2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipekçim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah...Dkaderli canım sana da geçmiş olsun moralini bozma yat dinlen yorma kendini hepsi geçer inşallah...

--http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/49304-ayina-gore-gebelik.html

buradan aldım o yazıyı.. daha detaylı okumak istersen buraya bakabilirsin.. 4. ayda yazıyor amniyosentez ile ilgili şeyler.. ne kadar doğrudur bilemem tabi..

kızlar çatlaklarımız olmasın diye aramızda bişeyler kullanan varmı bana zeytin yağı dediler sürünce yemek gibi kokuyor hiç güzel değil badem yağı tüylenme yapıyor dediler en sonunda bebek yağı aldım şimdiden sürmeye başladım önerebileceğiniz bişey varmı

canım bende bebk yağıaldım kullanıyorum ama sanki karnım arada bir kaşınıyor normalmi

canım her çocuk müslümanlık fıtratı üzerine doğar çünkü son din islamiyettir.Hristiyanlık ve yahudilik
gibi dinler tahrif edilip asıllarından başka hale getirildikleri için ilahi dinler olmaalrına rağmen
bozulmuş dinlerdir.
belkide bebeğinin müslüman veya
hristiyan olmasndan çok arada kalması sıkıyordur canını.....sen de bir hristiyanla evlenmişsin
ama dinini değiştirmemişsin bunun sebebi nedir ? Doğrusunun islam oldugunu düşündüğün
için mi yoksa dinini alışılagelmiş geleneksel gördüğün için mi değiştirmedin dinini
eğer cevabın doğrusunun islam oldugunu düşündüğüm için değiştirmesimde kendin için
verdiğin kararı çocugun içinde vermek en mantıklısı olucaktır.
ha islamı yurt dısında yasamak zor mu emınım türkiyedekınden daha kolaydır.
elbette ki hoşgörülü olmak gerekiyor her açıdan sonucta hristiyanlık ne kadar tahrif edilmiş bir dinde olsa
Hz. İsa nın geldiğine ve ona kitap verdiliğine hepimiz inanıyoruz.Ve hz.İsa müslümanlar içinde çok önemlidir.

merhaba kızlar sağlık sorunu olan arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde 5 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve önemsemedim geçer diye doktora gitmedim daha sonra uçuğum feci bihale geldi enfeksiyon kapmışım yüzümü yarısı gözüm diş etlerim bile şişti ağrıdan duramadım doktara gittim ve ilaç kullanamıyacağımı söyledi sadece krem verdi kbb uzmanına gittim oda aynısını söyledi size tavsiyem böyle bir durumda geçer diye doktara gitmemezlik etmeyin sonra çok geç oluyor tedavisi mümkün olmuyor bugün biraz indi şişim ama hala gözüm ağrıyorsenağlama

Tahmin etmiştim Elazığda olduğunu. çok kötü yaaa insan nasıl korkuyor. Allah hepimizi korusun inşallah.

canim ben sabahlari bebek yagi aksamlaarida roc hamileler icin catlak onleyici aldim kullaniyorum sabah aksam bakalim catlak olucakmi bilmiyorum olursa esmerim acayip kotu durucak ama yapacagim baskada bir sey yok..

canım bende bebk yağıaldım kullanıyorum ama sanki karnım arada bir kaşınıyor normalmi

ben bebek yağı kullanmaya başlamadan önce acıyordu ve kaşınıyordu şimdi aksatmadan
kullanıyorum ohh dünya varmış dedim yanii :) göbüşüm rahatladı :CüvCüv:

ben lierac phytolastil kullanıyorum, doktor en etkilisi bu, 3. aydan itibaren kullanabilirsin dedi, gece yatmadan karın göğüs ve kalçama kullanıyorum

ben 2. aydan beri bebe yağı sürüyorum.. ama okuduğum kitapta (bebek beklerken sizi neler bekler kitabını okuyorum) süreceğiniz yağların, bebe losyonlarının kozmetik hiç bir şeyin etkisi olmaz sadece cildinizi nemlendirir diyor. ancak düzenli sporla cildinize esneklik kazandırabilirseniz çatlamaları önlersiniz diyor. o da bir nebze.. eğer genetik yatkınlık varsa ne yapsanız yapın olur diyor...

arkadaslar herkese tesekkurler dogru diyosunuz ben biraz abartiyorum galiba bebegim dogduktan sonra ben uzerime yapani kendi dinimle ilgili herseyi ogretirim anlatirim zaten babasida bir tanriya inansin senin yada benim dinim onemlid egil diyo saygi duyuyo insallah her sey olumlu olur tesekkurler arkadaslar yorumlar icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…