kızlar aranızda midesi ağrıyan varmı
canim ben su an 16. haftadayim ilk hamileligim 3 ayi her dakka mide agrisi cektim
nasil feci agri anlatamam gece gunduz demiyo doktor bana araliklarla ekmek tarzi seyler yememi ve gascopan tam hatirlamiyorum hala yatagimin basinda mide ilacini onerdi hamilelere hic bir zamani yok hatta surup ve tablet seker gibi olani bile var ben suruptan tiksindigim icin tablet seklindekini aldim iki saatte bir ama duzeldim insallah sende duzelirsin :)
evet canim ama ise yariyo ozellikle hamilelerde mide agrisi yanma sebebiyle basliyormus hatta kullanmadan hem esimin kardesi hemsire ona danistim hemde doktora ozellikle hamileler icinmis bu ilac ben markette tablet skeer seklindekini kullandim surup igrenc geldi ama hala yatagimin basinda ..bende 16 haftadayım ama ara ara ağrım oluyor ama zorlanıyorum gavinscon sanırım dediğin ilaç mide yanması için verilen sanıırım
günaydın güzel anneler.Bizim 2,5 te dr amcamızla randevumuz var heycandan uyuyamadım 6,30 dan beri ayaktayım.
günaydın kızlar...
bizim tarama testlerimiz(2li,4lü) ve ayrıntılı ultrason işimiz dün itibariyle bitti.çok şükür sağlıklı miniğim bir poblem yok.200 gram olmuş cası kızım.artık bugünden sonra alışveriş,oda düzenleme vb. işleri kalıyor.
Allah hepimize sağlıklı yavrucuklar nasp etsin.Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin.
HEKATE.. benim ilk gittiğim doktor gebeliğimin ilk haftası bana dediki "ben rutin 2li, 3lü ve amniyosentez yaparım." bende ürktüm. araştırdım. yani yaşım 28. risk görürse yaptrısa risk görmezse yaptırmasa tamam ama kafadan yaptırırım dedi... yurtdışında bu iş mecburiymiş.. her bebeğe amniyosentez yapılırmış.. çünkü sadece down sendromu değil, sinir sistemi, kalp kapakçıklarındaki sorunlar daha sayamadığım bir sürü hastalık belirleniyor amniyosentez ile.. ama % 1 di yanılmıyorsam risk var... o nedenle karar senin... benim kullanıcı profilimde albüm var testler diye... orada ilk gittiğim doktorun bana verdiği 2 belge var.. bunları oku düşün taşın konuşacağız ilerde dedi.. ama ben bir daha ona gitmedim... sende bir oku. en azından bilgi edinmiş olursun...
ben olsaydım testlerimin sonuçları riskli çıkmıyorsa yaptırmazdım. ama az da olsa risk çıkıyorsa yaptırırdım...
günaydın kızlarr,,kaç gündür sabah kötü bi bacak ağrısı ile uyanıorum,,bacak ağrısı çeken var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?