vallabiz bu hafta resmen çizmeyi aştık :kedi: tam 3 kere şooldu :kedi: :kedi: şoolunca şooluyo yani
bizim hiç suçumuz yok :kedi: :kedi: :kedi:
anam valla hiç sevişemicem inan olsun karnım kıpır kıpır bide çocuğu ürkütmeyelim iyice dellenmesin evladımsositososito
hahahahhahahaha ay nasıl gülüyom burda
vay anam ateşli gecelerin hatunukaydirigubbakcemile3
göbüşler büyümeye başlayınca zor oluyo dimisempatiksalakcinni
aynen canım annemlerdeydim adam gitmiş ben öyle geldiğim gün 2 kere ersi günde sonra 3gün ara
ay-she Allahtan iştahın yok kız, iştahın da olsa adamı yicekmişsin desenedelikafadulden
Bende zaten yara var kızlar içerde, kocanın rica minnet etmesiyle zor bela arada oluyo ama canım yanıyo falan, hiç istemiyom anlicanız. Bi de kocacım anlarsa süpper olacak...
benim zati büyüktü şimdi simenter ineklere döndüm
eşim diyor birini çocuk emer birini satarız diyor
eee tubiloshh senin resmini bekliyorum henüz yüklemedin galiba..
ya arkadaşlar bu arada geçen yazılarda okuduğum kadarıyla tiroidle ilgili konu geçmiş.acaba bu hamilelikte tsh kaç olmalı.bendede çıktı bu illet hamilelikten önce yoktu.2.26 çıktı doktor sınırı geçmiş dedi bana ve levtron verdi günde bi tane alıyodum sonraki ay ölçüm yappıldı bu seferde çok düştüş dedi doktor 1.15 falandı.doktor hamilelikte biz 1.5 olmasını istiyoruz dedi bana şuan çeyrek alıyorum hapı.bakalım çarşamba ölçüm yapılcak nasıl çıkıcak.ama bana sanki doktor abartıyo gibi geldi çıkanların epey yüksek bana göre.fikri olan varsa söylesin sevinirim
öle valla aklinialirimsmile
hamile kalmadan önce pek iyiydik güzeldik bebiş daha dünyaya gelmeden rankli gecelerimizi aldı götürdü sıpa sempatiksalakcinni :CüvCüv:
biraz nefessiz kalınıyo evet aklinialirimsmile höh yani ayrıntıyada girim bari ayıp bana
aynen bizimde öle oldu hehe ben anenmeler gitmiştim kız o zmana noluyo daha bi alevli mi oluyo nee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bulantım geçio şaapinca :kedi: kaydirigubbakcemile3 dermişim
ama yasak koydu eşim pazar günü bundan sonra 2 haftada bi kere diyo hıı evt tabi
diyorum ama içimden diyorum ben senin gazozuna uyku ilacı atarım hayır uyumuş erkekde
işe yaramaz ki yani kaydirigubbakcemile3 gazozuna başka ilaçlardan mı atarım bi yolunu bulurum yaa malum bu göbüşle hangi geceliği giysem ya sevimli olurum ya itici seksü olamam asla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
satmakmı biri bebeşin biri kocanın olur koy kenara :)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?