evet kızlar ben kaçar.... size iyi sohbetler. benim mesai bitti bugünlük. anca hazırlanıp servise yetişirim. hepinize kocaman öpücükler. akşam yemek falan sonrasında kocamdan fırsat bulursam girerim yine. öpüldünüz opuyorumnanaktan
hadi ben kaçtım güzeller
evet kızlar ben kaçar.... size iyi sohbetler. benim mesai bitti bugünlük. anca hazırlanıp servise yetişirim. hepinize kocaman öpücükler. akşam yemek falan sonrasında kocamdan fırsat bulursam girerim yine. öpüldünüz opuyorumnanaktan
hamiş kıyafeti aldınızmı hiç
ben almadım ama alcam
Bende almadım.Sadece pantolanlarımın kenarlarına rengine göre penye kumaş koydurdum rahat bir şekilde onları giyiyorum.Sonra o penye parçalar alınıyor pantolon eski haline geliyor.Bu şekilde 2 ay daha idare edebilirm herhalde.Çünki şimdiden hamile pantolonu giymek istemiyorum.Zaten hepsi çok büyükler...
seninki bana göre düşükmüş canm ya.peki doktor sana normalde kaçolmasıyla ilgili bişey dedidmi.bide hamilelikten önce varmıydı tiroid sorunun
ben hiç almadım elbiselerim vardı onları giyiyorum şimdi :) tam mevsim dönüşü bi de adanaya hemen yaz gelio şurda 1 ay var 1 ay kadar daha idare edip tam yazlık bişiler alırım diorum:CüvCüv:
ben de bişi sorim ayakkabıalıcam da babet ayak numaramdan 1 numara büyük alim diorum doğru mu yaparım bilmiorum nedersiniz??????
merhaba anneler..
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..
Gebelik haftamız doktora göre 16+3 olmuş..
Kilomda hiçbir değişiklik yok hamile kaldım kalalı aynı..
veee............cinsiyeti de öğrendik...
ben burada hep kız diyordum hatta size sol yumurtalık olursa kız, yumurtlamadan önce ilişki olursa kız falan diyordum(internette öyle diyordu)
bütün bu cinsiyet takvimlerinin hepsi fasa fisoymuş...
Tutsa bende tutardı..
evet kızlar oğlum olacak...
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..
merhaba anneler..
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..
Gebelik haftamız doktora göre 16+3 olmuş..
Kilomda hiçbir değişiklik yok hamile kaldım kalalı aynı..
veee............cinsiyeti de öğrendik...
ben burada hep kız diyordum hatta size sol yumurtalık olursa kız, yumurtlamadan önce ilişki olursa kız falan diyordum(internette öyle diyordu)
bütün bu cinsiyet takvimlerinin hepsi fasa fisoymuş...
Tutsa bende tutardı..
evet kızlar oğlum olacak...
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..
anladım pınarcım çok sağol.Allah şifa versin hepimzie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?