valla canım bende bişeyler hissediyorum ama gazla karışabiliyormuş,ama banada bebişim gibi geliyor valla....senin iki tane bide daha çok hissedersin belki...bende çok istemiştim ikiz,benim ananem ikiz eşi bakalım belki ikincide olurda üçleyiveririz:)))) sağlıkla gelsin minişlerimiz canım.....
bu yaptığınız hurafe test ne anlamadım bende bakim bayanssulusmile
kızlar ne testinden bahsediyorsunuz ya ben anlamıyorum nedeğeri nerden anlaşılıyor erkeği kızı bana öyle bir test yapılmadı
bu test değer dediğiniz 2 li 3 lü testlerdemi belli oluyor
ben o testleri yaptırmadım acaba onun içinmi bilgim yok:uhm:
evet tatlım 2li testte bcg die bi değer var okaydirigubbakcemile2 sen neden yaptırmdın??
gerek duymadım doktorumda ısrar etmedi aldırmayı düşünüyormusun sorun olduğunda dedi bende hayır dedim oda ozaman gerek yok yapmamıza dedi bende yaptırmadı
merhaba arkadaşlar randevu tarihime daha 15 gün olmasına rağmen ben bugün dayanamayıp doktora gittim ultarsona girdim 15 haftalık oldu bebişim ama malesef hala cinsiyeti belli değil çoğu arkadaşın belli olmuş benimki niye belli değil çok mrk ediyorumama çok şükür sağlıklı parmağını emiyodu çok bağdaş kuruyodu bacak bacak üstüne atıyodu ha haaa kaydirigubbakcemile3 çok tatlıydı yaaa:) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :Saruboceq:
kız çocukları kendilerini saklarmış die biliorum ama:) belli olmaz tabi bana 11+6 ken erkek gibi dedi kesin değil tabi
inşallah bende kız hissediyorum ve gönlümden kız geçiyor çin takvimi rus takfimi yüzük falı vs bütün hurafelerde kızı işaret ediyor ama bilmiyorum artık nasip sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum
inş canım Allah gönlüne göre versin biz de erkek istioduk bakalım bu arada sen ikili taramanı yaptırdın mı bak arkadaşlar bi şeler yazmışlar artık doğru olabilir betadeğerine göre
selam kızlar. aleyna_83 canım free bhcg 8.21 yazmışsın ya işte o değerden bahsediyorlar. o değer 50nin altı olursa erkek üstü olursa kız oluyormuş hurafeye göre.. yani bu hurafeye göre senin oğlun olacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?