2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız
benim de canm hep ekşi istiyor karnım hep yanlamasına büyüyor herkes kız karnı diyor bakalım 3lü testte gidince cinsiyet belli olur artık

günnYDIN Cnım...
hımm ne fAYdaları varmış merak ettim.günde 1 tane tületirim çok rahat...
senin cinsiyet bellimiydi kızmı acaba??*

malesef cnm karataş hakkında bilgim yok ama şifadan şuan için memnunum

ben göbek dahil heryerime yaptırıyorum, gittiğim yerde hiçbişey olmaz diyolar...hatta sezeryandan bir gün önce gelenler bile varmış

bende heryerime yaptırıyorum .bazen kendim yapıyorum..
sezeryanden birgün önce kesin gidilir zaten...benim için asıl dikkat edilmesi gereken şey.insanların karşısına kıllı çıkmak istemem..ani bişi olur falan hazırlıksızda yakalanabilir insan ama allah korusunneyvahedigeldismile

kesinlikle katılıyorum:roflol:

Mopsycim aynen benim de gece uykularım bölük pörçük....
Sürekli uyanıyorum, ya tuvaletim gelmiş oluyor, ya da midemde gerginlik ve şişkinlik hissiyle uyanıyorum....
Bu arada ben çok rüya grmeye de başladım... Kendimi hep 8-9 aylık hamile olarak görüyorum rüyalarımda, ve ölmüş yakın akrabalarım (dedem teyzem gibi) yada çoook senelerdir görmediğim benim için önemsiz kişileri (ilkoku arkadaşlarım annemin eski komşusu falan gibi)görüyorum...
Çok garip...
Eşim de dalga geçiyor, gece yatakta çok tepiniyorsun döneniyorsun üstün (k.çın) açık kalıyo abuk sabuk rüyalar görüyorsun diyor :))

Bende ekşi yemeyle ayşe doğurma arasındaki bağlantı tuttu kızlar... İkili test sırasında doktorumuz %90 kız dedi.. Ve ben hep ekşi şeylere aşeriyordum. Portakal, ayva yeşil ekşi elma limonlimonata gibi...
Ve 32 yıldır çikolata delisi olan ben hamile kaldıktan sonra 2 lokma çikolata yiyemedim ağız tadıyla.. Her yemek isteyip yediğimde istifra ettim....

Denizbarış canım sanada sorayım aynı doktora gidiyoruz demir hapı olarak ne verdi? bana Vegaferon Fort Film Tablet 100 mg verdi prospektüsunda hamilelerin kullanımı sakıncalıdır yazıyor aklım karıştı acaba eczane mi yanlış verdi çok merak ettim dr a da ulaşamadım henüz cep telide de yok bende almadım.

Ayyy evet kızlar yaa şu kıl tüy işleri ciddi sorun.. Ama ben şimdilik sıkıntı yaşamıyorum.. Sir ağda yaptırıyorum tertemiz 1 ay kadar gidiyor...
Doğuma kadar da birçok arkadaşım gittiler ve hiçbir sorun yaşamadılar...
Haileliğin ilerleyen dönemlerinde ağdayı daha ufak ufak sürüp çekiyorlar, böylece acı da daha azalıyor, ani kasılmalar da olmuyormuş...

Canım, ben hamileliğin başından beri kulanıyordum zaten ferrosanol duodenal diye bir ilaç. Folik asit kullanıyormusun dadi, bitmek üzere dedim, bir de demir kullanıyorum dedim hangisi dedi bende söyledim... folik asiti kesebilirsin demirede devam et dedi bana...
Ayrıca elevit ve flor yazdı...
Cep teli bende de yok, hastaneyi arayı ulaşmaya çalış tatlım...

Pınarcım buradamısın tatlım, bak suray ne soruyor.. Meltem hanım sana demir ilacı ne yazdı??
Prospektüse bakmışmıydın??
Ben ferro sanol kullanıyordum daha nce diye bana devam et demişti ama vegeferonu bilmiyorum...

ben göbek dahil heryerime yaptırıyorum, gittiğim yerde hiçbişey olmaz diyolar...hatta sezeryandan bir gün önce gelenler bile varmış

altrarafa ağda yaptırmakta sorun yok ama göbeğe ağda yaptırmayı doğru bulmuyo doktorlar genelde

merhaba kızlarr şu rüya işine bende çok takıldım yaa her gece saçma sapan şeyler görüp duruom :uhm: bide bi kasvet bi uyuzluk var üstümdeki anlatamam
bende ne tatlı yiyorum nede ekşi canım sürekli tuzlu acılı baharatlı bişiler yemek istiyo turşunun kokusundan bide tatlıdan acayip midem bulanıyo

deniz barış bende aynen okadar çok rüya görüyorum ki hemde saçma sapan alakasız şeyler.mesela dün gece eşim trt 1 de konuktukaydirigubbakcemile3.ya daha neler neler çok komık yani....dediğin gibi benim için önemsiz sohbetim muhabbetim bile olmayan insanları rüyamda görüyorum devamlı.....kaydirigubbakcemile3

Canım bende folik asit kullanıyordum onu bırakabilirsin dedi eleviti kullanmamı önerdi ayrıca bu demir ilacı ile diş kanamalarına karşı da bir ilaç verdi. onlar neyse de demir ilacı kafama takıldı. Ben yine ulaşmaya çalışayım canım sağol.

günaydın canlaaaarr :)
nasılsınız bakalım??
biz de yeni uyandık. gerçi kahvaltıdan sonra geri yatmıştık zemuszemus
ayy hava çok güzel bugün. yemyeşil çimenlerde, kocaman ormanlarda temiz havayı içime çeke çeke gezmek dolaşmak istiyorum. 3-4 aydır evde kapalıyım. inşallah artık kapalı kalmam gerekmeyecek :)

günaydın kızlar :)

dışarıda çok güzel bir hava var :)
biraz gücümü toplarsam yürüyüşe çıkacağım
artık yürüyüşlere başlamanın zamanı geldi..

günaydın kızlar :)

dışarıda çok güzel bir hava var :)
biraz gücümü toplarsam yürüyüşe çıkacağım
artık yürüyüşlere başlamanın zamanı geldi..

hoşgelmişsiniiiizzzz buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün güzel anniş ve minik bebişş :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…