hoşgelmişsiniiiizzzz buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım bugün güzel anniş ve minik bebişş :CüvCüv:
iyiyiz tubiloshcum
bugün biraz bulantımız vardı ama çok şükür artık iyiyiz
bütün anneler iyidir inşallah :)
bizde iyiyiz çok şükür.
bugün çok enerjik uyandık maşallah diym de nazar değmesin
ama geceleri garip garip rüyalar görmekten cidden sıkıldım. çok alakasız şeyler :uhm:
bende dışarı çıkmak istiyorum ama cuma günü dr a gidip durumumu tam öğreneyim, hemde sorucam yürüyüşlere başlayabilirmiyim. ve nekadar yürüym günde die...
o zaman çok daha rahat olurum boshayallersmile
Bende ekşi yemeyle ayşe doğurma arasındaki bağlantı tuttu kızlar... İkili test sırasında doktorumuz %90 kız dedi.. Ve ben hep ekşi şeylere aşeriyordum. Portakal, ayva yeşil ekşi elma limonlimonata gibi...
Ve 32 yıldır çikolata delisi olan ben hamile kaldıktan sonra 2 lokma çikolata yiyemedim ağız tadıyla.. Her yemek isteyip yediğimde istifra ettim....
bence ekşi yemeyle kızın bi alakası olmadığını düşünüyorum çünkü bende ekşiyi tatlıdan çok tüketiyorum.benim doktorumda erkek seninki dedi.ihtimal demedi kesin dedi
kızlar 3lü tarama testi sonuclarınız nasıl? benim 6000de 1 cıktı. sizin kac? ikili tarama testi 14.000de 1 ihtimaldi. sizde de farklı mı cıkmıstı?
sevecencim chokocum ben zaten böyle bir bağlantı var ekşi yerseniz kız tatlı yersenşz erkek olur demedm....
Bende bu bağlantı tuttu dedim.. Dikkat edersen tuttu, kelimesini kullandım.. Yani attım tuttu gibi... Bi ihtimal tuttu gibi...
Bozocum bısy sorcam sende kan kusmuştun bende 3 kez kan kustum testlerımız normal cıktı senın kı devam ettmı daha sonra ?
Nbr kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl.Biz kocaman olduk artık tam 200 gramz kız oldgumz kesınleşti nette problem oldugu ıcın gıremıyorum.Sizler nasılısınız çok merak edıyorum ? Göbişlerınızı gordum kocamn olmuş mallsf ben yollıyamıyorum resmımı..
ya kızlar bende cinsiyetini çoook merak ediyorum yaaaa
eşim erkek erkek diye diye bende erkek diye düşünüyorum artık
ama yinede pembiş pembiş elbiselere bakmaktan kendimide alıkoyamıyorum hahaha
12 nisanda İNŞALLAHHH öğreneceğiz
DETAYLI UNLTRASON yaptıran var mı????
tam olarak nedir bu? biz bu gittiğimizde yaptırcaz dedi dr. ama başka bi bilgi yada
ücret bişey belirtmedi??
normal usg den farkı nedir acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?