2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ağzımın tadı değişti kızlar herşey o kadar tuzlu geliyoki anlatamam ben normalde herşeyi tuzlardım şimdi tuzsuz şeyler bile tuzlu geliyo

teşekkür ederiz kızlar biz de iyiyiz çok şükür,,aynen madecim benim de ağzım da hep tuz var sanki ben de pek tuzlu yiyemiorum...kızlar siz de yememeye çalışın özellikle son aylarda çok şişiriyor..

birdahaki randevum 15 gün sonra cnm mecbur bekliycem artık göstermiyor ufaklık baksana :) ben başka bi tıp merkezine gittim 10 milyon aldılar ultrason için

ben geçen cumartesi sırf ultrason için gittim, napim dayanamadım, iyikide gitmişimkaydirigubbakcemile

arkadaşlar vucüdu su toplayan varmı? Benim şimdiden heryerim şişti. Ne yapmalıyım acaba?

benimde sabah sadece ellerim hafif şişmiş oluyo yüzüğüm girmiyo parmagıma ordan
anlıyorum bende
ama su toplamasının başka belirtisi var mıdır nedir acaba
merakta ediyorum hani

benim ağzımın tadı değişti kızlar herşey o kadar tuzlu geliyoki anlatamam ben normalde herşeyi tuzlardım şimdi tuzsuz şeyler bile tuzlu geliyo

benim ağzımın tadı zaten ilk günden beri bi türlü düzelmedi ilk başta bulantılardan dolayı heralde diyodum ama bulantım geçti hala ağzımın tadı iğrenç bende tuzlu severim dikkat ediyorum ama bazen dayanamıyorum umarım şişmeye başlamam

canım senin tickerin biraz garip duruyor dikkat ettin mi ?

biraz dikkat edicez kızlar işte...

evt canım farkettim dün akşam bir arkadaş dedi ama nasıl düzelcek bilmiyorum pekte uğraşmadım gerçi:) boşver karnımdaki büyüsünde :)

son adet tarihi söylersen düzeltiyim kodunu yazım buraya canım sende profiline yapıştırırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…