memeler büyüdü yaa çok hoş oldu kociş bayılıyo:kedi:lülülülülülü
maşallah maşallah ne diyelimm vallahı ben doktordan yasaklıyım ama kaçamak yaptık hertesi gün kahverengi bi akıntı gelince kjorktuk ogündürde tık yok :)
ay kızlar ilk kez cuma günü doktor alttan bakmadı
yükledim canım şimdi bak bakalım kaydirigubbakcemile2
yükledim canım şimdi bak bakalım kaydirigubbakcemile2
ay kızlar ilk kez cuma günü doktor alttan bakmadı
sen istekli olduğunu gösterme o yavaş yavaş yanaşır çaktırmaaaaaabilmiyorumkismile
maşallah sizin performansınız süper. ben kocamı guiness rekorler kitabına girmek için hazırlıyorum. 4 ay oldu neredeyse bizde tık yok. rekor kıracam sayende diyor. ne yapıyım yaaa ilk aylar korkuyordum. düşük tehlikem yoktu ama yine de korkuyorduk. öyle böyle bu zamana kadar geldik. ama bir güzellik yaparım belki yakında...:kedi::kedi::kedi:
Vallahi maşallah kocana Allah peygamber sabrı vermiş :roflol: daha fazla uzatma arayı derim adama da yazık ya :teytey:
kızlar accayip acıktım bebişimle yemek yiyoruz
maşallah sizin performansınız süper. ben kocamı guiness rekorler kitabına girmek için hazırlıyorum. 4 ay oldu neredeyse bizde tık yok. rekor kıracam sayende diyor. ne yapıyım yaaa ilk aylar korkuyordum. düşük tehlikem yoktu ama yine de korkuyorduk. öyle böyle bu zamana kadar geldik. ama bir güzellik yaparım belki yakında...:kedi::kedi::kedi:
slm kızlarrr nabeerrr???
ben haftasonu girmedim nete daha şimdi girebildim ince mevzular dönüyorrr:lepi::lepi:
valla bize ilk günden beri doktor yasaklamamıştı ilişkiyi biz nerdeyse hergün yapıozzŞenizŞeniz hamileliktenmi ne hormonlarım acaip çalışıooodelikafaduldendelikafadulden valla zaten göbüşler büyüdükçe iice rahatsız olucaz şimdiden keyfini çıkarıyorummhihoyyyt:sm_cool::teytey:
kızlar accayip acıktım bebişimle yemek yiyoruz
Cnım benim tshım ilk 3 ayda 0,1 di doktor ilaca gerek duymadı ve aylık takibe aldı sadece,bu ay 0,35 çıktı biraz yükselmiş,yine takipteyim sadece iyotlu tuz yememeye özen gösteriorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?