kızlar şu ikili testte hcg mi bişey değeri vardı ya ona göre kız erkek diyodunuz 59 nedir bilin bakalım:)
evet cnm bebk için oldukça zararlı bebğin zeka gelişimi bu hormona bağlıymış.umarım sağlıklı güzel bebişlerimiz olur.geçmiş olsun cnm:Saruboceq:
kızlar bunları okuyunca delircek gibi oluyorum ağladım ağlıycam mafoldumben doktor sizin çok normal sonuçlarınıza yüksek demiş, o halde ben bittim. hamileliğim boyunca 5.36 ya çıktı sonra 3.91, yarın yine test yaptırcam kaç çıkcak bilmiyorum. çok kötüyüm çok korkuyorum. ben çok ünlü bir profla takip ediyorum güya Metin Özata, muayenesi bile 250 tl. bitürlü dengeye sokamadı, doktorların bile para olmuş gözü. ben bu sonuçları üç doktorla paylaştım bir sıkıntı olmayacağını, yazılanların tiroid sorununu hamileliği boyunca bilmeyip tedavi olmayanlarla ilgili olduğunu söyledi. ben de rahatlamıştım ama doktorların sizin değerleriniz için söylediklerini duyunca korkularım başladı tekrar. Allahım korusun ve esirgesin, yaradana emanetiz. stresle de çok artıyor off of. bebeğin hipotiroid doğması da çok tehlikeli. neyse içinizi karartmayım kızlar.
cnm benimde 59 hurafeye göre kız ama benim oğlum olacak
ya kızlar sitede yine sorun var galiba isimler yok ...
kızlar bunları okuyunca delircek gibi oluyorum ağladım ağlıycam mafoldumben doktor sizin çok normal sonuçlarınıza yüksek demiş, o halde ben bittim. hamileliğim boyunca 5.36 ya çıktı sonra 3.91, yarın yine test yaptırcam kaç çıkcak bilmiyorum. çok kötüyüm çok korkuyorum. ben çok ünlü bir profla takip ediyorum güya Metin Özata, muayenesi bile 250 tl. bitürlü dengeye sokamadı, doktorların bile para olmuş gözü. ben bu sonuçları üç doktorla paylaştım bir sıkıntı olmayacağını, yazılanların tiroid sorununu hamileliği boyunca bilmeyip tedavi olmayanlarla ilgili olduğunu söyledi. ben de rahatlamıştım ama doktorların sizin değerleriniz için söylediklerini duyunca korkularım başladı tekrar. Allahım korusun ve esirgesin, yaradana emanetiz. stresle de çok artıyor off of. bebeğin hipotiroid doğması da çok tehlikeli. neyse içinizi karartmayım kızlar.
deme kız kaça kadar kız kaça kadar erkekmiş?bu arada nevruzda iyi oynamışsınız haaaaa:)angara havalarısempatiksalakcinni
canım dur hemen kötüyü düşünme..inşallah en kısa sürede düşer..bende bu konuda çok iyi bi profa gidiyorum ve çok ilgileniyor sağolsun ve ben ilaca başladıktan bir hafta sonra düştü şimdi 1,30 larda gidip geliyor.benim antikorda 440,00 düşün normali 34 ve ultrsaondada tespit edildi..ne ilaç alıyorsun ben euthrox kullanıyorum 50 lik...
deme kız kaça kadar kız kaça kadar erkekmiş?bu arada nevruzda iyi oynamışsınız haaaaa:)angara havalarısempatiksalakcinni
benim 48 ve o hurafe doğru çıktı ve hayırlısıyla bir oğlum olacak. 5o'nin altı erkek.
sağol canım Allah hep şifamızı versin. bende ona deliriyorum ya bir türlü doğru doza ulaştıramadı, inan 20 günde bir kan veriyorum. bu kadar emeğe neden iyi olmasın. ben de euthrox 50'lik bir de 25 in yarısını alıyorum. inşallah bu sefer sonuçlar güzel çıkar.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım,kızım olursa senin oğlana vercem:sm_cool:
amin canım hepimiz sağsalim alalım kucağımıza..canım aç karnına alıyosun dime kahvaltıdan yarım saat evvel..ben genelde hergün aynı saatte almaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?