günaydın kızlar,
ben de limona çok düşkünüm canım, biraz mide asidine neden olabilir. onun dışında faydaları ise saymakla bitmiyor. bence günde bir tane tüketmek çok çok faydalı.
tavsiye ederim.
ben doğru düzgün bir yer bulamadım. şifayı ve karataşı önerdiler..benim arkadaşım bornova şifada yaptı çok memnundu. daha önce özel ilgi polikliniğine gittim..ama bana da yakın olduğu için karataşı tercih edicem heralde..karataş hakkında bilgin var mı..
ben göbek dahil heryerime yaptırıyorum, gittiğim yerde hiçbişey olmaz diyolar...hatta sezeryandan bir gün önce gelenler bile varmış
bende heryerime yaptırıyorum .bazen kendim yapıyorum..
sezeryanden birgün önce kesin gidilir zaten...benim için asıl dikkat edilmesi gereken şey.insanların karşısına kıllı çıkmak istemem..ani bişi olur falan hazırlıksızda yakalanabilir insan ama allah korusunneyvahedigeldismile
Denizbarış canım sanada sorayım aynı doktora gidiyoruz demir hapı olarak ne verdi? bana Vegaferon Fort Film Tablet 100 mg verdi prospektüsunda hamilelerin kullanımı sakıncalıdır yazıyor aklım karıştı acaba eczane mi yanlış verdi çok merak ettim dr a da ulaşamadım henüz cep telide de yok bende almadım.
ben göbek dahil heryerime yaptırıyorum, gittiğim yerde hiçbişey olmaz diyolar...hatta sezeryandan bir gün önce gelenler bile varmış
Canım, ben hamileliğin başından beri kulanıyordum zaten ferrosanol duodenal diye bir ilaç. Folik asit kullanıyormusun dadi, bitmek üzere dedim, bir de demir kullanıyorum dedim hangisi dedi bende söyledim... folik asiti kesebilirsin demirede devam et dedi bana...
Ayrıca elevit ve flor yazdı...
Cep teli bende de yok, hastaneyi arayı ulaşmaya çalış tatlım...
günaydın kızlar :)
dışarıda çok güzel bir hava var :)
biraz gücümü toplarsam yürüyüşe çıkacağım
artık yürüyüşlere başlamanın zamanı geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?