2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün sağlık ocağına gittim tansiyonum yüksek çıktı.moralim çok bozuk mafoldumben

canım öğel hemen moralini bozma olabilir gün günü tutmaz yediklerine dikkat et çok fazla tuzlu yememeye çalış moralini bozarsan bebeğin daha çok etkilenir sakin ol kafana takmadan devam et yaşamına

kızlar normal doğum izliyorum valla 1saat tir çok güzel bişey ya getirmek istedim ama buraya getiremedim yapamadım

Nagihan bu profilindeki bebeği internetten mi buldun?

Bu arada ben şahsen doğum videosu izlemeye karşıyım..

kızlar dün sağlık ocağına gittim tansiyonum yüksek çıktı.moralim çok bozuk mafoldumben

canını sıkma amelie.. tansiyon oynamaları çok normal hamilelikte. yüksek tansiyonla bebek dünyaya getiren bir sürü anne var.. üzme kendini. yok yere bebeği de strese sokma... herşeyin güzel olacağını düşün

teşekkür ederim suray
düzenli ölçtürücem bakalım.
sana da geçmiş olsun dkaderli
Allah bebeklerimizi korusun,sağlıkla gelsin hepimizin minikleri

geçmiş olsun canım aynı şey bende 12. haftamda oldu çok korktum bende yorma kendini ama kafana takmada ayaklarını uzatarak yat geçecektir ki ben hiç yatamadım birde progestan içmiştim şimdi bıraktım sakin ol düşünme kanmanı düşününce daha çok morali bozuluyor

geçmiş olsun canım kendine dikkat et bizim için riks dönemi doğana kadar ağır şeyler kaldırma sakın yat iyice dinlen

Nagihan bu profilindeki bebeği internetten mi buldun?

Bu arada ben şahsen doğum videosu izlemeye karşıyım..

yokbe çok hoşuma gidiyor benim izlemek korku aklıma gelmiyor önceden çok korkardım artık korkmuyorum allahta korkutmasın

çok geçmiş olsun canım. o kabus günü 2 kez yaşadım bende.... doktorun odasına zor attım kendimi.. banada progestan verdi.. vajinaya koy dedi ilacı... ve 10 gün istirahat verdi.. aman kendini yorma... yat sürekli.. dikkat et.. emin ol hepsi geçecek.. yeterki sen rahat ol....

Canımcığım çok doğru diyorsunda ne bilim içimden korku gitmiyor bi türlü çok ehil insanların yapması çok önemli bir tanıdığımız yaptırmış sağlıklı bebek sakatlanmış maalesef iğne yanlış yerine gelmiş tabii bu benim de başıma gelecek diye bişey yok. Bakalım test sonucumuza göre karar vereceğiz herşey bebişimizin sağlığı için.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allahım inşallah bidaha yaşatmasın.

sağolun kızlar, hemen iğne yaptı bide progeston içiyorum, durdu kanamam.ben risk bitti sanmıştım, biraz ev işi yaptım heralde ondan oldu.ama bebiş hatırlattı, "anneee risk her zaman var diye",
ilk gebelik olunca çok acemi oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…