2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de bebek yağı kullanıyorum.bi de excipial lipo.doktorum nemlendirici olarak vermişti hamileleikten önce.benim cildim biraz kuru da.öyle pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum.olucaksa da oluyo.yapcak pek bi şey de yok gibi.

ben sabah aksam suruyorum ama bazen belimde kaisnti hissediyorum galiba birazda genetik bu is arkadaslar yani kullaniyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum .
bu arada roc haile catlak onleyicisine baktim turkiyede burdan 4 kati nerdeyse ya bu ne sasirdim ..

bi arkadaşım bu kremlere ne kadar para döktü kullandı çeşit çeşit ama oldu

geçmiş olsun canım ya.. ne kötü bir durum.. bendede uçuk çıktı geçenlerde.. doktora sordum uçuk kremi süreyimmi diye.. hayır sürme dedi. yapacak birşey yok geçmesni bekleyeceğiz dedi... bende birşey kullanmadım ve geçti.. ama bana dediki sonuçta bu uçuklar virüsler nedeniyle oluyor ve bağışıklık sistemimizin düşmesiyle hemen ortaya çıkıyorlar... bağışıklık sistemini güçlü tutmaya bak bol c vitamini ve bol su iç dedi...

kızlar rus takvimide çin takvimide bana erkek diyor artık erkeğe doğru meğillendim ben

ben lierac phytolastil kullanıyorum, doktor en etkilisi bu, 3. aydan itibaren kullanabilirsin dedi, gece yatmadan karın göğüs ve kalçama kullanıyorum

mustela nın bir ürünü var o çok güzel diyorlar sordum 72 tl dediler çok pahalı geldi almadım lierac phytolastil eczanedenmi aldın

ayyy nihayet temizliği bitirdim.Dün doğumgünümdü anneciğim ekmek makinası almış ekmeğimide koydum pişiyor ohhhh mis gibi tertemiz

ay gecen hafta benımde dudagımda ucuk cıktı ama geçti 3-4 günde
seninki fena olmuş....geçmiş olsun

kizlarr mrb nasılsınız şöle bi geçmişi okiyim dedim maşşalh 1saat geçtikaydirigubbakcemile2 ne hızlı ilerliyo bu topic yaaaaaaaasempatiksalakcinni

bende kullandım excipial lipo. bende senin gibi kuruyum.. doktorum vermişti... ama asıl şey susuzluktan kaynaklanıyo.. ben hiç sıvı almıyorum =( o kremlerde ne yapsın kupkuru cildime =(

kızlar bende badem ve kakao yağı kullanıyorum bide bebe yağı aldım onu kullanıyorum bi düzeni yok ama sürekli yağlarla nemli tutmaya çalışıorum

doktorum sadece uçuk kremi verdi bana ve sürüyorum birşey olmaz dedi oda biraz iyi geldi

kızlar ben çıkıyorum. eve gitme zamanımız geldi. kendinize iyi bakın. görüşmek üzere inşallah... Allah hepimizi korusun ....size iyi sohbetler..

ayyy nihayet temizliği bitirdim.Dün doğumgünümdü anneciğim ekmek makinası almış ekmeğimide koydum pişiyor ohhhh mis gibi tertemiz

benimde makinem var =)) 1 yıldır fırından hiç ekmek almıyoruz.. tertemiz sağlıklı kendi ekmeğimizi pişiriyoruz =)

bende kullandım excipial lipo. bende senin gibi kuruyum.. doktorum vermişti... ama asıl şey susuzluktan kaynaklanıyo.. ben hiç sıvı almıyorum =( o kremlerde ne yapsın kupkuru cildime =(

öyle canım ya.sen su içmedikçe istediğin kremi sür.1 saat sonra yine kupkuru olyooorr

kizlar benimde çin takvimi rus takvimi şu bhcg hurafesi tatlı ekşi hurafesi hepsine göre kız ama geçen gece rüyamda oğluşlarım oluyo die gördüm allahımmm yaaa merak ediyorum 6 nisana kadar dayanamıcam heraldeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende de var ekmek makinesi ben kullanamıyorum çok bekliyor ayarlıyamıyorum galiba 6_7 saat te daha fazladır ama ben böyle yazdım canım
buarada doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…