amaaaaaaaan çok sallandınızmı neresi zenin yer allahım korusun herkesi
Canımcığım çok doğru diyorsunda ne bilim içimden korku gitmiyor bi türlü çok ehil insanların yapması çok önemli bir tanıdığımız yaptırmış sağlıklı bebek sakatlanmış maalesef iğne yanlış yerine gelmiş tabii bu benim de başıma gelecek diye bişey yok. Bakalım test sonucumuza göre karar vereceğiz herşey bebişimizin sağlığı için.
.
evet canım çok sallandık. ben diyarbakırdayım ama bence burası merkez değil biz de hissettik ama başka bir yerde oldu. Elazığda mı acaba??
evet canım çok sallandık. ben diyarbakırdayım ama bence burası merkez değil biz de hissettik ama başka bir yerde oldu. Elazığda mı acaba??
kızlar çatlaklarımız olmasın diye aramızda bişeyler kullanan varmı bana zeytin yağı dediler sürünce yemek gibi kokuyor hiç güzel değil badem yağı tüylenme yapıyor dediler en sonunda bebek yağı aldım şimdiden sürmeye başladım önerebileceğiniz bişey varmı
insallah canim ya gercekten cok korktum aslinda guneldir uyku bozuklugu uyamiyorumda uyusam kabus goruyorum dun feciydi arkadaslar kusura bakmayin aklima gelen bir syei danismak istiyorum ayni zamanda tuhaf olucak biliyorum ama ben ingilteredeyim biliyosunuz esimde yabanci ama musluman degil yani sicak bakiyo ama sirf benle evlendi diyede dinini degistir demedim simdi bebek geliyo esim ve ailesi tamamen sana birakiyoruz diyolar ama ben hani iki dinide anlatsam kendi secim yapsa diyorum cocugun kafasi karisacak psikolojisi bozulu diye dusunuyorum hani benim dinimi tanisin diyorum musluman dogsun istiyorum yani benim ailemi senede bir gorecek burda olmamiz nedeniyle esimin ailesini her hafta ne yapicam bu insanlar cok saygili vaktiz ettirmek zorunda degilsin senin kararin diyolar ama kafam cok karisik cocugunki naisl karismicak anne ayri baba ayri tamam tek tanriya inaniyoruz ibadet yerleri farkli ama nasil cikicam icinden esimi alistirmyaa calisirken muslumanliga naisl olacak bilmiyorum cok bocaliyorum bu konu gelince aklima benim daha erken ama dusunmeden edemiyorum.
esimi ikna etmeye calisiyorum uyumlu tamam diyo turkiyede yasariz hani bir anlamda daha kolay olucak turkiye ama esim 12 senedir bir firmada burda mimar yani her seyi birakta gel de zor oluyo onada yazik ben burda naisl anlatcam cocuguma dinimi ?
canım bende bebk yağıaldım kullanıyorum ama sanki karnım arada bir kaşınıyor normalmi
ya ben sütü çok severim!!!!!!!!
hep sevmişimdir de
böyle buzdolabindan buz gibi ohhhh
ama tek seven ben varım sanırım
ama içmek pek aklıma gelmiyor....
konusu açıldı bi bardak yuvarladım
bi bardah daha gider sanki haha
sizin yerinize de içerim[/QUOT
bende seninle aynı durumdayım canım çok severim sütü.Hatta bir bardak yetmiyor büyük boy bira bardağıyla içiyorum sütü.ayranıdsa çok severim zaten
kızlar çatlaklarımız olmasın diye aramızda bişeyler kullanan varmı bana zeytin yağı dediler sürünce yemek gibi kokuyor hiç güzel değil badem yağı tüylenme yapıyor dediler en sonunda bebek yağı aldım şimdiden sürmeye başladım önerebileceğiniz bişey varmı
canım bende bebk yağıaldım kullanıyorum ama sanki karnım arada bir kaşınıyor normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?