2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne kadar heyecanlı olduğun belli olyo maşallah gözün aydııın

canımmmm hayırlı uğurlu olsunnnndarısı bizim başımızaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
peki şu ikili testte bhcg değerin kaçtı o hurafe doğru mu çıktı? ayyyyyyyyy ben çoookk merak ediorum benimkilerin cinsiyetlerini yaaaaaaaaafisfisfisopuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkürler kızlar..a.s.
İnş. öğrenmeyenler de cinsiyetini en kısa zamanda öğrenir..kaydirigubbakcemile5
En önemlisi sağlıklı olması biliyorsunuz çok pimpirikliyim; ama rahatladım çok şükür..:1hug:
Allah inş. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder..:Saruboceq:

Gözün aydın canım bir prensimiz daha ekleniyor listemizegamyoncuiremsu 3 lü testin de güzel çıkar inşallah.

ay canım gözün aydın
benimde solda bende hep kız bekliyorum bakalım ne olacak sağlıklı olsunda

Amin canım..
Canım ben 2 li test yaptırmadım...O yüzden bilmiyorum yani..Ama forumdakilerden bu bhcg değeri tutmayanlar var..Bir arkadaş da doktora sormuş yok öyle bir şey demiş..O da fasa fiso yani..

gözün aydın peny cim sağlıkla kavuşmakta nasib olur inşallah opuyorumnanaktan
inşallah bizde öğrenriiz artık :CüvCüv:

evet canım çalışınca sıkıntı çok şuan hiç alamdım varolanlar oluyor ama düğümeleri hep açık yada tay yada tunik giyim bu aralar ama havalar güzelleşince kışık tunikler ağır gelmeye başladı bu kotla üstüme bol bi bluz giysim idare ettik ama yarınnn ......

onun için bende alıcam yavaş yavaş geçiş dönemi zor ama kısa kollu alamıyorsun üşürsün uzun kollu alsan çok kısa bi dönem giyeceksin öğel böyel geçecek:CüvCüv:

kızlar ben çıkıyorum fazla oturdum zararı olmasın bebişimime akşam girerim olursanız sohbete devam ederiz canlar

Sunay, Nagihan, ay-she size de teşekkürler...Darısı başınıza öğrenmediyseniz..

Bu arada doktora eleviti sordum..ıyi besleniyorsan gerek yok kilo yapar dedi..Ben yine de yazdırdım..ıyi besleniyor gibiyim de acaba kullansam mı ?

kılzar görüşmek üzere bende kaçtım ii bakaın kendinize ve bebişlerinizeeeeeeeeeee

canım iyi beslendiğini bebişin gelişimine bakarak mı söylüyo yani yoksa sen yediklerinin
raporunu sunmuyosun heralde çünkü banada elevit vermedi doktor.Bende ilk gidişimde
sormayı planlıyordum benimde bebeğime oh maşallah ne güzel gelişmiş diyodu doktor
acaba onun için mi gerek görmedi elevite he nedersin bu arada bende hamilleiğimden beri kilo almadım hiç verdim hatta

Ya aslında normal değerlerde çıkmış ama en sağlıklı gebelik için ve tiroitin etkilerini en aza indirmek için en iyisi 1.5-2 arası diye biliyorum..Yoksa 2.26 nın da sana zararı olmaz da herhalde doktor gebelikten ötürü daha iyi olsun diye levotiron vermiş...

benimde görüntüm kıpırdamayışı yaptığım çin rus bilmemne takvimleri
artııı bildiğim duyduğum tüm hurafeler kıza işaret ediyoo ama bakalım ne çıkcak miniğim :))

Amin canım..
Canım ben 2 li test yaptırmadım...O yüzden bilmiyorum yani..Ama forumdakilerden bu bhcg değeri tutmayanlar var..Bir arkadaş da doktora sormuş yok öyle bir şey demiş..O da fasa fiso yani..

canım ben sordum dr a evet hiçç alakası yok dedi
benim 38 di erkek yani bakalım tutacakmı?
ama bütün herşey kızı gösterio bakalım

sanki bana doktor abartıyo gibi geldi işte.sonuçta gebelikte bu tarz artışlar olabilymomuş.ben ne olur ne olmaz ilacı şuan alıyorum her ayda ölçüm yapılıyo.ban bi ömür kullanabilirsin bundan sonra dedi yaaa

gelişimi normal de gelişiminden bilemez ki..Vitaminlerin tek tek şeceresini mi tutacak ben de tutmuyorum tabi.Genel olarak her şeyden yiyorsan gerek yok dedi..Yani eti, sütü, sebzeyi, meyveyi yeterince alabiliyorsan gerek yok dedi..Ben de alıyorum almasına da fazla vitamin göz çıkarmaz diye almak istiyorum ama kilo da yaparmış..Alıyım en iyisi ya içim rahat etsin...

Selam güzel anneler...
Çoook ama çok yorgunum...
Cuma akşam ısrail'e uçtum bu sabah geldim....
Allahtan bugün işe gitmiyorum.. Yattım biraz dinlendim.. Vee Aranıza geri dönüm..
Ben yokken ama da kaynatmışsınız....
Ben şimdi geçmişi bi okuyayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…