2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy inşallah cnm yaaa:)opuyorumnanaktan ikiz olucak die çoookk mutluyum ben de ikizleri çok severdim ama eşimin sülalesinde ikiz yok benim tarafımdda da yedi göbek öteede var ikiz olmaz diodum bi baktım ikiiizzzzzzzzzakannehir
evet belki iki tane diye hissedio olabilirim diyorum ama hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsiin allahımmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım ikili testte bchg hormonu değerine göre bişey..50 altındaysa erkek,üstündeysede kız diye bir hurafe.gerçi bilimsel araştırmalar falanda yapılmış ama.kiminde tutuyor kiminde tutmuyor...mesela benim 85,50 ama ilk tahmin erkek,bakalım netleşince değişçekmi....

bu yaptığınız hurafe test ne anlamadım bende bakim bayanssulusmile

canım ikili testte beta hcg diye bir değere bakıyorlar o 50'nin altındaysa erkek, 50'nin üstündeyse kız deniyor. ben cinsiyetini biliyordum sonradan değerede baktım, 48 olduğu için tuttu. sen de bi bak...

ben bugün yaptırdım 2liyi doktor yarın arar söyler bakarım gerçi benim doktorum cinsiyetini16. haftadan önce söylemiycem dedi gördü kesin bence ama napalım bekliycez

kızlar ne testinden bahsediyorsunuz ya ben anlamıyorum nedeğeri nerden anlaşılıyor erkeği kızı bana öyle bir test yapılmadı
bu test değer dediğiniz 2 li 3 lü testlerdemi belli oluyor
ben o testleri yaptırmadım acaba onun içinmi bilgim yok:uhm:

evet tatlım 2li testte bcg die bi değer var okaydirigubbakcemile2 sen neden yaptırmdın??

ben de ikili test sonucumu bekliyorum erkek gibi dedi doktor ama bakalımdoğru çıkacakmı çarşamba öğrenecen inş sonucuu

ya kızlar bi de benim int hesaplara sata göre 12+3üm ultrasonda 12+6 yım neden öle oluo cetvele hangisini yazsam şaşırdım

gerek duymadım doktorumda ısrar etmedi aldırmayı düşünüyormusun sorun olduğunda dedi bende hayır dedim oda ozaman gerek yok yapmamıza dedi bende yaptırmadı

ben de yaptırmayacaktım ama herhangi bi kalp hastalığı falan varsa ona göre doğumunda tedbir alabiliriz diyince ikna oldum artık

merhaba arkadaşlar randevu tarihime daha 15 gün olmasına rağmen ben bugün dayanamayıp doktora gittim ultarsona girdim 15 haftalık oldu bebişim ama malesef hala cinsiyeti belli değil çoğu arkadaşın belli olmuş benimki niye belli değil çok mrk ediyorum ama çok şükür sağlıklı parmağını emiyodu çok bağdaş kuruyodu bacak bacak üstüne atıyodu ha haaa kaydirigubbakcemile3 çok tatlıydı yaaa:) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :Saruboceq:

kız çocukları kendilerini saklarmış die biliorum ama:) belli olmaz tabi bana 11+6 ken erkek gibi dedi kesin değil tabi

kız çocukları kendilerini saklarmış die biliorum ama:) belli olmaz tabi bana 11+6 ken erkek gibi dedi kesin değil tabi

inşallah bende kız hissediyorum ve gönlümden kız geçiyor çin takvimi rus takfimi yüzük falı vs bütün hurafelerde kızı işaret ediyor ama bilmiyorum artık nasip sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum

inş canım Allah gönlüne göre versin biz de erkek istioduk bakalım bu arada sen ikili taramanı yaptırdın mı bak arkadaşlar bi şeler yazmışlar artık doğru olabilir betadeğerine göre

inş canım Allah gönlüne göre versin biz de erkek istioduk bakalım bu arada sen ikili taramanı yaptırdın mı bak arkadaşlar bi şeler yazmışlar artık doğru olabilir betadeğerine göre

amin canım inşallah allah herkesin kalbine göre versin ikili testi yaptırdık evt arkadaşlarda yazmışlar beta bcg felan ama ben baktım hiçbişey anlamadım beta felan yzmıyordu ben yazıyım bilen anlayan varsa cvp verirse sevinirim

free bhcg 8.21 mlu/ml 10.03.2010 : 0.28 Mom
papp-a 4107 mlu/l 10.03.2010 : 0.78
Nt 1.5 mm (crl 75.5 mm) :0.8 Mom

arkadaşlar anlayan varmı

selam kızlar. aleyna_83 canım free bhcg 8.21 yazmışsın ya işte o değerden bahsediyorlar. o değer 50nin altı olursa erkek üstü olursa kız oluyormuş hurafeye göre.. yani bu hurafeye göre senin oğlun olacakmış...

bu arada aleyna canım senin bu cetvel niye öyle görünüyor. 1hafta 5 günlük gösteriyor. onu düzelt istersen...

anladım canım tşk ederim oğluşummu olcak acaba ayy çatlıycam ne nazlı çıktı göstermedi kendini bir türlü ciciler almak istiyorum bbelli olsun cinsiyeti öyle alayım diyorum ama böyle giderse doğunca öğrenecem artık:) evt cetvelde yanlışlık var farkındayım ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…