2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar ben kaçar.... size iyi sohbetler. benim mesai bitti bugünlük. anca hazırlanıp servise yetişirim. hepinize kocaman öpücükler. akşam yemek falan sonrasında kocamdan fırsat bulursam girerim yine. öpüldünüz opuyorumnanaktan

güle güle ii bak kendineee

Ben hamiş kıyafeti çok aldım kızlar çalıştığım için çeşit çeşit giymek gerekiyor. 3 hamile pantolonu bi tane hamile kot pantolonu. Bikaçtane de gömlek tunik tarzı aldım. Yakında da elbise alıcam inşallah...

ben almadım ama alcam

Bende almadım.Sadece pantolanlarımın kenarlarına rengine göre penye kumaş koydurdum rahat bir şekilde onları giyiyorum.Sonra o penye parçalar alınıyor pantolon eski haline geliyor.Bu şekilde 2 ay daha idare edebilirm herhalde.Çünki şimdiden hamile pantolonu giymek istemiyorum.Zaten hepsi çok büyükler...

çalışınca zor olur ya hergün ne giyecen biz evdeyiz eşortmanla dolaşıyoruz rahatız yani ama bende dışarı çıkarken rahat giyinmek için alacam
fısat yok eşim sürekli mesaide yanlızda çıkmak istemiyoum eşim benden daha zevkli

hamiş kıyafeti aldınızmı hiç

ben hiç almadım elbiselerim vardı onları giyiyorum şimdi :) tam mevsim dönüşü bi de adanaya hemen yaz gelio şurda 1 ay var 1 ay kadar daha idare edip tam yazlık bişiler alırım diorum:CüvCüv:
ben de bişi sorim ayakkabıalıcam da babet ayak numaramdan 1 numara büyük alim diorum doğru mu yaparım bilmiorum nedersiniz??????

haklısın canım onlar daha sonra ama ayarlana biliyor galiba o pontolonlar bildiğim kadarıyla:uhm:

seninki bana göre düşükmüş canm ya.peki doktor sana normalde kaçolmasıyla ilgili bişey dedidmi.bide hamilelikten önce varmıydı tiroid sorunun

yok canım normal değerle ilgili bişi demedi ama düşük olması yüksek olmasından daha iyi dedi sadece,,hamilelikten önce yoktu canım sonradan oldu sanırım...

bende onu düşünüyorum canım ya bi numara büyük alırız galiba şişerse ayaklarımız benim şimdiki babetlerim sıkıyor alacam en önemli şey ayakkabı

merhaba anneler..a.s.
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..alkisalkisalkis
Gebelik haftamız doktora göre 16+3 olmuş..:lepi:
Kilomda hiçbir değişiklik yok hamile kaldım kalalı aynı..
veee............cinsiyeti de öğrendik...
ben burada hep kız diyordum hatta size sol yumurtalık olursa kız, yumurtlamadan önce ilişki olursa kız falan diyordum(internette öyle diyordu)
bütün bu cinsiyet takvimlerinin hepsi fasa fisoymuş...kaydirigubbakcemile
Tutsa bende tutardı..opuyorumnanaktan
evet kızlar oğlum olacak...gamyoncuiremsu
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..:sm_cool:

canım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,darısı öğrenmeyenlerin başına ve başıma:)))

Hayırlı ve herşey gönlünce olsun.Çok sevindim...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…