2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk hamileliğimde bende badem yağı kullandım hiç bir işe yaramıyor bünyen müsaitse zaten olan oluyor

günde kaç lt su içiyorsunuz ki çalışıyorum fazla içemiyorum içtiğimde lavabodan çıkamıyorum.kaydirigubbakcemile2

en az 2lt içmek lazım.ben kocaman bir bardak aldım.sıkıldıkça gidip dolduruyorum.hem dolaşmış oluyorum hem de masamda durunca aklıma geliyo daha çok içiyorum

bizimde bebeğimiz belki kız olabilirmiş tahmine göre su içmeye gelince kimse beni geçemez gece su içmekten lovaboya gitmekten uyuyamıyorum

bende çok içiyorum suyu sürahi bi doluyo bi boşalıyo:içelim:sonra hep tuvalete

lieracı ben 65 tlya aldım eczaneden, doktor kendiside dedi, tenin müsaitse sadece fazla olmasını önler diye, başka forumlarda da okudum çok faydasını gören var, ben elimden geleni yapıyımda çatlayınca tüh şunu bunu sürseydim demeyim diyorum.su içmek de çok önemli tabi, hele biz yaz hamilesi olcaz en az 3 ltye çıkarmamız lazım

zaten mantıken düşünülünce sürülen yağlar kremler vücuda esneklik kazandırabilir mi sizce?
ancak sporla olur bu.. o bile garanti değil yani... vücut çok fazla gerilicek sonra birden küçülecek. krem ne yapabilir bu durumda?

bende gündüz 2 lt su içiyorumm ama gece başucumda tutuyorum küçük şişe sabaha kadar onuda bitiriyorum yanıyo içim ama wcden çıkamıyorum

bende gündüz 2 lt su içiyorumm ama gece başucumda tutuyorum küçük şişe sabaha kadar onuda bitiriyorum yanıyo içim ama wcden çıkamıyorum
keske bende senin kadar su icebilsem iki buyuk bardak zorla iciyorum ama ne guclukle birde bana sor hani hic icmesem hic sorunum yok birde zaten tuzlu yerdim hamile olmadan artik ekstra tuz istiyo canim neden bilmiyorum zararlimi onuda bilmiyorum arkadaslar tecrubesi olan varmi tuz hakkinda?

Kremlerin mutlaka etkisi var, çünkü nemlendirilen cilt daha esnek olur...
Ama cilt tipi çok önemli, bazılarının cilfdi çok müsait oluyor... Ne sürersen sür faydası olmaz...
Bazı krem isimleri veriliyor ve ben çok memnun kaldım falan deniliyor... Ben buna inanmıyorum, yani o kremin iyi geldiğine emin olamazki kimse, belki de cilttipi çatlamayan bir tiptir, ve doğal olarak çatlamamıştır da krem sürdü diye çatlamadı sanıyordur bilemeyiz...
Ben nemlendirici krem sürüyorum sadece, bepanthol bebeyağı vazelin gibi gerilmeyi engelleyen ürünleri hamileliğin ilerleyen zamanlarında kullanmayı planlıyorum.. Şimdilik sadece banyodan sonra herzaan kullnadığım nemlendiricimi kulanıyorum (arkonem) sadece karın bölgeme daha yoğun sürüm biraz daha uzun süre dairesel hareketlerle masaj yapıyorum o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…