2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar maşallah görüşmeyeli almış başını gitmiş burası ya.oku oku bitcek gibi değil valla.ama sitede bi problem var hala kağnı gibi çalışıyo resmen.ayrıca isimlerde görünmüyo ya

kaç haftalıksın sen canım 15 oldunmu

15+2 olduk teyzesi

:1shok:helal olsun kız ii sabrediyosun maşallah

övünmek gibi olmasın sabrediyorum
kızım nediyon delirecem

anam bizde tık yokkaydirigubbakcemile2geçen hafta ben griptim bu hafta kocam gripti turkbayragi

benim eh işte annemlere gittim 20 gün kaldım bir geldim delirmişim

fena değil:lepi: seninkaydirigubbakcemile3

benim eşim çok korkuyor sanki çocuğu o taşıyor

AYY ÇOK ÖZÜR DİLERİM KIZLAR bilmiyorumkismile

önemli değiiiil canımmmmmmmmm

ya arkadaşlar bu arada geçen yazılarda okuduğum kadarıyla tiroidle ilgili konu geçmiş.acaba bu hamilelikte tsh kaç olmalı.bendede çıktı bu illet hamilelikten önce yoktu.2.26 çıktı doktor sınırı geçmiş dedi bana ve levtron verdi günde bi tane alıyodum sonraki ay ölçüm yappıldı bu seferde çok düştüş dedi doktor 1.15 falandı.doktor hamilelikte biz 1.5 olmasını istiyoruz dedi bana şuan çeyrek alıyorum hapı.bakalım çarşamba ölçüm yapılcak nasıl çıkıcak.ama bana sanki doktor abartıyo gibi geldi çıkanların epey yüksek bana göre.fikri olan varsa söylesin sevinirim

vallabiz bu hafta resmen çizmeyi aştık :kedi: tam 3 kere şooldu :kedi: :kedi: şoolunca şooluyo yani
bizim hiç suçumuz yok :kedi: :kedi: :kedi:

aynen canım annemlerdeydim adam gitmiş ben öyle geldiğim gün 2 kere ersi günde sonra 3gün ara

merhaba kızlarr geçmişin hepsini okuyamadım ama hepimizin keyfi yerinde çok şükür
nasipse oğluşumla yarın dönüyoruz bingöle kocişimi çok özledim :asigim:
biz zati ilişki durumuna hiç ara vermemiştik ilk zamanlarda doktoruma sormuştum kanama lekelenme olmadığı sürece sorun olmaz demişti delikafadulden yarın döndüğümdede kıyamet kopar 15 gün ayrı kaldık çünküm bilmiyorumkismile

ay-she Allahtan iştahın yok kız, iştahın da olsa adamı yicekmişsin desenedelikafadulden
Bende zaten yara var kızlar içerde, kocanın rica minnet etmesiyle zor bela arada oluyo ama canım yanıyo falan, hiç istemiyom anlicanız. Bi de kocacım anlarsa süpper olacak...

anam valla hiç sevişemicem inan olsun karnım kıpır kıpır bide çocuğu ürkütmeyelim iyice dellenmesin evladımsositososito

anam ben adama yalvarıyorum hadi hadi diye oda neyine güveniyon kocaman karnın nan diyor

bana diyor geçici birsüreliğine birini bulamk gerekiyor diyoklava: hem sana hem bana faydası olur
kocana acı da sen bul diyorklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…