merhaba anneler..a.s.
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..alkisalkisalkis
Gebelik haftamız doktora göre 16+3 olmuş..:lepi:
Kilomda hiçbir değişiklik yok hamile kaldım kalalı aynı..
veee............cinsiyeti de öğrendik...
ben burada hep kız diyordum hatta size sol yumurtalık olursa kız, yumurtlamadan önce ilişki olursa kız falan diyordum(internette öyle diyordu)
bütün bu cinsiyet takvimlerinin hepsi fasa fisoymuş...kaydirigubbakcemile
Tutsa bende tutardı..opuyorumnanaktan
evet kızlar oğlum olacak...gamyoncuiremsu
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..:sm_cool:
merhaba anneler..
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..
Gebelik haftamız doktora göre 16+3 olmuş..
ben burada hep kız diyordum hatta size sol yumurtalık olursa kız, yumurtlamadan önce ilişki olursa kız falan diyordum(internette öyle diyordu)
bütün bu cinsiyet takvimlerinin hepsi fasa fisoymuş...
Tutsa bende tutardı..
evet kızlar oğlum olacak...
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..
merhaba anneler..a.s.
Doktordan geliyorum 3 lü testimizi verdik perşembe sonuçları alacaz inş. iyi çıkar..alkisalkisalkis
Çok mutluyum kızlar bebeğimi gördüm, kalp atışlarını duydum, çok rahatladım..:sm_cool:
merhaba anneler..a.s.
canımmmm hayırlı uğurlu olsunnnndarısı bizim başımızaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
peki şu ikili testte bhcg değerin kaçtı o hurafe doğru mu çıktı? ayyyyyyyyy ben çoookk merak ediorum benimkilerin cinsiyetlerini yaaaaaaaaafisfisfisopuyorumnanaktan
merhaba anneler..a.s.
Ben hamiş kıyafeti çok aldım kızlar çalıştığım için çeşit çeşit giymek gerekiyor. 3 hamile pantolonu bi tane hamile kot pantolonu. Bikaçtane de gömlek tunik tarzı aldım. Yakında da elbise alıcam inşallah...
Hepinize çok teşekkürler kızlar..a.s.
İnş. öğrenmeyenler de cinsiyetini en kısa zamanda öğrenir..kaydirigubbakcemile5
En önemlisi sağlıklı olması biliyorsunuz çok pimpirikliyim; ama rahatladım çok şükür..:1hug:
Allah inş. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder..:Saruboceq:[/QUOTEa
amin cnm inş.buarada sanırım tiroidle ilgili sende msj yazmıştın yanlış hatrlamıyosam eğer benm msjı okudysan bi bilgin varsa söylersmsin cnm
Sunay, Nagihan, ay-she size de teşekkürler...Darısı başınıza öğrenmediyseniz..
Bu arada doktora eleviti sordum..İyi besleniyorsan gerek yok kilo yapar dedi..Ben yine de yazdırdım..İyi besleniyor gibiyim de acaba kullansam mı ?
ya arkadaşlar bu arada geçen yazılarda okuduğum kadarıyla tiroidle ilgili konu geçmiş.acaba bu hamilelikte tsh kaç olmalı.bendede çıktı bu illet hamilelikten önce yoktu.2.26 çıktı doktor sınırı geçmiş dedi bana ve levtron verdi günde bi tane alıyodum sonraki ay ölçüm yappıldı bu seferde çok düştüş dedi doktor 1.15 falandı.doktor hamilelikte biz 1.5 olmasını istiyoruz dedi bana şuan çeyrek alıyorum hapı.bakalım çarşamba ölçüm yapılcak nasıl çıkıcak.ama bana sanki doktor abartıyo gibi geldi çıkanların epey yüksek bana göre.fikri olan varsa söylesin sevinirim
Amin canım..
Canım ben 2 li test yaptırmadım...O yüzden bilmiyorum yani..Ama forumdakilerden bu bhcg değeri tutmayanlar var..Bir arkadaş da doktora sormuş yok öyle bir şey demiş..O da fasa fiso yani..
Ya aslında normal değerlerde çıkmış ama en sağlıklı gebelik için ve tiroitin etkilerini en aza indirmek için en iyisi 1.5-2 arası diye biliyorum..Yoksa 2.26 nın da sana zararı olmaz da herhalde doktor gebelikten ötürü daha iyi olsun diye levotiron vermiş...
canım iyi beslendiğini bebişin gelişimine bakarak mı söylüyo yani yoksa sen yediklerinin
raporunu sunmuyosun heralde çünkü banada elevit vermedi doktor.Bende ilk gidişimde
sormayı planlıyordum benimde bebeğime oh maşallah ne güzel gelişmiş diyodu doktor
acaba onun için mi gerek görmedi elevite he nedersin bu arada bende hamilleiğimden beri kilo almadım hiç verdim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?