2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz tubiloshcum
bugün biraz bulantımız vardı ama çok şükür artık iyiyiz
bütün anneler iyidir inşallah :)

bizde iyiyiz çok şükür.
bugün çok enerjik uyandık maşallah diym de nazar değmesin
ama geceleri garip garip rüyalar görmekten cidden sıkıldım. çok alakasız şeyler :uhm:
bende dışarı çıkmak istiyorum ama cuma günü dr a gidip durumumu tam öğreneyim, hemde sorucam yürüyüşlere başlayabilirmiyim. ve nekadar yürüym günde die...
o zaman çok daha rahat olurum boshayallersmile

kızlar 3lü tarama testi sonuclarınız nasıl? benim 6000de 1 cıktı. sizin kac? ikili tarama testi 14.000de 1 ihtimaldi. sizde de farklı mı cıkmıstı?

maşallah

valla hamileliğimiz iyi zamana denk geldi
baharda bol bol yürürüz
30-45 dakka gibi yürümemiz gerekiyormuş
tabi önce doktora sormak gerek olumunekankayizsmile

dr üçlü testle ilgili bişey demedi bana ikili testin daha kapsamlısı mıbilmiyorumkismile

bence ekşi yemeyle kızın bi alakası olmadığını düşünüyorum çünkü bende ekşiyi tatlıdan çok tüketiyorum.benim doktorumda erkek seninki dedi.ihtimal demedi kesin dedi

bence ekşi yemeyle kızın bi alakası olmadığını düşünüyorum çünkü bende ekşiyi tatlıdan çok tüketiyorum.benim doktorumda erkek seninki dedi.ihtimal demedi kesin dedi

benim yengem de aynı şeyi söylüyor ekşi yemeyle kız olsaydı benim oğlum olmazdı diyor

sevecencim chokocum ben zaten böyle bir bağlantı var ekşi yerseniz kız tatlı yersenşz erkek olur demedm....
Bende bu bağlantı tuttu dedim.. Dikkat edersen tuttu, kelimesini kullandım.. Yani attım tuttu gibi... Bi ihtimal tuttu gibi...

kızlar 3lü tarama testi sonuclarınız nasıl? benim 6000de 1 cıktı. sizin kac? ikili tarama testi 14.000de 1 ihtimaldi. sizde de farklı mı cıkmıstı?

canım bizim daha haftaya yapılacak..sen en erken test olansın aramızda.hamileliğin daha önce...
peki öyle farklımı çıkıyormuş sonuçlar dr ne dedi canım???iyimiymiş.<..
bide kaçgünde çıktı sonuçlar??

denizcim yanlış anlaşılma olmasın :)
ben de yengemde tutmamış dedim :))
ama tutanlar da var haklısın sempatiksalakcinni

Nbr kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl.Biz kocaman olduk artık tam 200 gramz kız oldgumz kesınleşti nette problem oldugu ıcın gıremıyorum.Sizler nasılısınız çok merak edıyorum ? Göbişlerınızı gordum kocamn olmuş mallsf ben yollıyamıyorum resmımı..

Bozocum bısy sorcam sende kan kusmuştun bende 3 kez kan kustum testlerımız normal cıktı senın kı devam ettmı daha sonra ?

şeker pembe
hayırlı olsun
her yer pempeye boyanacak desene :)
ne güzel prenses annesi oldun yaaa :))
darısı başıma :ecrin_bebek:

ya kızlar bende cinsiyetini çoook merak ediyorum yaaaa
eşim erkek erkek diye diye bende erkek diye düşünüyorum artık
ama yinede pembiş pembiş elbiselere bakmaktan kendimide alıkoyamıyorum hahaha
12 nisanda İNŞALLAHHH öğreneceğiz

DETAYLI UNLTRASON yaptıran var mı????
tam olarak nedir bu? biz bu gittiğimizde yaptırcaz dedi dr. ama başka bi bilgi yada
ücret bişey belirtmedi??
normal usg den farkı nedir acaba???

merhaba şekerpembe hayırlı olsun inşallah sğalıkla kucaklarsın kızçeni opuyorumnanaktan

kızlar hava güzel ben nşöykle bir dolanıp geleyim :)
hepinize güzel günler
öperim hepicağınızı

Kızlar benim ikili test yaptırdığım perinatoloji uzmanı 3lü test yaptırmana gerek yk değerler gayet iyi 4lü test yaptırırsın dedi bana...

canım detaylı ultrason 19 ve 23. haftalara rasında yapılır ve bebegın organ gelişmine bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…