2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallabiz bu hafta resmen çizmeyi aştık :kedi: tam 3 kere şooldu :kedi: :kedi: şoolunca şooluyo yani
bizim hiç suçumuz yok :kedi: :kedi: :kedi:

maşallah maşallah ne diyelimm vallahı ben doktordan yasaklıyım ama kaçamak yaptık hertesi gün kahverengi bi akıntı gelince kjorktuk ogündürde tık yok :)

kızlar göbüşümü ve kendimi çektim göbüş topiğine eklicem ama hemen 5 dk da kaldırıcam.
eşim görse kızar kaydirigubbakcemile
ayden bekliom sizi oraya olumunekankayizsmile

anam valla hiç sevişemicem inan olsun karnım kıpır kıpır bide çocuğu ürkütmeyelim iyice dellenmesin evladımsositososito

çocuk biraz büyüyünce burda olmadık şeyler olur diyecek hemen çıksamda kurtulsam dürtülmekten bir hal oldum diyecek
yazık yavrumm gııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

abbowwww kızlar size ne oldu yaaa iki dakika derse gittim geldim maşallah kaynatmışsınız fan fini finfon...

vay anam ateşli gecelerin hatunukaydirigubbakcemile3

öle valla aklinialirimsmile
hamile kalmadan önce pek iyiydik güzeldik bebiş daha dünyaya gelmeden rankli gecelerimizi aldı götürdü sıpa sempatiksalakcinni :CüvCüv:

göbüşler büyümeye başlayınca zor oluyo dimisempatiksalakcinni

biraz nefessiz kalınıyo evet aklinialirimsmile höh yani ayrıntıyada girim bari ayıp bana

aynen canım annemlerdeydim adam gitmiş ben öyle geldiğim gün 2 kere ersi günde sonra 3gün ara

aynen bizimde öle oldu hehe ben anenmeler gitmiştim kız o zmana noluyo daha bi alevli mi oluyo nee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bulantım geçio şaapinca :kedi: kaydirigubbakcemile3 dermişim

ama yasak koydu eşim pazar günü bundan sonra 2 haftada bi kere diyo hıı evt tabi
diyorum ama içimden diyorum ben senin gazozuna uyku ilacı atarım hayır uyumuş erkekde
işe yaramaz ki yani kaydirigubbakcemile3 gazozuna başka ilaçlardan mı atarım bi yolunu bulurum yaa malum bu göbüşle hangi geceliği giysem ya sevimli olurum ya itici seksü olamam asla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cnım benim tshım ilk 3 ayda 0,1 di doktor ilaca gerek duymadı ve aylık takibe aldı sadece,bu ay 0,35 çıktı biraz yükselmiş,yine takipteyim sadece iyotlu tuz yememeye özen gösteriorum

sen istekli olduğunu gösterme o yavaş yavaş yanaşır çaktırmaaaaaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…