2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim doktorum bacakagıma parmagını bastırmıstı fazla su toplaman yok dedi ama neye göre söyledi bilmiyorum.

Günaydın ennn güzel eylül anneleri...
Kızım hiiç rahat vermiyor bana... 3 ayı da geçtik ama aramazlığa devam.. Bulantılar mide gazı yanmalar ağızdaki metalik tat hepsi ama hepsi devammm...

Umarım sizler iyisinizdir....

kızlar bu site hepten tuhaflaştı yine aşşağıda kimse yok gözüküyor ama birileri var yani..ne saçmaaa ...

günaydınnnn herkeseee ve meleklerine :))
nasılsınız kızlar???
bişi sorucam benim geceleri karnım tef gibi gerilio uykumdan uyanıom sıkıntıdan çatlıcak gibi oluyorum neden ki
böle olan var mı aranızda ve çok sık wc ihtiyacım oluyo benim bölük pörçük uykularım şimdiden başladı meleğim doğmadan :))

aynen canım çok kötü geriliorum,,akşamları daha fazla gaz oluo ve göbekte büyüdüğünden akşamları faaliyet daha fazla oluo sanırım...

ben geldim güzel anneler sağlık ocağına gitmiştim benimle ilgilenen ebe yokmuş yrn tekrar gitcm bebeğimle yürüyüş yapmış olduk hava çok şahane yaz geliyokaydirigubbakcemile2

bende geceleri ekmek yemiyorum yemekte...akşam yemeğinden sonra nefes almakta bile güçlük çekiyorum ...çok çabuk uykum geliyor ama binkez uyanıyorum ..geceleri deliksiz uykularım yok artık benimde

kızlar canım deli gibi limon istiyor 2 gündür.ben kesin ayşe doğurcam galibakaydirigubbakcemile3
şimdi yemeye gidiyorum.buda asitli falan bi zararı olurmu ki....dünakşamdanm beri çok yedim..

kızlar canım deli gibi limon istiyor 2 gündür.ben kesin ayşe doğurcam galibakaydirigubbakcemile3
şimdi yemeye gidiyorum.buda asitli falan bi zararı olurmu ki....dünakşamdanm beri çok yedim..

benim canım limon değidle limonata portakal suyu su süt istiyo devamlı
sulu şeyler yemek istiyom hep :)

Vallahi kızlar benim de canım hiç br şey çekmiyor.Bu ikinci ilkindede hiç bir şey çekmemişti.Yalnız sıcaktan çok kola içmiştim ilkinde.

günaydın kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım.

ben de limona çok düşkünüm canım, biraz mide asidine neden olabilir. onun dışında faydaları ise saymakla bitmiyor. bence günde bir tane tüketmek çok çok faydalı.
tavsiye ederim.

merhaba ben bornova şifaya gidiyorum sen hangisine gidiyosun?

ben doğru düzgün bir yer bulamadım. şifayı ve karataşı önerdiler..benim arkadaşım bornova şifada yaptı çok memnundu. daha önce özel ilgi polikliniğine gittim..ama bana da yakın olduğu için karataşı tercih edicem heralde..karataş hakkında bilgin var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…