4 günnnn boshayallersmile
hoşgeldin mopsy cimm...
nasılsınız bakalım?
mende deee... gel sivilce gardeş olalım :roflol: ayyy ne irencim hee aklinialirimsmile
sende inanionmu hamilelikte sivilcesi olanın kızı olur sözüne??
aslında inanmak istiyom çünlü kızım olsun istiyorum hcg 86 çin takvimi de kız diyo bakalım hayırlısıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?