ben lierac phytolastil kullanıyorum, doktor en etkilisi bu, 3. aydan itibaren kullanabilirsin dedi, gece yatmadan karın göğüs ve kalçama kullanıyorum
kızlar çatlaklarımız olmasın diye aramızda bişeyler kullanan varmı bana zeytin yağı dediler sürünce yemek gibi kokuyor hiç güzel değil badem yağı tüylenme yapıyor dediler en sonunda bebek yağı aldım şimdiden sürmeye başladım önerebileceğiniz bişey varmı
ben 2. aydan beri bebe yağı sürüyorum.. ama okuduğum kitapta (bebek beklerken sizi neler bekler kitabını okuyorum) süreceğiniz yağların, bebe losyonlarının kozmetik hiç bir şeyin etkisi olmaz sadece cildinizi nemlendirir diyor. ancak düzenli sporla cildinize esneklik kazandırabilirseniz çatlamaları önlersiniz diyor. o da bir nebze.. eğer genetik yatkınlık varsa ne yapsanız yapın olur diyor...
merhaba kızlar sağlık sorunu olan arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde 5 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve önemsemedim geçer diye doktora gitmedim daha sonra uçuğum feci bihale geldi enfeksiyon kapmışım yüzümü yarısı gözüm diş etlerim bile şişti ağrıdan duramadım doktara gittim ve ilaç kullanamıyacağımı söyledi sadece krem verdi kbb uzmanına gittim oda aynısını söyledi size tavsiyem böyle bir durumda geçer diye doktara gitmemezlik etmeyin sonra çok geç oluyor tedavisi mümkün olmuyor bugün biraz indi şişim ama hala gözüm ağrıyorsenağlama
ben lierac phytolastil kullanıyorum, doktor en etkilisi bu, 3. aydan itibaren kullanabilirsin dedi, gece yatmadan karın göğüs ve kalçama kullanıyorum
merhaba kızlar sağlık sorunu olan arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde 5 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve önemsemedim geçer diye doktora gitmedim daha sonra uçuğum feci bihale geldi enfeksiyon kapmışım yüzümü yarısı gözüm diş etlerim bile şişti ağrıdan duramadım doktara gittim ve ilaç kullanamıyacağımı söyledi sadece krem verdi kbb uzmanına gittim oda aynısını söyledi size tavsiyem böyle bir durumda geçer diye doktara gitmemezlik etmeyin sonra çok geç oluyor tedavisi mümkün olmuyor bugün biraz indi şişim ama hala gözüm ağrıyorsenağlama
ben de bebek yağı kullanıyorum.bi de excipial lipo.doktorum nemlendirici olarak vermişti hamileleikten önce.benim cildim biraz kuru da.öyle pahalı kremler kullanmayı düşünmüyorum.olucaksa da oluyo.yapcak pek bi şey de yok gibi.
geçmiş olsun canım ya.. ne kötü bir durum.. bendede uçuk çıktı geçenlerde.. doktora sordum uçuk kremi süreyimmi diye.. hayır sürme dedi. yapacak birşey yok geçmesni bekleyeceğiz dedi... bende birşey kullanmadım ve geçti.. ama bana dediki sonuçta bu uçuklar virüsler nedeniyle oluyor ve bağışıklık sistemimizin düşmesiyle hemen ortaya çıkıyorlar... bağışıklık sistemini güçlü tutmaya bak bol c vitamini ve bol su iç dedi...
ayyy nihayet temizliği bitirdim.Dün doğumgünümdü anneciğim ekmek makinası almış ekmeğimide koydum pişiyor ohhhh mis gibi tertemiz
bende kullandım excipial lipo. bende senin gibi kuruyum.. doktorum vermişti... ama asıl şey susuzluktan kaynaklanıyo.. ben hiç sıvı almıyorum =( o kremlerde ne yapsın kupkuru cildime =(
ayyy nihayet temizliği bitirdim.Dün doğumgünümdü anneciğim ekmek makinası almış ekmeğimide koydum pişiyor ohhhh mis gibi tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?