2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memeler büyüdü yaa çok hoş oldu kociş bayılıyo:kedi:lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşimde diyo şimdi ilerki aylardan bunlardan süt gelince mıncırılmaz bunlar ya diyo
sinir ediyo beni klava: cıxz cıx cıx bak bide utandım şidmi ha :kedi: :kedi:

maşallah maşallah ne diyelimm vallahı ben doktordan yasaklıyım ama kaçamak yaptık hertesi gün kahverengi bi akıntı gelince kjorktuk ogündürde tık yok :)

hee bizimde vardı öyle kanamam oluyodu 1-2 haftadır kesildi gibi oldu bizde
sahalara geri döndük sempatiksalakcinni

ay kızlar ilk kez cuma günü doktor alttan bakmadı

canım nası yani hep alttan mı bakıyolardı
9. haftadan beri alttan bakmadılar bana hiç sadece kanamam oldugu zaman
kana baktılar miktarına o kadar

tubişim ben baktım süpersin elbisede almışssın çok güzel yakışmış
bende alacam elbiseyi çok seviyorum ben ya bakalım kocacımla bir çıkabilsem dışarı

maşallah sizin performansınız süper. ben kocamı guiness rekorler kitabına girmek için hazırlıyorum. 4 ay oldu neredeyse bizde tık yok. rekor kıracam sayende diyor. ne yapıyım yaaa ilk aylar korkuyordum. düşük tehlikem yoktu ama yine de korkuyorduk. öyle böyle bu zamana kadar geldik. ama bir güzellik yaparım belki yakında...:kedi::kedi::kedi:

valla bende bilmiyorum..iki doktora gidiyorum ben ikiside hep alttan bakıyodu bu sefer biri fikrini değiştirmiş göbüşten baktı:)

slm kızlarrr nabeerrr???
ben haftasonu girmedim nete daha şimdi girebildim ince mevzular dönüyorrr:lepi::lepi:
valla bize ilk günden beri doktor yasaklamamıştı ilişkiyi biz nerdeyse hergün yapıozzŞenizŞeniz hamileliktenmi ne hormonlarım acaip çalışıooodelikafaduldendelikafadulden valla zaten göbüşler büyüdükçe iice rahatsız olucaz şimdiden keyfini çıkarıyorummhihoyyyt:sm_cool::teytey:

Vallahi maşallah kocana Allah peygamber sabrı vermiş :roflol: daha fazla uzatma arayı derim adama da yazık ya :teytey:

kızlaaar bu arada ben bebişlerimi hissetmeye başladım yani galiba hissettiğim şeyler bebişkolarımmm:):) böle kasıklarımda kıpırdanıyorlar :) erken mi hissetmek için??

ayy acı kocişine Mestitosh adamcaz düz duvara tırmanıyodur şincik aklinialirimsmile

oh maşallah hayır sizde bir değil iki bebiş var yani tebrik ediyorum bişey diyemıyorum tü tü tü maşallah :lepi: kaydirigubbakcemile3

kızlar accayip acıktım bebişimle yemek yiyoruz

afiyet olsun canım ıkınızede :)

gerçekten adam amma sabırlıymış maaşallah de kız popusu kaşıyıver admın akşam eve gelince

ne sabırlıymış
biz 3gün vermedik adam yedek baksam iyi olur diyor

Cnım benim tshım ilk 3 ayda 0,1 di doktor ilaca gerek duymadı ve aylık takibe aldı sadece,bu ay 0,35 çıktı biraz yükselmiş,yine takipteyim sadece iyotlu tuz yememeye özen gösteriorum

seninki bana göre düşükmüş canm ya.peki doktor sana normalde kaçolmasıyla ilgili bişey dedidmi.bide hamilelikten önce varmıydı tiroid sorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…