kızlar dün sağlık ocağına gittim tansiyonum yüksek çıktı.moralim çok bozuk mafoldumben
kızlar normal doğum izliyorum valla 1saat tir çok güzel bişey ya getirmek istedim ama buraya getiremedim yapamadım
kızlar dün sağlık ocağına gittim tansiyonum yüksek çıktı.moralim çok bozuk mafoldumben
kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdik.sabah işe gitmek için kalktım kanamam var, elim ayağıma dolaştı bugüne kadar hiç bi sorun olmadan gidiyordu, riskli dönemlerimizde geçmişti.hemen doktoru aradım gel bebeğin kalp atışına bakalım dedi, ama nasıl bir korku eşimle bende, gittik çok şükür kalbi atıyo herşeyi normal dedi.ama 10 gün rapor vericem yatacaksın dedi, dünden beri yataktayım, kanamam durdu, yarın tekrar kontrole gidicez umarım herşey yolundadır.bizde bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz derken bu olay geldi başımıza.Allah hiç birimize yaşatmasın, kız erkek far etmez yeterki sağlıkla gelsinler.
kızlar dün kabus gibi bi gün geçirdik.sabah işe gitmek için kalktım kanamam var, elim ayağıma dolaştı bugüne kadar hiç bi sorun olmadan gidiyordu, riskli dönemlerimizde geçmişti.hemen doktoru aradım gel bebeğin kalp atışına bakalım dedi, ama nasıl bir korku eşimle bende, gittik çok şükür kalbi atıyo herşeyi normal dedi.ama 10 gün rapor vericem yatacaksın dedi, dünden beri yataktayım, kanamam durdu, yarın tekrar kontrole gidicez umarım herşey yolundadır.bizde bebeğin cinsiyetini öğreneceğiz derken bu olay geldi başımıza.Allah hiç birimize yaşatmasın, kız erkek far etmez yeterki sağlıkla gelsinler.
ayyy kızlar az önce bir sallandık. deprem oldu yine...
Nagihan bu profilindeki bebeği internetten mi buldun?
Bu arada ben şahsen doğum videosu izlemeye karşıyım..
Amniyosentezi konuşmuştuk bugün.. bir yazı buldum.. belki işinize yarar
Down sendromu riski 1:200 ve daha yüksek çıktığında (örneğin 1:180) genel olarak anne adayına amniosentez önerilir. Amniosentez anne adayının karnına batırılan ince bir iğne yardımıyla bebeğin amnios sıvısından belli bir miktar örnek alınması demektir. Bu örnek daha sonra özel bir ortamda bekletilerek içindeki bebeğe ait hücrelerin çoğalması beklenir. Çoğalma belli bir aşamaya geldikten sonra hücrelerin kromozom haritası çıkarılır. Bu kromozom haritasında Down sendromunun varlığı ya da yokluğu, diğer bazı kromozom anomalilerinin varlığı ya da yokluğu büyük bir hassasiyetle belirlenir.
Üçlü test sonucuna göre amniosentez uygulanmasının tavsiye edildiği rakam doktorlararası farklılıklar gösterebilir. Bazı doktorlar 1:270 rakamından itibaren amniosentez önerirler. Amniosentez uygulanması gereken ya da uygulanmasının gerekmediği durumlar için ultrasonda bebekte Down sendromu düşündürecek bulguların gözlenmesi ya da gözlenmemesi de önemlidir.
yokbe çok hoşuma gidiyor benim izlemek korku aklıma gelmiyor önceden çok korkardım artık korkmuyorum allahta korkutmasın
nerdesin sen canımm geçmiş olsun mu denri ne denir bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?