2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size güzel sohbetler dilerim mesaim bitiyor bugünde:) iyi akşamlar herkese.

kızlar aranızda midesi ağrıyan varmı

canim ben su an 16. haftadayim ilk hamileligim 3 ayi her dakka mide agrisi cektim
nasil feci agri anlatamam gece gunduz demiyo doktor bana araliklarla ekmek tarzi seyler yememi ve gascopan tam hatirlamiyorum hala yatagimin basinda mide ilacini onerdi hamilelere hic bir zamani yok hatta surup ve tablet seker gibi olani bile var ben suruptan tiksindigim icin tablet seklindekini aldim iki saatte bir ama duzeldim insallah sende duzelirsin :)

bende 16 haftadayım ama ara ara ağrım oluyor ama zorlanıyorum gavinscon sanırım dediğin ilaç mide yanması için verilen sanıırım

bende 16 haftadayım ama ara ara ağrım oluyor ama zorlanıyorum gavinscon sanırım dediğin ilaç mide yanması için verilen sanıırım
evet canim ama ise yariyo ozellikle hamilelerde mide agrisi yanma sebebiyle basliyormus hatta kullanmadan hem esimin kardesi hemsire ona danistim hemde doktora ozellikle hamileler icinmis bu ilac ben markette tablet skeer seklindekini kullandim surup igrenc geldi ama hala yatagimin basinda ..

Gunaydin tatli annecikler ve bebisleri!! ben geldiiim.. ne cok yazmissiniz oyle :) bakiyorum bi cok yeni arkadaslar gelmis. hosgeldiniz kizlaar a.s.

günaydın kızlar...
bizim tarama testlerimiz(2li,4lü) ve ayrıntılı ultrason işimiz dün itibariyle bitti.çok şükür sağlıklı miniğim bir poblem yok.200 gram olmuş cası kızım.artık bugünden sonra alışveriş,oda düzenleme vb. işleri kalıyor.
Allah hepimize sağlıklı yavrucuklar nasp etsin.Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin.

günaydın güzel anneler.Bizim 2,5 te dr amcamızla randevumuz var heycandan uyuyamadım 6,30 dan beri ayaktayım.

Gözün aydın darısı bizim başımıza inş

günaydın kızlarr,,kaç gündür sabah kötü bi bacak ağrısı ile uyanıorum,,bacak ağrısı çeken var mı?

Teşekkür ederim Lapacı.Beni bayağı bilgilendirdin ve rahatlattın.Ben de yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…